• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

alicja przepraszam , ale nie zauwazylam ,ze juz pisalas o zakonczeniu. Faktycznie dyra - zachowanie jak dziecko , a uczniowie słodziaki ,ze tak Cię wyprzytualali. Musialo Ci byc miętko :-)
strip brawo dla mamci!
dziulka nie prasuj! ja poszlam za głosem ... czarodziejki i tez to olewam.
onesmile przeciąg .
dawidowe ja tak bylam uzalkezniona od marfefki i maly jej jakos teraz nie toleruje :-(
strip fajna fotka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja pamiętam jak Dziulka wpierniczała pomidorki;-)

Alicja super,że tak się udalo zakończenie,a dyre olej,może ma jakies kompleksy i tyle.Ważne są dzieciaki!
oj tak..;DZIULKA wpierdziela pomidorki, truskawki boberek owoce tonami i popijala cola:)))) i prosze jakie dziecie ladne mam:)))))
Doris dla mnie dzien bez pomidorka to dzien stracony. Ja to chyba jestem od nich uzalezniona. Ciekawe jak niunia bedzie wcinała pomidorki. Moze jej sie przejadło pempowinka heheh

Dziulka moja droga daj buziaka nie badz taka

A moje prasowanko tez na mnie patrzy ale z balkonu z wieszaka nawet nie raczyłam sciagnac a co dopiero poprasowac.
juuuz lece:))) nawet za 1000 euro bym ci nie dala po takim zarciu:))))))))))
alicja przepraszam , ale nie zauwazylam ,ze juz pisalas o zakonczeniu. Faktycznie dyra - zachowanie jak dziecko , a uczniowie słodziaki ,ze tak Cię wyprzytualali. Musialo Ci byc miętko :-)
strip brawo dla mamci!
dziulka nie prasuj! ja poszlam za głosem ... czarodziejki i tez to olewam.
onesmile przeciąg .
dawidowe ja tak bylam uzalkezniona od marfefki i maly jej jakos teraz nie toleruje :-(
strip fajna fotka :-)

jutro poprasuje bo w nocy to conajwyzej mezusiowi moge loda zrobic a nie zelazko wyjmmowac:)))

STRIP jak przekonujaco wygladasz:))))))

Dziulka Ty zbereźnico :-D:-p Toż to mąż musi być szczęśliwy hehehehe
Strip a jaka ładna Pani przedszkolanka:tak:

A ja Was zostawiam moje drogie.Idę umyć to i owo a potem chyba jednak lulu bo mi się oczęta kleją że hoho,miłych snów paaa

DORIS to wiesz co zrob??? kup sobie lodzika i go jedz tak zmyslowo zeby go doslownie posralo i zeby spocil sie przy tym jak mysz przy porodzie!!!!!!!!

a swoja droga nie kojarze twojego J. czy gdzies go pokazywalas juz???

doris- Plamers stosowałam, i polecam, ale ja na rozstępy i nic mi nie wyszło w trakcie ciąży, ale na biust nie wiem jak działa, ja mam z Eveline, ale kiedyś oglądałam, że te na biust to jedynie co to mogą uelastycznić skórę a nic nie poprawią, jedynie co jakieś masaże.

Coś miałam na myśli i wyleciało mi :)

[ogłaszam wszem i wobec : kroma to kłamczucha!!!! nie słuchajcie jej ,ze gruba i wogóle. Widzialam zdjęcia na zamkniętym. To piękna dziewczyna jest. kłamczucha , kłamczucha!!!! :-D

No to muszę koniecznie się spotkać z kromą aby ocenić na żywo skalę jej zakłamania;-):tak:

a Wy kochane co planujecie na długi weekend? Ja to niestety w piatek do pracy idę , no ale pewnie wiele z Was ma free :-)

Mój małż niestety pracuje w piątek i sobotę,więc z weekendu nici...

- ja zwyczajnie nie prasuje :-p z czystego lenistwa :-) nauczyłam sie tak rozwieszać wilgotne rzeczy że sie nie mna, prasuje od wieeelkiego dzwonu ;-)

:-)

Identyko ja:tak:

Dziuleczko Leane ma cudne wymiary:-).
dawidowe też mi się kojarzy z pomidorami:tak:

A ja dzisiaj po raz pierwszy nw tym roku jadłam BÓB:-D. Cena była w miarę rozsądna. I podczas uczty myślałam o Tobie dziuleczko u ciebie już nie ma,a u nas-proszę bardzo-CÓD MIÓD:-D
Właśnie kończę warkę-małż co chwilę mi dolewa. Ciekawe dlaczego?:dry::dry::dry:

Spadam odwiedzić inne strony i...dobranocka

kroma no wlasnie na uelastycznienie to się zgodzę, a ja w ciąży nic nie stosowalam na biust i tez nie mam rozstepów. A eveline ja stosuje serum rozgrzewające na celulit i jest super. polecam.

idę pod prysznic i jeszcze wrócę.

reklama
DORIS to ze tak zapytam prosto jak z mostu:))) to po jakiego ch..... ty jeszcze go nie wykopalas????????????????????????????????????,!!!!

EMILIAB jest bob z Wloch chyba ale na targ mi sie nei chce leciec:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry