reklama

Październikowe Mamy 2010

Nice-girl, Sivle, concita, gratulacje dla bobaskow:)

witam wieczornie.
roboty bylo od pierona ale przezylam. jutro 6.30-13.00.

co do mojej @ - ni widu ni slychu. dzisiaj myslalam ze mnie zalalo a tu sluz!!!
poza tym moje dziecko jawnie pokochalo ojca bo dospalo do 8.30!!!! ja juz w pracy bylam:))

w koncu cos zaczyna sie ruszac w eterze...tzn moje dziecko kreci sie wkolo wlasnej osi w koncu i zaczyna sie przesuwac do przodu. a to krecenie jej bardzo ladnie wychodzi. chociaz tyle. i wynajduje nowe sylaby np dzisiaj mowi LAAAAA a tak w ogole to warczy jak tygrys:) mowie jej : wsytrasz mnie/tate, to ona sie patrzy glowa do przodu i warczy LAAAAA!!! :) komedia:) na galerie wrzucilam dzisiaj fotki z ... prasowania coby nie bylo ze nicn ie robie:))))))))))))))))

a na niedziele zapowiadaja u nas 38 w cieniu.... nawet jak @ przyjdzie to i tak pojade nad jezioro!!!:)

i nie wiem co jeszcze mialam pisac:)))

aaa zrobilam zaopatrzenie piwa w LIDLU bo u nas byla akcja piwna i piwo robione przez zakonnikow cy cus jest i podroba despe swoja droga tez wiec musialam sie zaopatrzyc.

reklama
Ida- Taki wykład jak chcesz to poczytaj na innym wątku naszego forum. Koleżanka ma po części rację, tylko, że danonki są od 3 roku życia, bo mają dawkę wapnia na ten wiek, jest też dodawana witamina D3 w ilości przeznaczona dopiero od lat 3. Resztę dałam na hmm karmimy inaczej bo tego się zebrało za dużo.

Ostatnia edycja:
dziewczyny , nadrobilam Was ,ale zupelnie nie wiem co komu napisac. Mam kiepski dzien , takze znikam. Nie będę smutem zarażac. Myslami jestem z Wami , bo chcąc nie chcąc jesteście mi najbliższymi osóbkami (zaraz po moich cudownych synkach). Nie mam jednak weny do pisania więc na razie sie odmeldowuje.
nat oby u Ciebie jednak szybko wszystko wróciło do normy. Ja tez tęsknię za Tobą. Wracaj szybciutko do nas.

Milego wieczorku i spokojnej nocy.

oli zasnela o 18.30 i spi teraz na spiaco zjadla mleko i dalej spi ale ja babcia wymeczyla i ja odpoczelam. moj M znowu mnie wkurwil ale normalne nie ma go caly dzien a jak wroci ti tak musimy sie poklocic wiec spie u dziecka w pokoju na podlodze i juz.........
Nice, Concita, Sivle gratki dla maluchów
Nice,gratki za zebola fajny prezent dla taty
stripMYmind milego wypadu z kolezanka
natolin gdzie wyjezdzasz
doris nie smuć sie buziaczki

Ostatnia edycja:
Emila- jak już Franek wyzdrowieje to się jakoś umówimy :) zdrówka dla was
Koniecznie:-):tak:

A póki co, cały dzień bawię się w sprzątaczkę. Już mam odciski na rękach. Ufff...
Chociaż mój mąż zdaje się to doceniać, bo ładnie się Olkiem zajmuje. No ale ja sprzątam za to w samej bieliźnie (gorąco przecież, a że to akurat ten nowy satynowy komplecik ;p)
.

Nie dziwię się,że mąż docenia sprzątanie;-). W takim stroju,to pewnie tylko Olek powstrzymał go przed wiadomo czym:tak:

Byłam z Frankiem u lekarza,bo nie podobało mi się to jego"odparzenie". Niby po oleju lnianym była poprawa,ale po nocy znowu strasznie czerwone i bąble. Poza tym wysypało go na buzi. Lekarka stwierdziła,że to wygląda na reakcję alergiczna(tylko na co?). Przepisała pimafurkot i,jak podleczę Frankowi wysypkę,to mam zrobić badanie moczu. I będziemy dalej coś z tym robić...

Nat,doris :*****
Strip przyjemnego piffkowania poza domem
Miłego weekendu,bo nie wiem,czy się pojawię.
Buziole

ELWIRKA ty na podlodze??? chlopa wydeleguj na glebe!!! a tak w ogole to pisz co sie stalo.. jeeeezzzuuu czy te chlopy to jakies skoki rozwojowe przechodza czy jak??? oodpukac- moj bardzo grzeczny i mily, nawet wczoraj powiedzial "gary sa moje" no wiec dalam mu pole do popisu:))))

a dzisiaj -zamowilismy pizze, kebaby, tacosy frytki wiec "gary" poszly do smieci:))

reklama
witam ja dzis robie przeciag bo latam jak otempiała przed niedzielnym wyjazdem.

na poczatek wszystkiego dobrego dla trzech solenizantów miesieczniaków

pytanko czy któras uzywa internet w komórce z orange np na karte.

Ja takowy posiadam :) Mam abo w Orange i wykupiony pakiet internetowy za 5zl :) uzywam go jak nie mam dostepu do wifi a potrzebuje gdzies looknac :) glownie to smigam po facebooku, czasem tez stronki, to ja dziala zalezy od zasiegu jaki tam bedziesz miala, po gprs szalu nie ma, ale daje rade, a jak zlapiesz 3g (w co watpie) no to szybciej bedzie smigac :) wszystko zalezy czego oczekujesz :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry