ELWIRKA 25
Mamuśka
sheeneygratulacje nowych zabkow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochana ja coś czuje, że ta twoja Oliwcia to do września to już biegać będzieRoxannka cieszę się że choć w jakimś małym % moje nawoływania przynoszą skutek, super że masz taki intensywny tydzień, tyle spotkańa co do żłobka, to papiery złożymy w lipcu żeby powstało, niech wiedzą że zapotrzebowanie jest a wolałabym żeby Oliwia chodziła samodzielnie zanim tam trafi ale zobaczymy
))))
ja się tylko dostosowuje do trendów panujących na forumROXI że Ty mały (duzi?) zboczuszek to mi juz od dawna jasne bylo ale żeby pokojówka Ci się jednoznacznie kojarzyła;-)
melduje się przynajmniej rano i wieczorem, taka ze mnie obowiązkowa uczestniczka forumroxi no to faktycznie zafundowalas synkowi dzien pełen wrazen. Dobrze ,ze zaklepalas miejsce. Wiem ,ze mysl o zlobku na razie wydaje się okropna , ale będzie dobrze , zobaczysz. No a co do kumpelki to super ,ze tak fajnie się dogadujecie. Widze ze reszte tygodnia tez masz niezle zaplanowaną!Tylko na bb proszę się meldowac!!!!
uhuhu no to brawo dla twojego że tak się postarałDziękuje Dziewczynki że pytacie o mój humor...a więc dzisiaj lepiej (a to chyba zasługa słoneczka które w końcu zawitało w moje strony).Po drugie mój M postarał się wczoraj "stosunkowo" dobrze i mój dzionek zakończył się całkiem przyjemnie
![]()
wiecie właśnie mi się przypomniało, że moja mama też nie miała dobrych relacji ze swoją teściową, i nie wiem czy to możliwe ale jakoś te relacje przelały się na mnie bo mimo że tam często jeździliśmy to ja podobno już jako kilkuletnie dziecko, otrzepywałam się po tym jak babcia wzieła mnie na ręceCZARODZIEJKA ja robie identycznie zawsze. I mam wrażenie, że przez to ona jeszcze bardziej mnie nie lubi. Ale cóż poradzę, że przeczulona na pkcie jej kontatków z Alutkową jestem? Tym bardziej, że sama zainteresowana [czyt. Alicja] nie wykazuje żadnych pozytywnych uczyć w stosunku do jamochłona...
Uciekam do mojego synka, który właśnie (przypadkiem chyba) zawołał "mamo Ewo!". Woooow
hahaha może chciała cię uczesać a klamerek użyła zamiast spinekRoxi moja juz trzeci dzien wstaje koło 7 a potem zjada spi do 9 a wczoraj nawet 9,30. Dzis zwaliła klamerki i obuidziłam sie z 20 klamerkami we włosach wpietymi a dokłądie wplatanymi. A jak sobie przy tym szepatała.

ja się pisze ale za jakiś czas dopiero, ale ta kuracja to taka tylko na chwile, bo aż się boje pomyśleć co bedzie po drugiej ciąży jak przestane karmić, wogóle zniknąIdź, idź i podziel się z nami rewelacjami.
A najlepszy sposób na darmowe powiększenie cyców to zajście w ciążę i karmienie. ;-) To która się na taką kurację pisze?![]()

zaraz tam halny, mały wicherek raptemCoś mnie w ksyzu jeb...,chyba Halny idzie...a nie to Roxanka przeleciałaa tak poważnie,niech Ci szybko odpuszczą te bóle,odpoczywaj kochana
![]()
wszystko mniam, i na sok grejfrutowy mi smaka narobiłaś, ja całą ciąże tylko to piłamto ja sie stukam szklaneczka soku z zółtego grejfruta a na zagryche bagietka czoskowa z pomidorem i cebulka
DORIS to wiesz co zrob??? kup sobie lodzika i go jedz tak zmyslowo zeby go doslownie posralo i zeby spocil sie przy tym jak mysz przy porodzie!!!!!!!!
a co to by było po tygodniu 

co za babsztyl
nie widziała ze ty z wózkiem z dzieckiem jestes ??? az sie we mnie zagotowało wrr... ale nie myśl już o tym bo nie ma co debilami sobie humor psuć 

no nic, zaraz zepnę się w sobie i go napiszę raz jeszcze...
a że Alutek maruda to ech pewnie nie odpisze juz dzisiaj...
kurde tak mnie podziwiacie za te posty, a to wyłącznie z tęsknoty za wami :-) ale ja to jednak mam pecha, jak wczoraj nie mogłam być to tu się działo że hoho a jak dziś uśpiłam mojego marudera już po 20, mąż szybko nie wróci z wojaży rowerowych,a ja mam czas na bb to tutaj grobowa cisza :-(
bo ja dzisiaj chyba za was wszystkie się wypisałam
ale ciesze się niezmiernie z twojej deklaracji towarzyszenia wieczornego 
ululaj panne Alutke i zepnij się w sobie do odtworzenia utraconej epopei bo na samą myśl że ominie mnie przyjemność czytania twojego posta aż mi się smutno robi buuu ...