reklama

Październikowe Mamy 2010

stwierdziłam że się zamelduję zanim was nadrobię bo aktualnie jestem na stronie 3332 i nie wiem (chyba nie chcę wiedzieć:-p)ile przede mną:rofl2:
prąd włączyli nam koło południa ale wtedy już musiałam zapierniczać z przygotowaniami do grilla więc i tak nie mogłam ulegnąć pragnieniu zgłębienia najświeższych wieściów na bb:crazy: pędzę czytać więc i powrócę jeśli na mordosklejkę nie padne w trakcie:rofl2:

edit: o qrde!!! aż tyle?!?!?! dobra, to ja lepiej idę czytać...

reklama
ROXI I'm back:) ale nie wiem na ile bo terror w domu dalej jest siany i mimo iz od zaśnięcia mojej terrorystki niecałe 1,5 minęło to juz 2x się z rykiem obudzić zdążyła :szok: aaaa wiesz? rozwalilo mnie to Twoje stwierdzenie "kolejne dziecko bede mogła karmić w dwóch rożnych pokojach, ja w jednym, dziecko w drugim " :laugh2::rofl2::happy::laugh2:
oooo IDA kope lat. My Cię tu wzywały i wzywały a Ty bez prądu bytowałaś? nu,nu. Nadrabiaj i czekam na Twe wypociny :P

Ostatnia edycja:
iduś, widze, że odzyskałaś połączenie ze światem czyt. z bb :-) pisałam dzisiaj dlaczego ciebie niet, ale chyba nikt nie przeczytał :no: a tak wogóle to miło mi się zrobiło po dzisiejszym smsku, bom się nie spodziewała go ;-) a teraz czytaj czytaj i nadrabiaj stracony czas :tak: ja też zaczynałam od tej strony i zobacz ile naprodukowałam potem odpowiedzi ... przebij mnie :-p

makuc, no ciesze się, że jesteś :-) ale, że co twojego długaśnego posta już się nie doczekam, czy coś tam jednak tworzysz ? :cool: u nas też juz prawie 1,5 spania ale jedna pobudka narazie, zobaczymy co dalej bedzie :rolleyes2: a takich tekstów to mam jeszcze pare w zanadrzu ;-)

a mi to dzisiaj jakaś wyjątkowa wena dopisuje :eek: jak dobrze pójdzie to dzisiaj do 1000 dobije :-D

witam wieczornie:)

IDA to nei dalo sie swieczki wlozyc do lapka zeby dzialalo????
ROXI nooo takie posty to rozumiem:)
DAWIDOWE- bez wzgledu na wszystko trzasnelabym jej wryj! po drugie gruba to ty jestes chyba w lokciach!!! widzialam twoja fotke i nie pindol.

poza tym jak wychodzilam to myslalam ze oglupieje z wrazenia... wyc mi sie chcialo ze musze isc i wycmokalam Leane posadzilam do zabawek i robie papa i mowie ze kocham cie i macham jej a ta.... w dziki smiech!!!!!! noz kurna!!!!! po dupie dam noramlnie:))))

jutro pobudka o 5.30 i juz mam wkurwika bo czuje ile roboty jutro bedzie...zalamka....

Bry wieczornie, dla mnie dziś dzień jak codzień tyle że we Trójkę w domu, Niunia dała dziś pospać, dopołudnia spacer, trochę kościoła, park jak wracaliśmy dopadł nas deszcz, potem obiad, drzemka i do moich rodziców, w sumie do taty, bo w końcu jego dziś święto. Moja siostra ze szwagrem przyjechali na ślub brata więc mieliśmy okazję się zobaczyć wcześniej :-) Oliwka przed kąpielą pojadła kilka chrupek, po kąpieli butlę dostała, ja ją do odbicia a ta mi chlust.... zwróciła wszystko :-( musiałam przebrać ją i siebie, położyłam do łóżeczka i zasnęła bo już była taka padnięta że hej... mąż już wybył więc zasiadłam do czytania, myślałam że będzie tego więcej ale dałam radę :-))) z redsem i paluszkami. A muszę się do czegoś przyznać, oglądałam ostatnio Wasze Ciążowe Brzuszki - rewelacja !!!

Dziulka to super wagę ma córcia :-) a @ przylazła w końcu? mnie męczy już 2 dzień :-(
Jak tak jak Ala nie prasuję chyba ze coś pilnego to na ostatnią chwilę...
Doris weekend pełen wrażeń, zobaczymy jakich... a Dorianek zdrowy? To, że nie chcesz być sama to nie znaczy że masz być z byle kim, przecież jesteś wartościową kobietą i stać Cię na faceta, który będzie Cię nosił na rękach..., będzie dla Ciebie, dla Was a nie obok Ciebie/Was...
Roxannka dużo odpoczynku życzę :-) myślisz że tak szybko zacznie chodzić? hmmm mąż był nieco zaskoczony prezentem i do kąpieli jej nie ściągał z siebie, dumny bardzoooo :-) weekend mam długi a co do brata to małe przyjęcie ok 30 osób z dziecmi ale na łonie natury, pod namiotem na działce u moich rodziców, mam nadzieję że pogoda dopisze, choć zapowiadają zimnoooo brrrrrrr. Super z tym bukiecikiem, liczy się pamięć :-) a jak masz dużo tego bobu to nadaj jutro paczuszkę heh, a super fotki, na tej stronie zawsze można znaleźć coś fajnego !!!
Ala no to rzeczywiście dyra zachowała się jak dzieciak, bez sensu.. zlej to ciepłym... a jak grill?
Strip kochana ta Twoja mama :-)
Dawidowe z pomidorami też mam taką fazę a czosenk dla mnie mógłby być we wszystkim :-) no to ładnie babie pojechałaś, wcale się nie dziwię, bo ludzie zachowuję się niekiedy gorzej niż zwierzęta...
Emiliab teraz to Ty mi smaka na bób zrobiłaś o Ty Ty :-)
Sarisa mam nadzieję że humor lepszy, a co do przyjaciół hmmm ja też mam niewielu, większość zagranicą, mam dwie psiapsiółki, z jedną można konie kraść, a druga hmmm tak do końca to chyba nie jest prawdziwym przyjacielem co się wielokrotnie ostatnio przekonałam, utrzymujemy kontakt ale to już sporadyczny, więc raczej dołączyła do grona znajomych...
Mała_mi życzę zdrówka Łukaszkowi, super że mu się podoba u dziadków :-)
Sheneey gratulujemy ząbków u Tomcia :-)\
Efa właśnie, dobrze CzarodziejkaM pisze, jesteśmy My:-)
Ida w końcu !!! prądu brakło? trzeba było iść do sąsiada we wiaderku przynieść !!!
Makuc a Ty jak? lekcje odrobione? Alutek dziś grandzi? a D. jak się spisuje?

Ostatnia edycja:
aaa zapomnialam odpisac: @ nadal nie ma, objawow ani na @ ani na ciaze tyz nie ma. na razie zlewam test bo w sumie bzykanko bylo w gumce i nie mielismy "wypadku" przy pracy:)

a ja własnie zajadam batoniki czekoladowe, ostre chipsy piri piri i popijam to wszystko koktajlem z truskawek :-D gdyby nie @ to bym ciąże obstawiała ;-)
no własnie ... nikt nie doczytał że do mnie przyszła pierwsza od 1,5 roku @ i mnie męczy :dry:

dziulka, ta twoja mała to się cieszy bo ona wie że idziesz i niedługo wrócisz :-) przecież nie chciałabyś żeby płakała jak wychodzisz, serce by ci pękło :tak: a co do twojej @ to ja taka nie jestem pewna czy ona przyjdzie :-D:-p

kania, fajnie, że mieliście taki rodzinny dzień :-) a że mąż dumny z koszulki to ja się nie dziwie ;-) bobu niestety nie wyśle bo mój ślubny by mnie z domy wygnał :rofl2:

mąż już wraca a ja czekam z utęsknieniem i coś czuje, że sen mnie do łóżka wzywa ale jeszcze jakoś się trzymam ;-) pewnie jakbym poszła to tu się impreza dopiero rozkręci :confused2:

Roxannka współczuję tej pierwszej @ i nigdzie nie idź do tych truskawek jakiś % dolej zaraz Ci się odechce spania, a co by Cię tam wygnał? to ja Cię przygarnę z Patryczkiem :-)
Natolinko wracaj !!! wiem że jesteś i czytasz :-)
Dziulka więc pewnie stres ma na to jakiś wpływ, że nie @ przyszła jeszcze...
A Happy to neta we wiadrze mogła zabrać ze sobą...

Ostatnia edycja:
reklama
KANIA na pewno stres nerwy upal i sam fakt powrotu do pracy... Bozeee to juz miesiac niedlugo a ja tak mam dosc. dzisiaj wyslalam 6 cv!!! z jednego mi odpowiedzieli ze jak w 4 tygodnie zero odzewu to dupa. przynajmniej w iem na czym stoje.

DAWIDOWE jestes normalna:))) tzn powalona jak ja! nieraz zaluje ze czegos nie zrobilam i tez mam sceny ze to robie. serio jak przypadkiem spotkasz ta babe to jej przyj... i powiedz ze Dziulka pozdrawia:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry