Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bez kąpieli,zjadł tylko na śpiocha.Zupełnie odwrotnie niż wczoraj,ehh jakoś mi wypadło to moje maleństwo z rytmu ostatnio.Ja zaraz też uciekam już spać,bo mały pewnie będzie się budził w nocy skoro tak wcześnie postanowił iść spaciu.
ciesze się że Mikołaj dotarł szczęśliwie.

hahaha super "samolotuje"dobry moje dziecie spi ale bylo juz jedno przebudzenie bo zasnela nabrzuhcu wiedzialam ze tak dlugo nie pospi
‪SDC11566.AVI‬‏ - YouTube ato moje dziecie pelza tak
wspolczuje sytuacji slonce, ale moze bedzie dobrze jeszcze. czemu odwolalas slub???? pokrecilo cie??????????? co sie stalo????????????????jesli to chlop temu winien to zaastosuje terapie "patelnia 28 cm o podwojnym dnie". i pamietaj- siarczysty zamach ze jak pizdniesz to niech echo mu ten pusty leb rozwalihej ja wpadam tylko jak przeciąg (co ostatnio jest u mnie standardem).Niestety znowu nie przeczytałam co tam u Was ale mam megaaa ciężki okres...a więc wyniki siostry się pogorszyły (właśnie ma transfuzje krwi bo płytki strasznie jej spadły),jutro czeka ją kolejna biopsja i co dalej czas pokaże...
co do ślubu to dzisiaj właśnie go odwołałam (20 sierpnia będzie sam chrzest) a tak poza tym cały dzień wymiotuje (to napewno nie ciąża,tylko reakcja na stres)więc jestem ledwo żywa....kurcze niech ten cały koszmar się już skończy bo tracę wiarę w sens życia...
Dobranoc!!!

.Więc "prze...ny" początek dnia,a i reszta nie zapowiada się lepiej,bo

.Mam tylko nadzieje,że szybko się z tym uwinie,bo przeciez ja uzależniona jezdem...buuuu

.Amelka wczoraj na jego cześć nosiła śliniak "I love my Big Brother" i chyba docenił,hehe
.Objawiło się to w ten sposób,że najpierw nazwał ją "małym trollem",ale zaraz dodał,że ewoluuje w kierunku hobbita,a potem elfa,hehe
.Co do samodzielego sprzatania pokoju,to jednak wolę miec w tym swój udział,jako że wciąz nie zabrałam stamtąd wszystkich swoich gratów,więc jednak wolę miec kontrole nad tym,co się z nimi stanie;-).Ale zaskoczył mnie totalnie,bo SAM BEZ GADANIA zmywa po sobie naczynia(I WYCIERA OD RAZU!!!!
),oraz chciał sam sobie robić pranie,pouczając mnie przy okazji,jak to powinno się robić
.Hehe,ciekawe,czy jak go podpuszcze,to pokaże mi,jak się skrobie ziemniaczki na obiad
;-).
.
:***
Spałam więc niecałe 6 godzin,szału nie ma ale i tragedii też nie ma.Kawa daje radę
Teraz bawi się ładnie zabaweczkami,a mamusia się relaksuje
A jaki się zrobił samodzielny,no no ;-) Dobrze,niech się od młodości chłopak uczy
;-)
A Ty już nie wracaj,jeżeli Cię nie ciągnie,bo i po co;-)