reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dorisday super, że komunia się udała. To teraz przed Tobą chrzciny będą.

Sarisa gratuluję dziewczynki. No to coraz więcej płci pięknej się ujawnia, bo na początku to sami chłopcy.
Co do wcześniejszego kupowania to ja tam nie widzę przeciwwskazań. No bez przesady, żeby przez to coś miało się dziecku stać. Co ma być to i tak będzie, ale na pewno nie przez wcześniejsze zakupy.

Agrafa też uwielbiam te ciuszki z tesco i promocje są fajne i wielopaki.

Sugar_and_spice super podejście ma Twoja szwagierka. Ja jak jechałam na porodówkę to też jakoś bez stresu. Stwierdziłam, że muszę to przejść i tyle.

Odebrałam dziś wyniki toxo i okazało się, że nie byłam i nie jestem chora. A myślałam, że skoro tyle ze zwierzakami od urodzenia przebywam to pewnie to przechodziłam.

reklama
E-lona tak, nastepna taka impra to chrzciny .... oj już bym chciala.

No widzisz to wcale nie jest powiedziane , ze jak ktos ma stycznosc ze zwierzętami to zaraz mu toxo wyjdzie. Kolejna mila wiadomosc :-) Ja mam to badanie w przyszlym tyg.

ja podobnie jak Wy bardzo lubię jakośc ciuszków cherokee - i to nie tylko dla dzieci :-)

iwcia1234 niestety nie mam w firmie styczności z prawem , także nie moge pomóc.:sorry2:

hejka laseczki
sugar and spice - tez chcialam miec cesarke, ale jakis czas temu mi przeszlo, jeszcze przed ciaza. jak pomysle o szwach i o tym, ze przez tydzien po to nawet kichnac nie bede mogla, to chyba wole naturalnie. no a porod pewnie boli, co ma nie bolec, ale to "tylko" kilka(nascie) godzin i z glowy. a potem organizm szybciej sie zregeneruje. jakos dam rade. jak powiedziala moja ciezarna kolezanka "mosty spalone i drogi z powrotem nie ma".
elona - super, ze nie masz toxo, ja sie tez troche tym martwie, bo cale zycie mialam koty i psy. teraz tylko pies w domu wiec ryzyko chyba mniejsze.

kochane co tu dzis tak smutno??ja jestem troche przygnebiona bo dotarł dziś detektor tętna płodu-ale nic nie słysze:sad::no2: oszukali mnie w sumie bo na aukcji pisalo ze od 12tc slychac a na opakowaniu ze od 21 wiec jest jeszcze za wczenie moze jeszcze bede slyszec..

Iwcia a mozesz mi pokazac jaki masz????

Poweim tak mi troche zajelo zanim znalazlam tetno dzidziusia moze dziecko jest odwrocone i dlatego nie slyszysz ja czasem tak mam ze jak sie odwroci to nie slysze. Sprobuj pozniej.

ytht.jpg ja mam taki
raczej nic-jest beznadziejny:no:

Ostatnia edycja:
Różnie, od 17-22 tygodnia powinnaś czuć, wcześniej przy kolejnej ciąży i jak jesteś szczuplutka.

Laski po co Wam te detektory, tylko nerwy teraz masz, bo nic nie słyszysz. Zaraz ruchy poczujesz i Ci detektor nie będzie potrzebny.

reklama
Witam wszystkie mamy po długiej przerwie.
Mam pytanie do wszystkich będących na L-4 bo już sama nie wiem co mysleć L-4 mam do 11 maja czyli do dzisiaj i teraz kiedy mam się zglosić po następne żeby mieć ciągłość, gin mówił mi że może mi wypisać jeden dzień wstecz ale nie wiem czy też w przypadku zachowania ciągłości. Miałam iść do gina w czwartek czyli 13 maja i prosić żeby dał mi od 12 maja mam nadzieję że tak można i że zachowuję ciągłość. Dobrze myślę czy lepiej iść jutro?

Do góry