• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

nie mogłam już wejść, bo emocje na to nie pozwoliły przepłakałam pół dnia, złożyłam wkońcu wniosek o becikowe,zasiłek wychow. i znowu się zdołowałam :( buuuuuuuuuuuuu

jestem nieodpowiedzialna :-( moje dziecię spadło z łóżka na pupę i tak strasznie płakało :-( i jest mi z tym źle, że do tego dopuściłam

reklama
sariska wcale nie jesteś nieodpowiedzialna... Franek też spadł z łóżka,kilka razy z siedzenia przewrócil się na plecy i uderzył głową w panele. To się zdarza i jeszcze wiele razy nasze dzieciaczki się przewrócą.Przytulam:*
A co do wych,to ja właśnie dzisiaj dostałam decyzję o przyznaniu zasiłku rodzinnego i dodatków(m.in. do wych oraz becikowego).

Dobranocka ze Śląska, ale jak mam okazję z Wami się spotkać to przyjadę :-)

to moze wroclaw sie spotka :)?

JESTEM ZA! :-) Do sierpnia zdążymy się zorganizować. Ale fajowoooo!

A ja tylko czekam aż Justyna skądś zleci... Bo chyba każde dziecko to czeka. Sariska, nie dołuj się kochana, ciesz sie ze grawitacja dobrze działa i nos do góry!

a jest jakis hormon co odpowiada za biust? bo ja mam jakis brak.

Chociaż z tą grawitacją to w sprawie cyców mogłoby być odwrotnie ;-) Pamiętam swoje zwisy murzyńskie za czasów karmienia... Polecam ciażę :-D Teraz znowu ledwo wchodzę w miseczkę F. Ale przeraża mnie opcja zwisów... Nie u każdej babeczki po karmieniu piersi sie zmniejszają, ba, mam koleżankę której biust z rodzynek wyrósł do dużego C! I co lepsze, po karmieniu już taki został! Szkoda ze to nie reguła...

doris- moja koleżanka jak była w liceum i nie dojrzewała to jej przepisali jakieś hormony i była za duża dawka to cyce ma teraz DD, a miała mniejsze niż ja, więc na bank coś jest, tylko nie wiem czy w naszym wieku zadziała. A na wew. dałam fotki.

Emila-
ja byłam w tamtym roku w Dziwnowie, fajnie jest tam :) Polecam :)

sprzątnęłam,poprałam itp....a teraz padam na pysk ale jestem szczęśiwa że w końcu dom wygląda jak dom a nie jak chlew:tak:
widzę że temat cycowy się pojawił-a więc co do cycków-to u mnie powiem krótko szkoda słów....obwisłe,zero jędrności (istna masakra):szok:

Efa trzymam kciuki byście mogli jak najdłużej mieszkać w domu (najlepiej już na stałe):-)
Sarisko kochana proszę się nie mazgaić...jesteś napewno cudowną mamą a że Zuzia upadła (to taka kolei rzeczy)i mimo szczerych chęci nie uchronimy naszych dzieci przed całym złem tego świata:tak:
Kania nie zazdraszczam @ i kiepawego samopoczucia...oby jutro było lepiej:-)
E-lona zdrówka dla całej Twojej domowo-szpitalnej ekipy:-)
Emiliab życzę aby kwatera wypaliła i byście już niebawem byczyli się nad morzem:tak:

No i to tyle narazie...wróce jak zjem kolacje (coby moje kg.nie poszły w dół ) i rozwiesze ostatnią ture prania...no i jeszcze na koniec ponawiam pytanie
GDZIE SĄ NASZE ZAGINIONE MAMUŚKI?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RYSIA smacznego:) ja się właśnie snakami serowymi odżywiam plus despe w lodówce stoi i na swoja kolej czeka ;-)
co do piersi to ech Wy tu o jakiś 70C piszecie a ja karmiąc 70B noszę :szok: i nie chę wiedzieć jak to później wszystko wyglądac będzie. Może mi jakąś powiększająca operację zafundujecie :confused:;-):happy2:
acha i w piątek ma do mnie szefo w sprawach "poszerzania wspołpracy" zawitac. Juz mam takiego stresa, że szok...

makuc na pewno wszystko dobrze pójdzie :tak: i całe BB bedzie w piątkowy wieczór oblewać Twój sukces :-)

Sariska Kochanie przytulam. Przejmujesz sie tym , to oczywiste, w końcu jesteś opiekuńczą mamusią. Pamiętaj że Zuzinek jeszcze nie raz sie przewróci, uderzy, upadnie. Taki już los berbeciów. A mamusie sa od tego żeby przytulić. Poza tym mamy magiczną broń - pocałunek mamusi sprawia że przestaje boleć :tak:

reklama
MOje dziecko nie chce spać.Już ponad godzina po kąpieli i gada ostro w bujaku,bo już nie mialam siły trzymać go w łóżeczku.Zobaczymy czy dam radę nie dać smoka,zaraz ponownie wezmę go na ręce i pobujam i zobaczymy.Narazie wietrzę mu pokój,bo duchota taka że sama bym chyba nie mogła zasnąć,o zaczyna marudzić,chyba już czas na kolejna próbę.

Sarisa tulam:-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry