reklama

Październikowe Mamy 2010

Idź idź do chorego ;) Mam nadzieje, że i mój sie nie rozchoruje po tej nocnej przejażdzce, coby się z twoim nie zgrał :))) a co do tenteges i @ to dziewczyny tu mają takie powiedzonko coś o marynarzu czy koniu, nie pamiętam :P

ja też padam na pyszczek, więc 1000 post musi poczekać na weekend, ale już nie dużo mi brakuje ;)))

reklama
Idiusia moja juz kiedys jadła kolacje przy swiecach. Z kapiela nie zdazyła bo była przed kolacja i wtedy prad trach.

A ja starania kiepsko pamietam bo obstawiam na złoty strzał po tym zaraz jak ustalismy ze zaczynamy sie starac. A jak nie była to noc sylwestrowa to napewno pierwszy noworoczny tydzien.
Za to dobrze pamietam czasy ciazowe ;-). Dalej to juz posucha. Dzis maz sie skarzył ze zaczyna sie juz nawet za facetami ogladac hihihihihi. A jak dopadnie kogos na ulicy to nie bedzie patrzył jaka płec oby tylko na drzewo nie uciekało.

A z okazji dnia ojca niunia wysłała sms i tatus sie poryczał. No baba mi sie z chłopa robi.

Witam, witam i od drogę pytam. I do łóżka zaraz zmykam. :)
Dawidowe co za poje.ane babsko Ci się trafiło. Ja też często później rozpatruję różne reakcje w myślach.
Roxannka współczuję@.
Dziulka nie zabijaj, ale trzymam kciuki za rodzeństwo dla Leane ;)
Alicja jak tam po grillu?
Doris a Tobie jak się wypad udał?

Dzisiaj tu cichutko. Mnie dzień upłynął na obijaniu się i podjadaniu ciasteczek.
Spadam. Do jutra.

A ja starania kiepsko pamietam bo obstawiam na złoty strzał po tym zaraz jak ustalismy ze zaczynamy sie starac. A jak nie była to noc sylwestrowa to napewno pierwszy noworoczny tydzien.
Za to dobrze pamietam czasy ciazowe ;-). Dalej to juz posucha. Dzis maz sie skarzył ze zaczyna sie juz nawet za facetami ogladac hihihihihi. A jak dopadnie kogos na ulicy to nie bedzie patrzył jaka płec oby tylko na drzewo nie uciekało.

A z okazji dnia ojca niunia wysłała sms i tatus sie poryczał. No baba mi sie z chłopa robi.

Normalnie lałam:-):-D

Idusia wybaczam,bo ja dobra dziewczynka jestem... A co do mieszkania,to w pon umówiłam się z kobietą coby jakieś fotki zobaczyć...

Nie mam za bardzo nastroju na pisanie... Czekam na @... Normalnie się pochlastam,jak nie przyjdzie. Może jak skończy odwiedziny u Idy,to trafi do mnie,wszak ma niedaleko...

witam nocka nienajgorsza chociaz wstawalm 2 razy do malej a teraz grzecznie sie bawi i czekam babcie moja mome bo za drugimy dzidkami nie przepada zadko ich widzi zreszta wcale sie nie dziwie bo ja za swoimi tesciami tez nie przepadam...........

Bry, choć jak dla mnie nie bardzooo, mąż całą noc miał temp. rano też mierzył 39, wymiotował pewnie go grypsko jakieś bierze :-/ Oliwka budziła się co chwilkę a burza była peronacka więc jestem niewsypana i jakaś dobita. Męża wysłałam do przychodni, sama miałam iść się zaszczepić ale już mi się odechciało :-(

Roxannka a jak Twój? zdrowy? no na ten 1000 to może dziś się skusisz !!!
Emiliab może jakaś fasoleczka się rozwija, chyba że podeślę @ swoją bo mnie już dobija :-)
Elwirka nasze Oliwki chyba się zmówiły na budzenie nocne.

kania no znowu spia nam niespokojenie. a w dzien to mi daje okropnie popalic dobrze ze moja mama dzisiaj przychodzi to sie babcia zajmie troche oli

kurde ja juz tez powinnanam dostac :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry