Kania78
...
Bry wieczór...
Nice gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i synia :-) jak często dajecie te czopki? a prezencik super na dzień taty, gratulujemy zębolka !!!
Concita, Silve dla Was i Waszych Szkrabów również gratki suwaczkowe :-)
Makuc jak Alutek? wczoraj przepadłaś bez śladu...
CzarodziejkaM, E-lona współczuję Wam nocnych pobudek i niewyspania...
Może każda z Nas zakupi takie ubranko swojej Al-Kaidzie:-)
Sarisa to super Zuzka sprawiła prezent tatusiowi :-)
Efa Ty to wiesz jak mężowi ciśnienie podnieść...
Aniawa współczuję męczącej @.
Emiliab to nie przyszła jeszcze, kurczę mówiłam kurierowi żeby się śpieszył powoli ;-)
Kroma dołkom mówimy a kyszzzzzzzzzzzzzzzz i współczuję tych plamień.
Margerrita współczuję takiej pracy, dużo sił i energii życzę..
Kasia33 zdrówka życzę, mam nadzieję że ten mięśniak nie będzie rósł...
Ida gratuluję raczkującej córci, a tymi ciuchami się nie przejmuj, u mnie połowa sprzed ciąży wylądowała w kontenerze PCK, reszta w piwnicy leżakuje, u Nas jest tak samo, mama służy za ściankę wspinaczkową... wszędzie czy leżę, czy stoję czy siedzę, przecież nie będziesz hamować jej rozwoju jak się sama wspina:-) a dołkom mówimy a KYSZZZZZZZZZZZZZZ a co do danonków, ja nie daję więc się wypowiadać nie będę.
Doris kurczę Ty znów masz dołka ? :-( Twój J. znów daje Ci do tego powody? :-( ranyyyyyy faceci po prostu czasami zupełnie nie możliwi...
Niestety też do Was dołączam :-( mój małż nie dość że chory to zachowuje się jak dziecko więc niańczyć trzeba dwójkę... i w ogóle ten dzień mimo urlopu był jakiś taki ciężki, Oliwia absorbująca, mąż... a mój nastrój jakiś taki zjechany, od rana na nerwie jadę... Nie wiem jak to jutro będzie na tym ślubie i przyjęciu, czy w ogóle się wybierzemy, szczerze średnio mi się tam chce jechać...,
Nice gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i synia :-) jak często dajecie te czopki? a prezencik super na dzień taty, gratulujemy zębolka !!!
Concita, Silve dla Was i Waszych Szkrabów również gratki suwaczkowe :-)
Makuc jak Alutek? wczoraj przepadłaś bez śladu...
CzarodziejkaM, E-lona współczuję Wam nocnych pobudek i niewyspania...
Może każda z Nas zakupi takie ubranko swojej Al-Kaidzie:-)
Sarisa to super Zuzka sprawiła prezent tatusiowi :-)
Efa Ty to wiesz jak mężowi ciśnienie podnieść...
Aniawa współczuję męczącej @.
Emiliab to nie przyszła jeszcze, kurczę mówiłam kurierowi żeby się śpieszył powoli ;-)
Kroma dołkom mówimy a kyszzzzzzzzzzzzzzzz i współczuję tych plamień.
Margerrita współczuję takiej pracy, dużo sił i energii życzę..
Kasia33 zdrówka życzę, mam nadzieję że ten mięśniak nie będzie rósł...
Ida gratuluję raczkującej córci, a tymi ciuchami się nie przejmuj, u mnie połowa sprzed ciąży wylądowała w kontenerze PCK, reszta w piwnicy leżakuje, u Nas jest tak samo, mama służy za ściankę wspinaczkową... wszędzie czy leżę, czy stoję czy siedzę, przecież nie będziesz hamować jej rozwoju jak się sama wspina:-) a dołkom mówimy a KYSZZZZZZZZZZZZZZ a co do danonków, ja nie daję więc się wypowiadać nie będę.
Doris kurczę Ty znów masz dołka ? :-( Twój J. znów daje Ci do tego powody? :-( ranyyyyyy faceci po prostu czasami zupełnie nie możliwi...
Niestety też do Was dołączam :-( mój małż nie dość że chory to zachowuje się jak dziecko więc niańczyć trzeba dwójkę... i w ogóle ten dzień mimo urlopu był jakiś taki ciężki, Oliwia absorbująca, mąż... a mój nastrój jakiś taki zjechany, od rana na nerwie jadę... Nie wiem jak to jutro będzie na tym ślubie i przyjęciu, czy w ogóle się wybierzemy, szczerze średnio mi się tam chce jechać...,
Ostatnia edycja:
] co do niańczenia męża to witaj w klubie. Ech faceci to duże dzieci jednak i nic i nikt tego nie zmieni. a na wasele jedź! odstresujesz się, zjesz pyszności, potańczysz. a to, że teraz Ci się nie chce, świadczy tylko o tym, ze jutro zabawa full-wypasowa będzie 
i najgorsze, że nie wiem czy przed wyjazdem to się zmieni
jutro na pewno nie 
może to coś innego niz grypa skoro az taka temperatura sie pojawiła? ZDRÓWKA dla niego!
;-) piwo + póżny powrót do domu + facet czekający na swoja Kobietę = no wiesz