czarodziejkaM
Fanka BB :)
ooo CZARODZIEJKA ja w poprzednim poście właśnie o Krzysia i jego harce pytałam a tu))))
No widzisz bo ja tak cichaczem,i juz jestem heh ;-)
Doris masełko czosnkowe...mniam uwielbiam na grilu na chlebku,a na ziemniaku nie próbowałam jeszcze.
a nie mówiłam Wam chyba że w sobotę ma mnie odwiedzić koleżanka z czasów studiów,ostatnio widziałyśmy się przelotem kilka lat temu.Umowiłyśmy się,a potem w trakcie rozmowy wyszło że chce kupić wózek.Jest w ciąży z drugą dzidzią i tak przypadkiem spytała czy nie znam kogoś kto ma do sprzedania wózek gongolę,albo wielofunkcyjny.O mnie nie pomyślała nawet bo sądziła,że ja jeszcze używam dla mojego niunia.No i ma zobaczyc ten mój,może jak jej przypasuje to sprzedam.
Edit:
O prosze Doris pytałaś o weekend,a ja tu o sobocie,jakoś się dziś zgrywamy same w tych postach hehe.
a tak poza tym to jutro bierzemy do siebie na kilka dni syna mojego męża,no i ja jak zawsze w garach o chlopaki przy komputerze zapewne.Tak to z nimi zawsze jest.Jak nie filmiki na necie to gry i tak sobie siedzą.Jeju jakby tak nie było komputerów,to ja się czasem zastanawiam co mój maz robiłby wieczorami i w olnych chwilach.No ale nie nie nie! To kiepska wizja bo co wtedy z BB? ;-)
Ostatnia edycja:

z czystego lenistwa :-) nauczyłam sie tak rozwieszać wilgotne rzeczy że sie nie mna, prasuje od wieeelkiego dzwonu ;-)