Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nooo wreszcie)) uderz w stol a nozyce sie odezwia
)) tzn uderz w BB a Ulisia wroci
)) co do wymiarow twojego lobuza to moje sloniatko tez ma 74 i tez prawie 10kg i tez ubranka na 86 cm najmniej. gratki dla twoje jsiorki zamazpojscia i zafasolkowania a przede wszystkim jeszcze raz powiem-wygladalas zarypiscie!!!! wrzuc fotki na zamkniety coby inne lasencje mogly cie oblukac. kiecka swietna
)
.
. Potem juz mi się odechciało. 

. I super,że małż sprzątnął chacjendę
. Kiedyś pracowałam w tesco,to tam szefowe nie wykonywały ciężkiej roboty w stylu układania towaru,czy latania z paletami
na bb.

. Wcześniej miałam super,bo mogłam tak siedzieć. Mąż szalał z Kubą ,a ja się opalałam. Teraz on nadal będzie szalal z Kubą,a ja z Frankiem

i pogodzeni jesteśmy już z małżem całkowicie :-)
. Podjeliśmy też ważną decyzje - zostane jeszcze rok w domu z Isią. nawet jeśli ktoś sie odezwie odnośnie pracy to i tak zostaje. Przysługuje mi zasiłek + to co małż zarobi - jakoś damy rade. Bo jeślibym poszła do pracy to musielibyśmy "wynająć" ciocie i jej zapłacić. Finansowo wyszlibyśmy podobnie więc wole sama pobyć jeszcze z małą, myśle że to bedzie z korzyścią dla nas dwóch ;-) i wiecie co? poczułam ulge. Bo wcześniej myślałam o tym że chce wrócić, "wyrwać" sie z domu..ale teraz im bliżej było września tym mniejszą miałam ochote, coraz więcej wątpliwości..ciesze sie że będę jeszcze rok z Isią :-)