reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam wczesniej nie mialam sily wejsc ja mam jakiegos wirusa biegunke i wymioty oli zajmowala sie caly dzien babcia teraz dopiero maruda prubuje zasnac wiec wpadlam na chwile
natolinco sie stalo

Hej!

Dziulka,JOLI gratulacje suwaczkowe:-)
Ostatnio nie mam czasu na przebywanie dłużej na BB. Zdążę poczytać i już Franek albo mnie ciągnie za spódnicę lub wdrapuje się po nodze lub,co gorsza,jak u Efy muszę go szukać. Znalazłam go wczoraj,jak stał przy kabinie prysznicowej i trzymał się...swojej wanienki(była w środku)...Pewnie chciał się wykąpać;-) Teraz zamykam dokładnie drzwi od łazienki i ubikacji. Kuchnię uwielbia-zwłaszcza bardzo ciekawy śmietnik i jego zawartość. Oczywiście jedzenie dla kota też jest ciekawe... A w pokoju...uwielbia stać sobie przy łóżku.

Mała_mi jeżeli jest to lekkie odparzenie,to mi kiedyś pomógł sudocrem. No i olej lniany też jest świetny.
sariska to ja ci daję zadanie,abyś przekonała mojego męża do wyjazdu do Krakowa. Ja mogę jechać choćby jutro:tak:. Obym tylko miała nocleg dla siebie i dzieci:-D
mamaagusi cieszę się,że Agusi przechodzi. Oby była całkiem zdrowa,a nie tylko"prawie":happy2:
Elwirka oby biegunka sobie poszła
natolin nadal tulam....:*
E-lona gratulacje ząbkowe;-)
Doris współczuję upadku Doriana... A jak z J? Ciągle tak samo?

@nadal nie przyszła... Pewnie,ją Kaniu wysłałaś pod zły adres;-).

Wieczorkiem mnie nie będzie,bo umówiliśmy się z mężem na tenteges:tak:. Jutro idę na przegląd bioderek Franka i zobaczyć zdjęcia mieszkania,które będziemy wynajmować w wakacje nad morzem. Miałam jeszcze oddać mocz Franka do analizy,ale nie mam pojemniczka:no:. Chyba,że uda mi się trafić do probówki;-).

dorisday - no a ja chętnie z Tobą i z Doriankiem ;)
elwirka- zdrówka
natolin - pogorszyło się jeszcze bardziej? Martwię się.
emilab- upojnego tentegesowania się z małżem :D

Wiecie co? Mojego chłopa dziś głowa boli i zachowuje się tak jakby umierał. No normalnie ręce mi opadają. Bo przy dziecku wieczorem nic mi dziś nie pomógł. A gdybym ja się tak czuła to nie byłoby taryfy ulgowej eh.
Chyba zaraz idę spać.
Jutro od 8 do 10 przyjmuje lekarz i wtedy jakoś pójdziemy z Łukaszkiem. Myślę że po 8 tam już będziemy. Tak więc proszę trzymajcie kciuki za zdrówko mojego synka.

dziewczyny BARDZO Wam dziękuję za troskę.
chodzi nadal o te moje paraliżujące i prześladujące myśli o śmierci.
momentami jest lepiej, jak np teraz gdy jest ktoś u nas, gdy jest jeszcze jasno, gdy Wy jesteście itd.

reklama
Hej,nic dziś nie moge zrobić do końca.co się za coś wezmę to mały wzywa.:confused: Może kolejny ząbek idzie,a może jakis skok?Może być jakiś skok teraz?Muszę sprawdzić.A może ma gorszy dzień no nie wiem,ehh
W każdym razie na szybkości:
Joli - gratki suwaczkowe :-)
Dziulka dla was również gratki i zdrówka dla małej.Jeśli to od slonka to... może trzeba jej czapeczkę cały czas zakładać,albo kapelusik nawet w wodzie,może jest delikatna i bardziej podatna na słoneczko.
E-lona gratulacje ząbkowe
Mała_Mi - kciuki za wizytę.
Natolin kochana...zaraz po urlopie do psychologa marsz!A może wcześniej?...Tulę i pamiętaj nie jesteś sama.
Doris - buziaczki i tulaski dla Dorianka,oj biedactwo :-(
emiliab -" tenteges",hmm no to baw się dobrze,wiesz mnie jak się spóźniał czasem @ to po dobrym "tenteges" dostawałam na drugi dzien hehe :-D:tak:
Elwirka zdrówka!
Mamaagusi dobrze,że u Was już troche lepiej.
Efa no faktycznie torpeda :-D
Rysia,Doris,Sarisa,Mała_Mi co to za umawianie się,zazdroszczę no!!!;-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry