DZIULKA78
uzalezniona od BB
Nice-girl, Sivle, concita, gratulacje dla bobaskow
witam wieczornie.
roboty bylo od pierona ale przezylam. jutro 6.30-13.00.
co do mojej @ - ni widu ni slychu. dzisiaj myslalam ze mnie zalalo a tu sluz!!!
poza tym moje dziecko jawnie pokochalo ojca bo dospalo do 8.30!!!! ja juz w pracy bylam
)
w koncu cos zaczyna sie ruszac w eterze...tzn moje dziecko kreci sie wkolo wlasnej osi w koncu i zaczyna sie przesuwac do przodu. a to krecenie jej bardzo ladnie wychodzi. chociaz tyle. i wynajduje nowe sylaby np dzisiaj mowi LAAAAA a tak w ogole to warczy jak tygrys
mowie jej : wsytrasz mnie/tate, to ona sie patrzy glowa do przodu i warczy LAAAAA!!!
komedia
na galerie wrzucilam dzisiaj fotki z ... prasowania coby nie bylo ze nicn ie robie
)))))))))))))))
a na niedziele zapowiadaja u nas 38 w cieniu.... nawet jak @ przyjdzie to i tak pojade nad jezioro!!!
i nie wiem co jeszcze mialam pisac
))
aaa zrobilam zaopatrzenie piwa w LIDLU bo u nas byla akcja piwna i piwo robione przez zakonnikow cy cus jest i podroba despe swoja droga tez wiec musialam sie zaopatrzyc.
witam wieczornie.
roboty bylo od pierona ale przezylam. jutro 6.30-13.00.
co do mojej @ - ni widu ni slychu. dzisiaj myslalam ze mnie zalalo a tu sluz!!!
poza tym moje dziecko jawnie pokochalo ojca bo dospalo do 8.30!!!! ja juz w pracy bylam
w koncu cos zaczyna sie ruszac w eterze...tzn moje dziecko kreci sie wkolo wlasnej osi w koncu i zaczyna sie przesuwac do przodu. a to krecenie jej bardzo ladnie wychodzi. chociaz tyle. i wynajduje nowe sylaby np dzisiaj mowi LAAAAA a tak w ogole to warczy jak tygrys
a na niedziele zapowiadaja u nas 38 w cieniu.... nawet jak @ przyjdzie to i tak pojade nad jezioro!!!
i nie wiem co jeszcze mialam pisac
aaa zrobilam zaopatrzenie piwa w LIDLU bo u nas byla akcja piwna i piwo robione przez zakonnikow cy cus jest i podroba despe swoja droga tez wiec musialam sie zaopatrzyc.