ale tu ciszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaa
Emiś – super, że wszystkie świadczenia dostałaś. Ja czekam na decyzje, ale zanim ja dostanę ehhh to muszę jeszcze 1 zaświadczenie załatwić, bo ta moja kadrowa jakaś niedouczona i jak coś wystawia to i tak zaraz musi poprawić wrrrr i przez to przegrywam z czasem … doczytałam i jak tam @? I nic chlastaj się jeśli to fasolka to może będzie dziewczynka?
Czarodziejko- cieszę się, że wypłatka na konto jest . I powiedz mi jak tam dalej się rozwinęło z Tobą? Bo Twój maż dalej tam pracuje? No i współczuję nocki nieprzespanej ehhh
Roxi- czyli jednak wena opuściła?bo do 1000 nie dobiłaś, ale dziś tylko 10 pościków i już przekroczysz magiczną liczbę hehe. Ah i współczuję @ ciesz się,że tyle miałaś spokoju. Oj Ty przykładna żona z kanapeczkami na męża czekałaś ;-)
Dawidowe- ja chyba bym to babsko też kopnęła(choć niewiem jak z Zuzkiem bym się zachowała – mam nadzieje, że już wściekła nie jesteś?) no żesz głupi stary babsztyl ……….. kiedyś miałam taki przypadek, że pod centrum handlowym znalazłam miejsce i na nim stanęłam i koleś chciał zaparkować maluszkiem, ale pokazałam, że zajęte i czekałam, aż M. dojedzie a ten głupek wjechał mi w kolana, byłam tak zszokowana, że nawet mnie nie bolało, adrenalina mi skoczyła i jak już M. doszedł, bo udało mu się gdzieś postawić auto i oczywiście z płaczem mówię co się stało i mój rycerz poleciał do tego kolesia a ten mówi, że mu wlazłam oj dziewczyny nawet sobie nie wyobrażacie (jak już wspominałam kłamstwa nie lubię) jak mu przyładowałam w twarz i to nie z otwartej i koleś się tak przestraszył, że odjechał- na policje czekaliśmy, bo chciałam złożyć zażalenie, ale po 2 godzinach odpuściłam ….
Nice super, że viburcol działa i syncio dał pospać
Kasia jesteś :-)
A my wczoraj wybyliśmy do Ojcowa, ale było tam tyle ludzióf, że się poddaliśmy i do pieskowej skały pojechaliśmy przecież to rzut beretem i słoneczko świeciło i było superaśnie. Dzień Ojca się udał :-) mężuś dostał od Zuzi rameczke na której napisane jest I LOve My DADDY i zdjęcie jak się mała do tatusia tula, ale się cieszył i wszystkim się chwalił hehehe
I niewiem co jeszcze ................gdzie Wy jesteście? nawet Doris z pracy nie zdała relacji jak tam wczoraj było ??