reklama

Październikowe Mamy 2010

DAWIDOWE na razie pojedziemy samochodem, jestem ciekawa jak będzie z pakowaniem i podróżą.
MAKUC domyślam się, że nie tylko ja myślę o przemijaniu, ale u mnie jest to myślenie paraliżujące i dołujące każdą chwilę dnia od jakiegoś czasu

reklama
MAKUC wiem, ale coraz mniej potrafię z tym żyć i nie wiem co będzie dalej. żyję jak robot, mimo iż przeanalizowałam sytuację i ja na prawdę mam dużo szczęścia i żyje mi się dobrze to jednak... nie umiem się cieszyć, nawet na śniadanie patrzę w kwestii przemijalności. szkoda słów, nie chcę Was dołować, dlatego też nie chciałam za wiele pisać. to jest masakra. nikomu tego nie życzę.
IDA w sumie masz dobrze, bo ja zawsze marzyłam o drugim dziecku, bardzo miło wspominam ciążę i z sentymentem myślę o niej, a jednak poród kolejny mnie paraliżuje :-(

natus, ale nie mozesz aż tak sie tym dołować!!! zaczynam sie bać że w jakąś deprechę wpadniesz... ja wiem że dobrze komuś radzić, ale dobrze by było gdybyś znalazła jakieś zajęcie które wkręciłoby cię tak, ze nie miałabyś czasu na smutne rozmyślania... tulam!!!:*** i pamiętaj że my młode pupy jeszcze jesteśmy a dzieci przecież działają jeszcze odmładzajaco więc my praiwe przedszkolaki:))) co tam jakieś przemijanie dla nas;)

makuc, to nie jestem sama:))) hehe, byłyby jaja, jakby za x czasu razem nam w wiadomym temacie odwaliło:)))

i nikt nie pyta, a ja napiszę: z mamą już dobrze. okazało sie że miała mega chandrę czy może nawet poczatki jakiejś deprechy - wiem jak jest więc jej wierzę. poważnie z nią porozmawiałam i powiedziałąm że mogła wspomnieć o co chodzi a nie bez słowa, a my zachodzilismy w głowę o co chodziło. było minęło:)

i lepiej zeby jednak nie padało u nas dzisiaj bo się wkurzę:/

babcia poszła więc moja zmiana przy młodej
:*

IDA bez kitu:) ja kiedys o ciązy z moja mamą rozmawiałam i ona miała tak samo. Po pierwszej ciąży była pewna, że więcej dzieci niet a potem po 3 latach jej coś tentegnęło w glowie i mi brata zrobili;) co do Twojej rodzicielki natomiast to po Twoim opisie, że byłaś z Nią w sklepie wywnioskowałam, że już wszystko ok :D no i dobrze, że wiesz o co chodziło. Będziesz wiedziała w razie czego jak na przysżłośc w takich sytuacjach reagować;)

Makuc, Dagisu ogromniaste gratulacje suwaczkowe dla Waszych skarbów
Iduś ja też zrozumiałam, udanego dnia na świeżym powietrzu, my dziś mamy w planie Gdynia i targi wina i sera ;)
makuc o ja, dobrze, że uczłowieczanie w trakcie, normalnie mam nadzieję, że żadna z nas tak nie będzie wychowywać swojego babaska, ciekawe jak do tego dochodzi, że mamusie tak głupieją :D
Kromuś ja też gratuluje dylopmu i życzę z całego serduszka dobrej pracy
natolin nie dołkuj, za uszy będziemy wyciągać
u nas słoneczko, ale wiatr zimno/chlodny i jak tu się ubrać?

MARGERRITA wydaje mi się, że to nadopiekuńczość tak psychikę "niszczy" kurcze, żeby nie nauczyc wlasnego dziecka, że po sobie się sprząta? dla mnie to totala abstrakcja jakaś.

Co do pogody to u nas podobnie, więc pewnie trzeba się na cebulke ubrac i ew. warstwy zbędne zdejmować. "Targi wina i sra" no, no - fajnie [a raczej pysznie] się zapowiada :laugh2:

reklama
Makuc, dagisu wszystkiego naj!!!
natolin zawsze jak mnie nachodziły jakieś smutne myśli to od razu spoglądam na mojego małego szkrabika i myśle sobie że mam tak cudowne dziecko a zaprzątam sobie głowę niepotrzebnymi rzeczami:))
Ida rozumiem Twoje obawy po przejściach z Inusią...ja myślę inaczej pewnie dlatego, że Wercia była w miarę spokojnym dzieciem (oprócz problemów z zasypianiem;)....w przyszłym roku planujemy znów starać się o dzieciątko....zawsze powtarzam, że nie wyobrażam sobie nie mieć moich kochanych sióstr i nie chcę tego pozbawić swojego dziecka.

a ja z okazji wczorajszych 30 urodzinek postanowiłam skończyć z cycusiem...i udało się...Wercia troche protestowała przed snem ale myślałam, że będzie gorzej...w dzień w ogóle nie pamięta o cycaniu)) gorzej ze mną bo piersi to mi zaraz pękną.....macie jakieś metody oprócz szałwi?

A dziś dzionek ciekawie się zapowiada....jak niunia się obudzi jedziemy do rodziców a po południu festyn i koncerty:))
Miłego dnia!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry