Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
rysia, ale ci się tydzień zapowiada... ehhh, moze mały kataklizm jej wyczarować? np. małe zapalenie ropne gardziołka? przecież chora do dziecka nie przyleci
widzę że Ala na odwrotny pomysł wpadła - któryś wypalić musi
Dziula, przecież ty nie mozesz być zafasolkowana, o nie!!! poczekaj na mnie!!!
czarodziejka, ale super wieści!!!

dalej będzie tylko lepiej
paolcia, mój M od córci też nic dziś nie dostał, bo wczoraj kuzynka się zasiedziała i nie miałam jak skoczyc na gifcikowe poszukiwania do pobliskiej metrpoliji
ale nic to: nadrobi córcia pewnie jutro a że z serducha da to pewnie tatus gniewać się nie będzie
Efcia, Kania, ja też dołączam do waszego klanu z Euthyroxem w tle... ale ja biorę 25 a wciąży brałam 50... na kontroli jeszcze nie byłam
a powiedzcie kochane, jak wam sie udaje zawsze brać toto na czczo i wytrzymać te pół h?!?!?!? bo ja czasem sie zapominam i łoooooo
Efuś a nie możesz znaleźć nowego lekarza (jakiegoś chwalonego) blizej???takie rozbieżne opinie lepiej skonsultować z jakimś jeszcze innym wg mnie...
Kania, taaaaa jasne Ida wyjechałą... chyba do Honolulu kozy doić... ale za to okno zamówione!!!!!!!!!!:-):-):-)
doris, bez panierki

co do cyców: ja zawsze byłam szczupła ale wymiary miałam 88/70/88 - więc u mnie pas szwankował,a teraz cyce opadły i eeeeeeeee
w pasie masakra, tylko biodra wróciły przedciążowe
ale i tak wstyd mi rozebrać się w wiadomojakiej sytuacji
a to masełko czosnkowe to jak toto sie zdziaływuje????
roxi, kania, ja też mam @... wydaje mi się czy nam sie juz zaczęły zgrywać???

kroma, widzę że ty też wczoraj nadrabiałaś od strony 3332

tyle że ja dzisiaj i mam więcej do lekturki
pszczylaszczka, nie wiem co dziewczyny pisały ale dla mnie super pomysł!!! wiele z nas posiada jakis talent którego brak innej - dlaczego by się nim nie podzielić???:-)
emiś, wstyd mi jak jasna chulera... ale szczerze z całego serducha: WSZYSTKIEGO LEPSZEGO!!!!!!! MNÓSTWO ZDROWIA I MIŁOŚCI!!!!!!!!!

Ostatnio odcieta od świata byłam i masz babo placek... a ja jak bez czasu na neta to z reguły i z komórką na bakier... mega :*********
a co to za mieszkanie???
strip, chwała twojej mamie!!!!!!!!!

onesmile, nie wiem co to za piwo ale już zazdraszczam... ja zwykłą przeciętną wareczkę właśnie dopijam
moriam, mogłabyc wkleić jeszcze raz linka do waszego filmiku? bo zanim odnajdę to wieki miną a dziewczyny chwalą że aż mi gul skacze że przegapiłam taką świeżynkę
mała mi, zdrówka dla Łukaszka!!!
doszłam do ranka dnia dzisiejszego...
widzę że Ala na odwrotny pomysł wpadła - któryś wypalić musi
Dziula, przecież ty nie mozesz być zafasolkowana, o nie!!! poczekaj na mnie!!!
czarodziejka, ale super wieści!!!

dalej będzie tylko lepiej
paolcia, mój M od córci też nic dziś nie dostał, bo wczoraj kuzynka się zasiedziała i nie miałam jak skoczyc na gifcikowe poszukiwania do pobliskiej metrpoliji
ale nic to: nadrobi córcia pewnie jutro a że z serducha da to pewnie tatus gniewać się nie będzie
Efcia, Kania, ja też dołączam do waszego klanu z Euthyroxem w tle... ale ja biorę 25 a wciąży brałam 50... na kontroli jeszcze nie byłam
a powiedzcie kochane, jak wam sie udaje zawsze brać toto na czczo i wytrzymać te pół h?!?!?!? bo ja czasem sie zapominam i łoooooo
Efuś a nie możesz znaleźć nowego lekarza (jakiegoś chwalonego) blizej???takie rozbieżne opinie lepiej skonsultować z jakimś jeszcze innym wg mnie...
Kania, taaaaa jasne Ida wyjechałą... chyba do Honolulu kozy doić... ale za to okno zamówione!!!!!!!!!!:-):-):-)
doris, bez panierki

co do cyców: ja zawsze byłam szczupła ale wymiary miałam 88/70/88 - więc u mnie pas szwankował,a teraz cyce opadły i eeeeeeeee
w pasie masakra, tylko biodra wróciły przedciążowe
ale i tak wstyd mi rozebrać się w wiadomojakiej sytuacji
a to masełko czosnkowe to jak toto sie zdziaływuje????roxi, kania, ja też mam @... wydaje mi się czy nam sie juz zaczęły zgrywać???

kroma, widzę że ty też wczoraj nadrabiałaś od strony 3332

tyle że ja dzisiaj i mam więcej do lekturki
pszczylaszczka, nie wiem co dziewczyny pisały ale dla mnie super pomysł!!! wiele z nas posiada jakis talent którego brak innej - dlaczego by się nim nie podzielić???:-)
emiś, wstyd mi jak jasna chulera... ale szczerze z całego serducha: WSZYSTKIEGO LEPSZEGO!!!!!!! MNÓSTWO ZDROWIA I MIŁOŚCI!!!!!!!!!

Ostatnio odcieta od świata byłam i masz babo placek... a ja jak bez czasu na neta to z reguły i z komórką na bakier... mega :*********a co to za mieszkanie???
strip, chwała twojej mamie!!!!!!!!!

onesmile, nie wiem co to za piwo ale już zazdraszczam... ja zwykłą przeciętną wareczkę właśnie dopijam

moriam, mogłabyc wkleić jeszcze raz linka do waszego filmiku? bo zanim odnajdę to wieki miną a dziewczyny chwalą że aż mi gul skacze że przegapiłam taką świeżynkę

mała mi, zdrówka dla Łukaszka!!!
doszłam do ranka dnia dzisiejszego...

że co

a co do dzwonienia to może niekoniecznie o północy ale dzwoń śmiało