Bry... ale paskudny bo leje od jakiejś 4 nad ranem, Oliwka dziś miała jedną pobudkę więc całkiem dobrze się spało, zwłaszcza w taką aurę, dziś czeka mnie pakowanie, na samą myśl robi mi się jakoś tak słabo. Niby 4 dni ale trzeba się przygotować na każdą pogodę w końcu to górki, nie takie jak w Zakopcu ale jednak górki :-)
Nie mogę się doczekać już jutra...
Rzutka gratki suwaczkowe dla Ciebie i Synia.
Happy super Amelka bratu zrobiła prezencik :-) współczuję kupkowych rewolucji, u Nas też niestety leje, 17 stopni więc ręce opadają. Mam nadzieję, że przynajmniej przestanie padać. A co do kompa to nie zazdroszczę, ja przynajmniej mam o tyle dobrze że mąż informatyk to kompy chodzą u Nas jak w zegarku, fajnie że syn już taki samodzielny :-) a co do zdjęć to zgraj najlepiej na płytkę albo na pendrive, zawsze trzeba mieć kopię zapasową. Ja tak już jedne zdjęcia Oliwki posiałam i nie dało się ich odzyskać :-( teraz mamy wszystko na osobnym dysku, więc nie ma szans żeby stamtąd znikły. Stosujesz jakiś odplamiacz na dziecięce ubranka??? jejku ile ja mam zakidanych ubranek, nie mam czym je doprać, nawet wysoka temp. nie działa cudów :-(
CzarodziejkaM super, że nocka dziś lepiej, jedna pobudka to nic :-) odpoczywaj jak mąż śpi, Krzyś też, a właśnie miałam pytać wczoraj - mąż u dr był ??? jak jego serducho??? a co do fajek to w tym sęk, że są takie chwile że strasznie ciągnie...:-( a co do fotek ja ostatnio wywoływałam zdjęcia Oliwki płaciłam 0,70 gr za sztukę ale któraś z mam, chyba RenataBorysek mówiła że wysyłała przez neta do jakiejś firmy płaciła 0.19 gr za sztukę i 9 zł za przesyłkę. Ale gdzie, co i jak to nie wiem musiałabyś bezpośrednio do niej :-)
Emiliab może Franuś po prostu miał wczoraj ferelny dzień, życzę udanego, miłego spotkania z Kromą, czekamy na relacje i fotki.
Natolin a Ty jak się czujesz? na długo w Zakopcu??? ja uwielbiam góry, też bardziej niż morze, zresztą nad morze to ja muszę całą Polskę wzdłuż przejechać a w góry mam bliżej, przede wszystkim krajobraz zróżnicowany a to mnie się najbardziej podoba.
Rysia domyślam się, że nie masz głowy do tych spraw tzn. ślubnych, skoro tyle na głowie teraz, tulam mocno :***, i trzymam kciuki za biopsję siostry.
Elwirka współczuję nocki.
Kasia33 super, że synio dał pospać :-)
Doris jak synkowi na kolonii? odzywał się coś więcej? a jak Doduś, pospał?
Ida, Makuc, Roxannka jak Wasze nocki???
Przez tą pogodę już 2 kawę kończę i dalej śpię na siedząco...
Oliwka już po jednej drzemce, na samą myśl siedzenia w domu cały dzień robi mi się niedobrze...