dobranocka
podwójna październikówka!
Witam się i ja!
Coś czuję że Natolin już wyjechała na wakacje. Tylko tak bez pożegnania...? Może nie chciała ogłaszać na forum, że jej mieszkanie prawie miesiąc będzie stało puste i że zaprasza wszelkich złodziei, hihi ;-)
Też się po mału szykuję do wyjazdu, Jutro cały dzień u Rodziców, w piątek - pakowanie... Chyba za często tu nie zajrzę. Już tęsknię :-(
Coś czuję że Natolin już wyjechała na wakacje. Tylko tak bez pożegnania...? Może nie chciała ogłaszać na forum, że jej mieszkanie prawie miesiąc będzie stało puste i że zaprasza wszelkich złodziei, hihi ;-)
Też się po mału szykuję do wyjazdu, Jutro cały dzień u Rodziców, w piątek - pakowanie... Chyba za często tu nie zajrzę. Już tęsknię :-(
A potem pampka to już sobie możesz wyobrazić (albo jeszcze raz spojrzeć na Lauritkę) ;-)
. Imię to dylemat WIELKI, więc odłożyliśmy tę decyzję do momentu poznania płci. A że łobuz siedzi na d... zamiast głową w dół (dziewczyny- NADAL SIĘ NIE PRZEKRĘCIŁ ANI RAZU!!
) więc trudno było podejrzeć na usg choć byłam dwa razy. Na jednym lekarz powiedział: na 70% dziewczynka, a trzy dni potem inny lekarz, że na 70% chłopak. Więc wybór imienia pozostał odłożony ponownie, a na forum mój dzieć to babo-chłopek :-)
Muszę się wprawiać w opiece nad dwójką! ;-)