makuc
Fanka BB :)
HELLOŁ w ten pochmurny dzień. Alicjusz od rana koncertuje, więc zapowiada się dzisiaj niezła jazda tym bardziej, że mam masę lekcji i D. jakimś cudem musi ją sobie oblaskawić 
widzę, że znowu IDY WIECZORNEJ nie było... i NAT. Kurcze co jest?

poza tym GRATULEJSZYN udanego przeglądu Leanie. Glizdeczka dała czadu tak jak to ona najlepiej potrafi widzę 
MAŁA_MI zdrówka dla Łukaszka. Robiłas co w Twojej mocy, żeby antybiotyków uniknąć, więc nie powinnaś mieć sobie nic a nic do zarzucenia. Skoro nie ma innego wyjścia to niestety ale trzeba je podać. Lepsze to niż rozwinięcie chorobska jeszcze bardziej. No i wypoczywajcie ile tylko dasz radę

widzę, że znowu IDY WIECZORNEJ nie było... i NAT. Kurcze co jest?
u mnie jedynym planem jest brak planów i na dobra sprawę wszystko od widzi-mi-się Alicjusza i jej nastroju zależy.a Wy kochane co planujecie na długi weekend?
mogliby jakieś DZIAŁAJĄCE powiększające kremy wymyślić. Takie na przeciętne możliwości finansowe Polaków ;-) a tak: przeciętne zarobki + małe piersi = male piersi do końca życia i o jeden dzien dłużej...te kremy moze są dobre na ujędrnienie, ale trzeba miec co ujędrniac. Takie co niby powiększaja nie dzialają - sprawdzilam![]()
nie no kogo jak kogo ale mamę masz cudowną! w końcu i Tobie nalezy się chwila relaksuA mi dzisiaj mama posprzątałahehehhe. Stwierdziła, że nie może patrzeć, jak chodzę jak zombie, sprzątnęła, później wzięła małęgo na dwór a ja spałam godzinkę, i oddała mi go dopiero na kąpiel
![]()

odpadłamDORIS to wiesz co zrob??? kup sobie lodzika i go jedz tak zmyslowo zeby go doslownie posralo i zeby spocil sie przy tym jak mysz przy porodzie!!!!!!!!
poza tym GRATULEJSZYN udanego przeglądu Leanie. Glizdeczka dała czadu tak jak to ona najlepiej potrafi widzę 
:-( czemu tak? tulam :* i mam nadzieję, że dzisiaj humor juz troche lepszy się do Ciebie zakradł?jest jeszcze jeden powód .................. ale juz nie do płaczu, tylko do smutania.........bo dziś chyba straciliśmy przyjaciół w liczbie 2 :-(
MAŁA_MI zdrówka dla Łukaszka. Robiłas co w Twojej mocy, żeby antybiotyków uniknąć, więc nie powinnaś mieć sobie nic a nic do zarzucenia. Skoro nie ma innego wyjścia to niestety ale trzeba je podać. Lepsze to niż rozwinięcie chorobska jeszcze bardziej. No i wypoczywajcie ile tylko dasz radę

no i lece zaraz po kwiatki bo dzisiaj imieniny mojej mamusi :-) no i na dzień ojca kupie dla mojego taty i dla męża, że niby od Patrysia :-)