ELWIRKA 25
Mamuśka
dziulka wszystko mu nie pasuje a ja mu glupia obiad zrobilam no tu mam komputer i do dziecka bede miala blisko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale za bardzo nie popisze bo zmykam do wyrka, byłam dzisiaj u lekarza i znowu dostałam antybiotyk :-( nie wiem czy ja się kiedyś wykuruje 
u mnie też różnie, właściwie ani humor dobry ani zły
to pewnie przez chorobe+@, czuje się jakbym się nie czuła 

Nie mój problem. Zresztą on nie narzeka. Nawet sam czasami stwierdza, że mam robić co zechcę a on sobie „coś” zje.
Tak w ogóle mój mąż kilka dni temu naprawił swój motor i obecnie robi za dawcę narządów ;-) Wczoraj przekonywał Zuzię, że jazda na motorze to fajna sprawa (średnio mu wyszło z moją panikarą). Dzisiaj ambitnie okupował laptopa, poszukując rękawic, kasku (jakby jego był zły), itp. I ktoś mi powie, że faceci nie są jak dzieci. Ma chłopina zabawkę (szkoda tylko, że dość drogą w utrzymaniu) 

co do VIRBULCOLU [czy jak to sie tam pisze...] to tez ostatnio go pod uwage zaczęłam brac (tym bardziej, że i NICE-GIRL) go sobie chwaliła. Ale z tego co wiem to on na receptę jest, więc najpierw sie musze przełamać, żeby do naszej "codownej" pediatry się wybrać. Acha i mam apropo niego jeszcze pytanie: na jakiej zasadzie on działa? znaczy wiem, że to jest lek ziolowy itp. ale czy jest pewnośc, że on nie ogłupia dziecka tak jak np. persen 
sytuacja dla mnie idealna gdyż będe mogła pracowac w domu, zapewni mi umowe o pracę + zarobki wyższe niż w banku i oczywiście możliwośc ciąglej negocjacji stawki. Minus - nie będe wychodziła do ludzi (w sensie do pracy z lludźmi "na żywo") więc mam obawy czy juz całkowicie fioła w domu i przed kompem nie dostanę