reklama

Październikowe Mamy 2010

SHEENEY to juz cały repertuar dźwięków mamy. Jakby to wszystko do kupy poskładac to może coś sensownego by wyszło?

:-D:-p:cool2:byyyy,yyyyy,aaaaaa moze w innym jezyku cos by z tego wyszlo

A u nas cały czas pada i pada. A ja tylko chodzę do lodówki coś skubnąć :(
Jakiegoś głoda mam dzisiaj.

Ja mam juz 4 dzien:confused2: ciagle cos podjadam..

Bylismy u znajomych oddac ksiazki,ktore kiedys pozyczylam.maly pierwszy raz dotykal kotka :tak:
I uslyszelismy nowine.Beda mieli dzidziusia:-) Starali sie 9 miesiecy i teraz sie udalo.12 tydzien juz:-)
I powiem Wam,ze jak slysze ,ze ktos w ciazy to czuje jakas taka zazdrosc..Nie wiem dokladnie o co bo ciesze sie,ze beda mieli dzidziusia.Moze o to cale przezywanie wszystkiego,wszystko nowe,nieznane...
A moja dobra kolezanka z Polski pare dni temu urodzila druga dziewczynke (pierwsza urodzila dokladnie rok temu):-) I jej tez zazdroszcze...

reklama
Margeritko kiedyś dzidek za darmo był, a teraz kosztuje, że hoho w ryanair 84 zł. i można wziąść jedynie wózek, a za fotelik, łóżeczko trzeba płacić. I super, że tak tanio bileciki. Jakby nam się udało za tyle kupic do angli to bym była super, mega szczęśliwa. Ps. chyba nie doczytałaś, bo pisałam, że będe w gdańsku w okolicach 16-22.08, ale już z postów wiem, że Ciebie wtedy niet :-(
tak wiem, wiem, odpisala ale wtedy mi posto wcielo i drugi raz sie produkowalam i zabylam o Tobie, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
14 jade z mlodym do tesciow i wracamy 28,buuuuuuuuuuu
no to maluchy chyba sie zmowily i protest zalozyly ze spac nie beda
moj od 2 pazdziernika taki prodtest uzadza ;) jeszcze nie bylo nocy ktora by przespal cala
margeritta, no może twój Patryś zacznie sie przekonywac do mm, tego życze :-) a ty nie zazdrość gór bo ja tobie zazdroszcze morza na wyciągniecie ręki :sorry: ale tak to już chyba jest że chcemy tego czego nie mamy ;-)

no wlasnie, cudze chwalicie a swego nie znacie ;) ja Gdansk polubilam jak z niego wyjechalam
nie wiem kiedy was nadrobię chociażby "niechlujnie przelatując" więc ponarzekam w tym miejscu:
kto do jasnej anielki obiecywał na przełomie zimy syberyjskiej i wiosny schlapionej że lato będzie piękne, ciepłe i suche?!?!?!?!?!?!?! jaja urwę za narobienie mi nadziei!!!!!!!! za oknem mam jakoś powódź normalnie!!!!!!!!! dzieć marudny a na spacer ni chu chu wyjść nie będzie jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dolaczam do pytania, KTO UKRADL LATO????? przyznac sie i oddawac bo bedziemy bic :blink:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::happy:

zabierz dziecku obraz z TV, zostaw dźwiek i awantura gwarantowana :cool2:
u nas alarm jest uskuteczniany w momencie kiedy Alutkowa nuta leci a ja:
- zasłonię
- przełączę
- zaczne coś mówić [o zgorozo :rolleyes2:]
- próbuje jedzenie przemycić [korzystając z otwartej z podniecenia paszczy]

:wink:
dobre, dobre, ale powiem, ze nie wiem jak to jest, bo my TV nie mamy a bajek na lapku nie chce ogladac :-ptzn. chce zniszczyc monitor i kalaiture bo klepie gdzie popadnie

dziewczyny ale jestem wkur***ona!!!!!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupilam na allegro te szelki co kiedyś pisalam dla Dorianka i jeszcze słuchawki od tego samego sprzedawcy. Poniewaz nie śpieszylo mi sie to oplacilam przesylkę ekonomiczną. I do dzis nie dostalam ani jednej ani drugiej przesylki. napisal ,ze zostaly wyslane 5-tego i 7-mego lipca i doopa. napisalam ,ze w takim razie chce zwrotu kasy , a on mi na to ,ze tego typu przesylki są nierejestrowane i nie ubezpieczone i mam przedstawic dowód ,ze ich nie otrzymalam!!!! Noż k***wa! Wysmarowalam mu komentarz (pewnie ze wzajemnością) , ale co ja mogę jeszcze zrobić? Normalnie złodziej. Skoro tego typu przesyłka to przesylka "widmo" to po co taką opcję daje ???? Normalnie dałam sie okraść.
o zes, normalnie co za lipa, Dorisku, zycze abys odzyskala kaske, coraz wiecej takich gnojkow na aukcjach siedzi ja ostatnio jak cos zamawiam to biore z opcja platnosc przy odbiorze
niewiem kurde na 95% staje

chvialam powwiedzie ze chyba czuje na dole pierszy wyzynajcy sie zab ale nie jestem pewna

Elwirka a co Ci staje ;-);-);-)
super, ze zabek sie przebija
i przy okazji zabkow dla Oliwki wielki gratulacje za 1

czarodziejka dla Krzysi nalepszego z okazji miesiecznicy
sheeney super, Majorka, wow, udanego wypoczynku zycze ;)

makuc a jak takie zajecia z niemca wygladaja, bo ja wlasnie sie za jakimis korkami rozgladalam na miescie ;) jakos sobie przez skaypa nie wyobrazam, napisz mi cos wiecej na priva

kroma a gdzie sa zdjecia nowej fryzurki ?
rysia, tulam, a z tymi torbielmi to da sie cos zrobic teraz czy po porodzie dopiero, co do facetow, to moze racja, ze wizja slubu go dezorganizuje i sie chlopina nie moze pozbierac

dobranocka ja sie pytam jak nasze mamy sobie radzily jak nie bylo zakupow przez net do tego puste pulki i my, a co do dolegliwosci to aby szybko przeszly

co do butow to ja sobie tez dzis nabylam Katalog / SANDAŁY GINO ROSSI - Ebuty-riccardo.pl

wogole to mialam dzi urlop i powiem tyle, wole chodzic do pracy bo jestem bardziej wymeczona, zwlaszcza, ze maly stwierdzil, ze spac nie zamierza, a jak juz po mekach i placzach zamknal oczka, to ktos zaczal wiercic = wielki ryk zmeczonego dziecka, ktore ktos wybil ze snu, skonczylo sie na tym, ze poszlismy na spacer, bo myslam, ze mi usnie w wozku, ale nie, lacznie w dzien spal dzis 30 minut wiec maruda byla wielka, a ja padam na cyc

sheeney ja też się zawsze cieszę z wieści o zafasolkowaniu. Wiem jak ja to przeżywałam i cieszę się zawsze z przyszłymi rodzicami :tak: a jak dostane zdjęcie urodzonego właśnie bobo to ofkors, że ryczę :-D
Elwirka widać, że młoda kombinuje. Daj jej jeszcze czas, a tak wystartuje, że nie będziesz mogła za nią nadążyć! I wogóle słodka jest i ma śliczne, długie włoski! :elvis:

margerrita ja niwiem czy to dokladnie zabek ale mam nadzieje ze sie nie myle,a nocki ładnie przesypiała jak była mniejsza a moze przez te zabek co go widze ja a okaze sie ze niema ale bedzie lipa;-)
paolcia a mnie to sie wydaje ze ona raczkowac niebedzie tylko zacznie chodzic

Ja tylko na chwilę.
Franek zasypia od 18-tej
Jest 21.21, a on nadal nie śpi.
Nie wiem,o co kaman. Głodny nie jest,pielucha sucha,a jaki idę do niego to banan na buzi i do zabawy się rwie.
Jeszcze nigdy nie miałam takich problemów z usypianiem Franusia...
Masakra
Idę go przytulić(po raz 23457102735830) i jak zaśnie to kładę się spać(nie wiem o której:no:)

Buziole:******

hej ja wpadam tylko jak przeciąg (co ostatnio jest u mnie standardem).Niestety znowu nie przeczytałam co tam u Was ale mam megaaa ciężki okres...a więc wyniki siostry się pogorszyły (właśnie ma transfuzje krwi bo płytki strasznie jej spadły),jutro czeka ją kolejna biopsja i co dalej czas pokaże...
co do ślubu to dzisiaj właśnie go odwołałam (20 sierpnia będzie sam chrzest) a tak poza tym cały dzień wymiotuje (to napewno nie ciąża,tylko reakcja na stres)więc jestem ledwo żywa....kurcze niech ten cały koszmar się już skończy bo tracę wiarę w sens życia...
Dobranoc!!!

Witajcie,
powiedzcie mi jak nadrabiacie te masy które produkujecie :szok: ja normalnie nie daje rady a przeciez nie tylko ja pracuje, ale pewnie tylko ja taka nieogarnieta jestem :wściekła/y:
jak staram sie przeczytac co pisalyscie to brak czasu aby cos napisac a tak to nie wiem co pisac :-)
wiec moze w skrucie co u nas. dzis byla pierwsza kontrola u lekarza bo minal tydzien jak bierzemy lek na refluks iiii wedlug mnie jest duzo duzo lepiej no chocby waga 7900 :) choc w sumie niedawno jadl przed wazeniem i pil ale jednak to juz jest cos. dodatkowo w miedzyczasie mielismy akcje z pradem a w zasadzie jego brakiem no bo nam go WYLACZYLI !! no ok rachunek mialam nie zaplacony ale przeciez wg mnie istnieje cos takiego jak wezwanie, wystarczylby telefon a oni bach i nie ma. no rzesz ale sie wk...am, w domu dziecko a tu nie ma jak umyc przygrzac jedzenie itd. to jest tak ze wysylaja faktury z prognozami i ja onich poprostu zapomnialam, budowa, w pracy kontrola za kontrola chyba kazdemu moze sie zdarzyc, wg ich nie. ale za to mielismy romantyczna kolacje przy swiecach i wyczyszczony zamrazalnik wiec nie ma tego zlego ...
mlody spi M zaraz pewnie z budowy wroci postaram sie cos nadrobic co napisalyscie

Rysia tulę! Dużo Ci się zwaliło teraz na głowę! Życzę, żeby czarne chmury odeszły sobie i nastało dla Ciebie i Twojej rodziny słoneczko!
Spadam spać dziewczynki!
Do juterka!

Nie potrafiłam sobie dzisiaj poradzić z własnym dzieckiem. Musiała go uśpić moja mama.
Czuję się fatalnie. Do tego wypompowana, psychicznie podłamana.

W ogóle wszystko jest do bani.

:-(:-(:-(

Nawet na jutrzejszego fryzjera nie mam ochoty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry