reklama

Październikowe Mamy 2010

ooo CZARODZIEJKA ja w poprzednim poście właśnie o Krzysia i jego harce pytałam a tu :)))))

No widzisz bo ja tak cichaczem,i juz jestem heh ;-)

Doris masełko czosnkowe...mniam uwielbiam na grilu na chlebku,a na ziemniaku nie próbowałam jeszcze.

a nie mówiłam Wam chyba że w sobotę ma mnie odwiedzić koleżanka z czasów studiów,ostatnio widziałyśmy się przelotem kilka lat temu.Umowiłyśmy się,a potem w trakcie rozmowy wyszło że chce kupić wózek.Jest w ciąży z drugą dzidzią i tak przypadkiem spytała czy nie znam kogoś kto ma do sprzedania wózek gongolę,albo wielofunkcyjny.O mnie nie pomyślała nawet bo sądziła,że ja jeszcze używam dla mojego niunia.No i ma zobaczyc ten mój,może jak jej przypasuje to sprzedam.

Edit:

O prosze Doris pytałaś o weekend,a ja tu o sobocie,jakoś się dziś zgrywamy same w tych postach hehe.

a tak poza tym to jutro bierzemy do siebie na kilka dni syna mojego męża,no i ja jak zawsze w garach o chlopaki przy komputerze zapewne.Tak to z nimi zawsze jest.Jak nie filmiki na necie to gry i tak sobie siedzą.Jeju jakby tak nie było komputerów,to ja się czasem zastanawiam co mój maz robiłby wieczorami i w olnych chwilach.No ale nie nie nie! To kiepska wizja bo co wtedy z BB? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czarodziejka to weź poćwicz zachwalanie tego wózka ,zeby go kupila :-) Strzelisz jej reklama to nawet sie zastanawiac nie będzie. reklama dżwignią handlu! ;-) No i fajowo ,ze Wam sie kontakt odnowil.

Bry wieczór, ja tylko tak na chwilkę kuknąć, czy imprezujecie czy też cisza jak makiem zasiał... a tu już tyle stron do nadrobienia... wcinam właśnie kanapki w męża wykonaniu, obok stoi żywiec zimny jak lód a moje samopoczucie bez zmian... Widzę że temat biustu został poruszony, hmm ja to może nie będę się wypowiadać bo z tymi pryszczami to dopiero kompleksów się nabawię :-( może też się dołączę Makuc i Doris w poszukkiwania sponsora na plastykę !!!

Efa trzymam kciuki, żeby się rozkręciło :-)
Makuc spotkanie z szefunciem na pewno przebiegnie po Twojej myśli i za tydzień będziemy mieć znów okazję do imprezki :-) ale sobie dogadzasz !!!
Dziulka jak przegląd córci?
E-lona na kurację ciąża i karmienie się nie piszę :-) a tym sznurkiem niezły patent...
Ala nie dziwię się że były łzy, w takich chwilach zawsze będą, super że zostałaś obdarowana całusami i uściskami.
Emiliab to super z tą kwaterą wyszło :-)
Mała_mi odezwij się jak po spotkaniu z ortopedą i jak Łukasz?
Sarisa tulam mocno :*** wiele mam BB przeżyło już upadek swojej pociechy i doskonale rozumiemy jak się czujesz.
Rysia jaki power? Co ty dziś z rana wypiłaś, może polecisz bo ja zero energii... ale piwko na pewno wypiję oglądając z mężusiem filmik.
CzarodziejkaM super, ze się udało, teraz siądź spokojnie, prasowanie dziś odpuść.
Doris a co się stało że z domku piszesz dziś z nami, pifko sączysz a prasowanie sobie odpuść :-) a co do Kromy to tak, masz rację laska z niej !!! aaaa i udanego weekendu, uwielbiam masło czosnkowe. Ja w piątek mam urlop, mąż też więc spędzimy ten czas rodzinnie a w sobotę ślub i chrzciny u mojego brata, więc na pewno mnie nie będzie :-((((

Dobrej i Spokojnej Nocki Mamuśki !!!

Ostatnia edycja:
Taaa ja musze sobie przypomnieć jak tam się fotelik samochodowy montuje żeby pokazać,bo wiem że się da,ale sama nigdy tak nie jeździłam.No i musze zabrać od niego jeden śpiworek polarkowy(bo były dwa w komplecie) to przyda się na zimę na nóżki na sanki dla mojego niunia,torbę i parasolkę tez chyba wezmę,bo tez czarno-turkusowe jak ta moja nowa spacerówka więc pasuje.a moskitierę to już dawno skitrałam :-D

Kania Ty mnie nie podpuszcza bo faktycznie to wszystko pierdzielnę :-D

witam wieczornie:)))

no i po wizycie u pediatry. przy szczepieniu mala sie patrzyla co lekarka jej robi i dziwnie sciela ja wzrokiem... a co do wagi i wzrostu.... oglaszam wszem i wobec ze.....

waga: 9090kg
wzrost: 74

czyli moj kluszczaczek urosl od narodzin 24 cm a wagowo ... wazyla 3330 to se odejmijcie ile bo nie mam lba :-D

lekarka jak zobaczyla Leane to wywalila oczy jak sie zmienila i w ogole. podczas wizyty non stop gadala do lekarki nagugala sie tak ze lekarka nie umiala pisac:)) a przy badaniu....moje cwane zadziorne dziecko zdjelo z impetem sluchawki lekarce i wsadzilo sobie do buzi!!!! da sie zjesc??? no baaa:)))

pozwolila nam dawac surowe owoce i inne *******y.postawila Leane na lezance za raczki to glizda stala twardo ze szok. najbardziej mi sie smiac chcialo jak posadzila Leane na wadze a ta glizda nacisnela jakies przyciski z boku (skubana ma refleks ze je wyczaila...)ze waga zwariowala i zaczely wsykakiwac jakies dziwne znaczki.:-D:-D:-D
po wizycie pojechalismy na wyprzedaze lidlowskie.... za 22 euro przytachalismy 2 torby zakupow:))) ceny doslownie spadly na pysk. kupilam malej 3 puzlowate zabawki z drewna, zabawki muzyczne: w walizeczce tamburyn, dzwoneczki,kastaniety i inne cudacznosci. i po powrocie jak z mloda siadlam to i ona i ja zapomnialysmy godziny i do 19.30 napindalala w ten tamburyn, dzwoneczki zalozyla se na stopy, i dyskoteka na calego.wymiekalam:))) :-Doprocz zabawek kupilam zaslonke do prysznica za cale 2 euracze i maz kupil pompke do opon.

poza tym byla u nas taka burza ze jak wysiadalismy z auta na te wyprzedaze tuz przy tym zadaszeniu to doslownie w niecala minute zlalo nas jak cholera. tak trzaskalo ze mozna bylo oszalec, i ogolnie takie blysk ize brrrrr....

a co do cyckow- ODDAM SWOJE GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja bym chciala byc "tlusta" jak KROMA albo DORIS albo jeszcze ktoras!! co ja bym dala za 90 w biodrach i 60-70 w pasie!!! uuuuuuuuuuuuu... chyba na dietke zas wskocze jak sie zmobilizuje:zawstydzona/y:

doris, czarodziejka podziwiam Was z tym prasowaniem - ja zwyczajnie nie prasuje :-p z czystego lenistwa :-) nauczyłam sie tak rozwieszać wilgotne rzeczy że sie nie mna, prasuje od wieeelkiego dzwonu ;-)

dorisku to jutro wypij choć raz za zdrówko BB ciotek :-p i żeby sie nam powodziło :rofl:

a i ja chce oficjalnie ogłosić że całkowicie sie z doriskiem zgadzam: Kroma to Dżaga taka że hej! nie słuchajcie jej że szerokości pałacu kultury niby jest ;-)

Kania to łap za piffko i rozkręcamy iprezke :-p

Dziulka to super wymiary ma Leane :-) wycałuj Kluseczke od nas w stópencje :-)

kania no to weekend pełen wrazen u ciebie :-)
dziulka to sie usmialam z tej wizyty u lekarki ;-) , a co do cyców to Ty jak zwykle obiecujesz ,ze je oddasz i obiecujesz i d**a :-(. Paczki nawet z lyonu tak długo nie idą .... a ja czekam i czekam i nic .

A ja z góry przepraszam jeśli kogoś zawieje :-p ale ja znowu tylko na chwileczke :zawstydzona/y: Dzień miałam męczący ale pozytywny :-) tylko padam z nóg i coś mnie brzuszysko rozbolało :-( ide się położyć więc wybaczcie że nie posiedze z wami, chociaż chęć mam ogromną :tak:

Miłego wieczorku!

reklama
DORIS jakby sie dalo to bym zlapala se za sutki i spuscila powietrze uwierz:))) tak mnie one wkurrrr.... ze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrauuuuuuuuu

ROXI bo ja petycje napisze ze za krotki post!!!

IDA!!! cholerko jedna bo zadzwonie o polnocy i normalnie nagadam tak ze uuuuuuu jak zaraz tu nie wejdziesz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry