aniawa
Fanka BB :)
Ja już po desperadosiku. Sączę teraz kolejnego a w lodówce jeszcze reddsiki się chłodzą :-)
Ida faktycznie prawie wszystkie wywiało :-) Ty bierzesz antki a ja liczę na mojego małża. Ostatnie liczenie na jego uwagę skończyło się stwierdzeniem, że przecież od dawna chciałam mieć drugie dziecko. No tak- ja mówiłam a on to wprowadził w czyn. W sumie jestem zadowolona, bo sama chyba nigdy bym się nie zdecydowała. Za drugim podejściem nam wyszło, co mnie bardzo ucieszyło
Z trzeciej dzidzi też bym się cieszyła, ale jeszcze nie teraz. Mam nadzieję, że przynajmniej z rok mężusiowi nie zechce się dzidziusia, głównie z powodu biurokracji szkolnej, stażu, itp. ;-)
Dziulka jaki poniedziałek????!!!! Lećżesz do apteki i rób, bo umrzemy z ciekawości

Ida faktycznie prawie wszystkie wywiało :-) Ty bierzesz antki a ja liczę na mojego małża. Ostatnie liczenie na jego uwagę skończyło się stwierdzeniem, że przecież od dawna chciałam mieć drugie dziecko. No tak- ja mówiłam a on to wprowadził w czyn. W sumie jestem zadowolona, bo sama chyba nigdy bym się nie zdecydowała. Za drugim podejściem nam wyszło, co mnie bardzo ucieszyło
Z trzeciej dzidzi też bym się cieszyła, ale jeszcze nie teraz. Mam nadzieję, że przynajmniej z rok mężusiowi nie zechce się dzidziusia, głównie z powodu biurokracji szkolnej, stażu, itp. ;-)Dziulka jaki poniedziałek????!!!! Lećżesz do apteki i rób, bo umrzemy z ciekawości