cambria
Mama Karolka 2010
Dobry wieczór:-))
Dziękujemy za życzenia suwaczkowe :-) i za pamięć,ale ten czas leci.
U nas wszystko dobrze,Karolek ma już 8 ząbków,bardzo ładnie je przechodzi,plamek na skórze już nie ma,około tyg temu zaczął ładnie raczkować i siedzieć.Mówi już tata,dada,baba i dziadzia,mama niestety jeszcze nie:-( Ogólnie nie mam z nim problemów,jest bardzo wesołym i grzecznym dzieckiem
Jesteśmy aż do sierpnia w PL u moich rodziców,jest super.
Wszystkim dzieciom życzę zdrówka a mamusią przespanych nocy:-)
Nice-girl i Dobranocka mam nadzieję,że czujecie się dobrze i wasze fasolki również,dbajcie o siebie.
Natolin dziękuję za pamięć;-)
Dziękujemy za życzenia suwaczkowe :-) i za pamięć,ale ten czas leci.
U nas wszystko dobrze,Karolek ma już 8 ząbków,bardzo ładnie je przechodzi,plamek na skórze już nie ma,około tyg temu zaczął ładnie raczkować i siedzieć.Mówi już tata,dada,baba i dziadzia,mama niestety jeszcze nie:-( Ogólnie nie mam z nim problemów,jest bardzo wesołym i grzecznym dzieckiem
Jesteśmy aż do sierpnia w PL u moich rodziców,jest super.Wszystkim dzieciom życzę zdrówka a mamusią przespanych nocy:-)
Nice-girl i Dobranocka mam nadzieję,że czujecie się dobrze i wasze fasolki również,dbajcie o siebie.
Natolin dziękuję za pamięć;-)
) a wy uciekłyście. W takim razie też spadam spać, bo sama siedzieć nie będę. Jutro zdaje się dopiero wieczorkiem zawitam, bo rano odwozimy Zuzię na kolonię. Potem zakupy, jakiś obiadek, itp. Zapewne zejdzie do wieczora.
no i GRATULUJĘ DYPLOMU!
] Wiesz, w dużej mierze to jak ktoś się zachowuje jest związane z wychowaniem w domu rodzinnym. A że D. miał zawsze wszystko pod nos podstawiane, nigdy na dobrą sprawę nic nie musiał [nie mówiąc o sprzątaniu czy robieniu zakupów np.] i nawet jedzenie do pokoju miał przynoszone a potem puste talerze zabierane spowrotem do kuchni - to tak to teraz niestety wygląda. Ja go "uczyłam" ze po sobie się sprząta, że zakupy robi sie patrząc na ceny, że naczynia nie mają nóg i same do kuchni sie nie zaniosą [nie mówiąc juz o tym, że same się nie umyją] że i owszem spanie do 15 jest dobre ale wtedy kiedy NIC a NIC nie ma do zrobienia ipt. itd. no ale niektóre kwestie jednak dalej w nim tkwią i mimo, iż staram się z tym walczyć to niestety nie zawsze mi wychodzi
Teściowa kiedyś przepraszała mnie, że go nie wychowała tak jak powinna no ale co mi po przeprosinach