reklama

Październikowe Mamy 2010

Wiecie co...a jeżeli chodzi o zdjęcia to mam ochotę już od jakiegoś czasu wywołać fotki i zrobić mojej mamie album...tylko zupełnie się ie orientuję ile teraz kosztuje wywoływanie fotek.Może glupie to co powiem,ale czasem mi brakuje takich zdjęć w albumie,jakoś inaczej się je ogląda,każdą stronę albumu tak dokładnie.Tylko które wybrać,przecież tych zdjęć jest tak dużo,że szok :rofl2:

reklama
Witajcie!
Wczoraj Franek zasnął o.. 22:szok:. A ja o 22.05:tak:. Normalnie nie wiem,co wczoraj w niego wstąpiło:no:. Jeszcze tak malo spał w dzień... Zastanawialiśmy się,o której wstanie dzisiaj. I co? Standard: 5.30:szok:. Teraz wsadziłam go do łóżeczka,może zaśnie.

uska ciesze się,że leki pomagają:-)
rysia jedyne,co moge zrobić,to pomodlić się za Twoja siostrę i przytulić ciebie:*****
natolin nie pisałam wcześniej,ale...zazdroszczę ci Zakopca. Ja tam nigdy jeszcze nie bylam:zawstydzona/y:. Mąż nie bardzo góry lubi...
happy niech Max robi tego kompa w trimiga,bo by tu chcemy ciebie:tak:

Co do zdjęć,to wszystko mamy na kompie i chyba też przegramy na płyty:baffled:

Mama przyjechała,więc o 10 jedziemy do niej. Oczywiście obiadek u niej zjemy:tak:;-). Spotkanko z kromą chyba dzisiaj wypali:-D:rofl2::-). Dzień zapowiada się super,mimo pogody:rofl2:

witam

Rzutka dla Hubcia szystkiego naj z okazji suwaczkowego święta. Jestem ciekawa dla czego o nas juz zapomnialas?!

No to nadrabiam co tam naklikałyście ;-)

Powiem tylko ,ze pogoda u nas jest poprostu paskudna. Leje ,wieje i zimno brrrrr :-(

DORIS u mnie podobnie :-/ bo w sumie blisko siebie teraz jesteśmy,co?
EMILIAB ja też kiedyś nie lubiłam gór, a mąż mimo to zabrał mnie do Zakopca i powiem szczerze, że teraz zdecydowanie wolę to niż leżenie plackiem nad morzem

hej dziewczynki:-)
Dzisiaj od 5 na nogach...Miłosz znowu wstaje wraz z pierwszym ćwierkaniem ptaków:crazy:a tak poza tym kochane dziękuje za wszystkie miłe słowa...nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę że jestem wśród tak wielu mamusiek których dobre słowa naprawdę dodają siły...DZIĘKUJE:-)co do ślubu to odwołaliśmy bo nie mam głowy do jakichkolwiek przygotowań stąd ta zmiana planów (chociaż nie powiem że chłop mnie nie wkurza,bo wkurza no ale to nie aż tak bardzo by odwoływać zaobrączkowanie;-)). Co jeszcze...dzisiaj postaram się Was nadrobić (co jest moim głównym zadaniem na liście zadań ;-)) a teraz uciekam się ogarnąć i obiecuje do Was wrócić:-)

NAT ,my tez mieliśmy na naszych dwóch kompach i jeszcze M. wszystko na zewnętrzny wrzucał,ale ostatnio cos robił na swoim i miał ten dysk podłączony,no i jego komp razem z dyskiem poszły szczekac...:/...jeszcze mamy nadzieje na odzyskanie tych wszystkich danych z zewnętrznego,bo np. ja nie mam już u siebie naszych wspólnych fotek z okresu "przedamelkowego"- kiedys komp mi padł i potem już ich nie wrzucałam,bo były u m. i na przenośnym :/,no i ło!!!!
CZARODZIEJKA ,u nas w Fotojokerze to te najtańsze odbitki ostatnio były po 13 gr.No i dziewczyna fajna tam pracuje,nawet doradzi i pomoże wybrac te najfajniejsze do wywołania;).Lepsze to,niż Rossman,gdzie musisz zdjęcia formatowac,żeby ci np. głowy nie ucięło.

Heloł, heloł :)

Dziendoberek.
U nas chwilowo nie pada.

Natolin jak tam pogoda u Was za oknem? Mam nadzieję, że lepsza i pójdzieice na spacerek.

Rysia trzymam kciuki za Twoją siostrzyczkę. Dużo zdrówka, będzie dobrze.

Ja wczoraj wieczorem padłam jak kawka. Dobrze, że Pawcio dał pospać. Tylko łepetyna strasznie mnie coś boli. Zaraz tatuśko ma wpaść do nas na kawulca.

Biorę się za nadrabianie co naskrobałyście.

Bry... ale paskudny bo leje od jakiejś 4 nad ranem, Oliwka dziś miała jedną pobudkę więc całkiem dobrze się spało, zwłaszcza w taką aurę, dziś czeka mnie pakowanie, na samą myśl robi mi się jakoś tak słabo. Niby 4 dni ale trzeba się przygotować na każdą pogodę w końcu to górki, nie takie jak w Zakopcu ale jednak górki :-)
Nie mogę się doczekać już jutra...

Rzutka gratki suwaczkowe dla Ciebie i Synia.
Happy super Amelka bratu zrobiła prezencik :-) współczuję kupkowych rewolucji, u Nas też niestety leje, 17 stopni więc ręce opadają. Mam nadzieję, że przynajmniej przestanie padać. A co do kompa to nie zazdroszczę, ja przynajmniej mam o tyle dobrze że mąż informatyk to kompy chodzą u Nas jak w zegarku, fajnie że syn już taki samodzielny :-) a co do zdjęć to zgraj najlepiej na płytkę albo na pendrive, zawsze trzeba mieć kopię zapasową. Ja tak już jedne zdjęcia Oliwki posiałam i nie dało się ich odzyskać :-( teraz mamy wszystko na osobnym dysku, więc nie ma szans żeby stamtąd znikły. Stosujesz jakiś odplamiacz na dziecięce ubranka??? jejku ile ja mam zakidanych ubranek, nie mam czym je doprać, nawet wysoka temp. nie działa cudów :-(
CzarodziejkaM super, że nocka dziś lepiej, jedna pobudka to nic :-) odpoczywaj jak mąż śpi, Krzyś też, a właśnie miałam pytać wczoraj - mąż u dr był ??? jak jego serducho??? a co do fajek to w tym sęk, że są takie chwile że strasznie ciągnie...:-( a co do fotek ja ostatnio wywoływałam zdjęcia Oliwki płaciłam 0,70 gr za sztukę ale któraś z mam, chyba RenataBorysek mówiła że wysyłała przez neta do jakiejś firmy płaciła 0.19 gr za sztukę i 9 zł za przesyłkę. Ale gdzie, co i jak to nie wiem musiałabyś bezpośrednio do niej :-)
Emiliab może Franuś po prostu miał wczoraj ferelny dzień, życzę udanego, miłego spotkania z Kromą, czekamy na relacje i fotki.
Natolin a Ty jak się czujesz? na długo w Zakopcu??? ja uwielbiam góry, też bardziej niż morze, zresztą nad morze to ja muszę całą Polskę wzdłuż przejechać a w góry mam bliżej, przede wszystkim krajobraz zróżnicowany a to mnie się najbardziej podoba.
Rysia domyślam się, że nie masz głowy do tych spraw tzn. ślubnych, skoro tyle na głowie teraz, tulam mocno :***, i trzymam kciuki za biopsję siostry.
Elwirka współczuję nocki.
Kasia33 super, że synio dał pospać :-)
Doris jak synkowi na kolonii? odzywał się coś więcej? a jak Doduś, pospał?
Ida, Makuc, Roxannka jak Wasze nocki???

Przez tą pogodę już 2 kawę kończę i dalej śpię na siedząco...
Oliwka już po jednej drzemce, na samą myśl siedzenia w domu cały dzień robi mi się niedobrze...

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :-)

Rzutka gratulejszyny :-) !

Happy współczuje przejść kupkowych i komputerowych :*

odnośnie zdjęć to my właśnie mamy zamiar kupić sobie dysk zewnętrzny żeby tam trzymac wszystkie ważniejsze rzeczy. Poza tym chcemy tam przegrać też niektóre nasze płyty z filmikami itp. dopiero niedawno dowiedziałam sie że podobno płyty CD też mają "ważność" i po kilku latach mogą nie dać sie odtworzyć :szok:
a co do wywoływania zdjęć to ja cały czas made in rossman z tym że ja sobie w domu sama obrabiam, zmieniam format itp i mam wszystko dokładnie tak jak chciałam. Ale wiadomo nie każdemu chce sie w to bawić - ja uwielbiam :-p

Emiś, Kroma miłego spotkanka :-)

Rysia myśle o Was bardzo, bardzo cieplutko :*

Elwirka
współczuje nocki

u nas leje, znów :confused2: jak byłyśmy same i musiałyśmy sie kisić w domu to pogoda cudowna, słonce piękne, jak małż przyjechał i wreszcie moglibyśmy gdzieś razem wybyć to pogoda do d.., ehhh...ktoś tam mnie na górze nie lubi :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry