kroma
Fanka BB :)
hejka dziewuszki, ja wczoraj nie miałam czasu, troszkę zalatana jestem, dziś też, ogólnie mam chandrę, jak nigdy, zdarza mi się raz na parę mcy, a dziś mi wszystko się nie układa, jeszcze Arka oblałam i musiałam go wieść owiniętego w kocyk, bo portki mu zdjęłam, sama mam ciągle te plamienia i sama się dziś ubrudziłam, szłam jak sierota, deszcz mnie złapał i takie tam.
Pożyczę tylko gratulacji dziewczynkom i ich dzieciom Nice, Silve i Concita
Reszta tym co dzieci dają popić i popalić, mój młodszy to aniołek w porównaniu z córką, więc nie widzę jak on dokazuje, bo jego dokazywanie to w porównaniu z Olki fochami bułka z masłem, Olka mnie kiedyś do psychiatryka doprowadzi. Więc niech wsze dzieci teraz się wyszaleją, bo Olka to takie grzeczne dziecko była, a teraz nadrabia.
Pożyczę tylko gratulacji dziewczynkom i ich dzieciom Nice, Silve i Concita
Reszta tym co dzieci dają popić i popalić, mój młodszy to aniołek w porównaniu z córką, więc nie widzę jak on dokazuje, bo jego dokazywanie to w porównaniu z Olki fochami bułka z masłem, Olka mnie kiedyś do psychiatryka doprowadzi. Więc niech wsze dzieci teraz się wyszaleją, bo Olka to takie grzeczne dziecko była, a teraz nadrabia.