reklama

Październikowe Mamy 2010

mała mi- oj zrobiłam ale nie miałam czasu bo młody coś się domagał, spania a ja nie jarzyłam że o to mu chodzi.
doris- nie pojechałam, córkę wysłałam, młody wpadł w letarg senny i nie miałam sumienia go budzić i ja coś się nie tak czuję.
Efa- słyszałam, każdy M ma swoje wady i zalety, tak jak my, ale takie gesty są pożądane i gratulujemy romantycznych uniesień u męża.
Roxanka- to miałaś dzień pełen wrażeń, a dzieci lubią takimi śmieciami się bawić, mój też jakieś pudełka a najchętniej to pilot, dobrze że mamy też jakieś stare komórki.
Laydgab- witaj, jak ci się nowe mieszkanie podoba, już przywykliście?
Kasis- a wy chyba lubicie podróżować, teraz 600 potem z 1300 na Chorwację, jak nie więcej, ja jestem leń, jeśli chodzi o podróże, może w poniedziałek pojadę do Wrocławia, ale jak pomyślę o km to mi się nie chce. Miłej podróży i wczasów, nigdy nie byłam na Mazurach.

Laski nie zapeszam ale chyba ta never ending @ się kończy :tak:

reklama
Kasis- troszkę szkoda, ale nie martw się jeszcze nadrobicie, ja wam życzę jakiegoś fajnego wypadu. W sumie my też nigdzie nie jedziemy, chciało by się, ale jakoś jestem leniwa, może mi przejdzie na następny rok. Ja to bym sobie w góry na narty pojechała.

melduje sie topiero teraz ale przed tymi chcinami to troche zalatana jestem.oli dzisiaj ladnie pospala od 19 do 5 male przebudzenie i do 8.... a wogule to miala jedna drzemke dzisiaj i troche marudzi.
aniawa i kania i mieli jeszcze jedna wymowke ze skonczyl sie przeglad i nie ma kasy ale sa busy i jak by chcieli to mogli ale trudno...
aniawa spozniowne suwaczkowe
efa/B] oni sie niezmienia musial by byc cud.gratulacje zabka.to sie maz spisal
natolin suwaczkowe gratki
paolcia a tacy sa faceci.zdrowka dla julci
ida tule
kasis miłego wyjazdu
mamaagusi dobrze ze sie nic niestalo

o moje dziecko spi

Ostatnia edycja:
Kroma ja bylam raz tylko w tym roku na desce, polecam swieradow zdroj na zime:))
Kurcze a ja walczylam z mlodym bo tak marudzil,ze szok mialam takie nerwy, na szczescie dziecko padlo i spi smacznie a ja dalej ide sprzatac i sie pakować.
Iduś bardzo ci współczuje utraty czworonoga:(((wiem co czujesz tulam***

reklama
Mała Mi - po takiej sugestii to Twój G. pewnie zastrzeli Cię jeszcze wymyślniejszą niespodzianką!! Tego życzę.

Dorisiu kochana, lepiej mi, lepiej. Musi być lepiej, bo... Bo tak :-)

Kroma, do Wrocławia? Jakieś interesa czy chcesz zobaczyć wrocławskie mamusie forumowe? ;-)

Ladygab, no to my już sąsiadki! A co do spania w jednym pokoju, to my z siostrą też się nigdy nagadać przed snem nie mogłyśmy. Za to mamy wyrobiony do perfekcji system "udawania że słucham jak się do mnie mówi". Nie wiem czy to dobrze... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry