reklama

Październikowe Mamy 2010

Kroma,Makuc to lepiej nie pijcie, ja mogłam duzo %, ale odkąd w ciaży to się nie upiłam i wiecie co już się nie upije tak bardzo bardzo, bo jak widziałam moje psiapsiólki jak były po % to stwierdziłam, że nie chcę, zeby ktoś o mnie tak myślał jak ja wtedy myślalam hahahhaha i jakoś szczególnie mnie nie ciągnie ani do % ani fajków- na szczęście :-)

reklama
W przelocie ale musze sie pochwalic

Moje kochane dziecko weszlo samo po schodach na gore!! :szok:Babcia policzyla,ze to 16 stopni:szok:
I tak mu sie spodobalo,ze zrobil to juz razy!!O zgrozo :-D
Ale technike ma niesamowita!Az to zapisalam bo to wazne wydarzenie jest

SHEENEY gratki dla malego Tomka!
SARISKA jak trzeźwy na pijanego patrzy to rzeczywiście się dziwić zaczyna:)) ludzie po alkoholu głupieją.

właśnie kolezanka dzwonila, że stoi na przystanku i mojego sobowtóra widzi :szok:

Ostatnia edycja:
Sheeney właśnie do Ciebie miałam pisać :-). Cieszę się, że wizyta przechodzi spokojnie i ze jestes zadowolona :) super . A Tomcio jak wchodzi na czworaka czy na stojaco? gratki

edit: zmykam bo królewna wstała :-)

ladygab, kroma no to faktycznie nieźle z tymi dwu latkami :szok: i jak pomyślę, że też trzeba to będzie przechodzić to wrrrrrr.....Chociaż ja do kupy jestem przyzwyczajona :-D Julka bardzo często potrafi obkichać się po pachy więc skrobię :-D
Co do przeklinania, to ja troszku przeklinam :zawstydzona/y: nie przy Julce i nigdy do niej!!! Serce by mi pękło jakbym użyła brzydkiego słowa w stosunku do mojego aniołka! Kiedyś jak była mała to poryczałam się bo powiedziałam do niej "no przestań ryczeć" :-D a małż ze mnie się kulał :tak:
kroma, makuc na również mam słaba głowę! Ostatnio po 2 despe tańczyłam na balkonie :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry