Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o Alicja ! Jak tam pozegnanie w szkole?
a tak ogólnie to było bardzo miło, oczywiście ciepłe przyjęcie spotkało mnie tylko ze strony dzieci i rodziców, bo dyra nawet nie próbowała udawać że wszystko jest ok, mam mi za złe że sie przeprowadzam i ni będę już dla niej pracować..ehh dorosły człowiek za zachowuje sie jak dzieciak. Mogłam to olać i powiedzieć jej w połowie sierpnia - jak mi sie umowa kończy.. Od jednej zaufanej mamy dowiedziałam sie że rodzice chcieli sie złożyć na prezent pożegnalny dla mnie na to dyra (jest matką mojej uczennicy) odwiodła ich od tego, bo ona sama mi podziękuje, poza tym powiedziała im że mnie i tak nie będzie na zakończeniuAlicja z Krainy Czarów napisał/a:
na zakończeniu trochę łez popłynęło. Dostałam mnóstwo przytulańców i buziaków. Cudownie było móc patrzeć jak rośli. Przykro mi jak pomyśle że już nie będe uczestniczyła w ich życiu, nie będe patrzec jak sie rozwijają, dorastają...dobra bo znów sie rozklejać zaczynam![]()
a ja co miesiąc niemal odwiedzałam moje dzieci i każdy wiedział że za nic bym nie opuściła ich końca roku. No ale co sie bede z g.. biła, tylko sie ubrudzę ;-) najważniejsze że zobaczyłam sie z moimi maluchami i pożegnałam sie jak należy 
czekaj , wlasnie zrobilam popcorn :-) , moze mi sie odechce tego prasowania. Częstuj się!

to ja sie stukam szklaneczka soku z zółtego grejfruta a na zagryche bagietka czoskowa z pomidorem i cebulka