reklama

Październikowe Mamy 2010

Kahaa jestem z Tobą trzymam kciuk żeby było wszystko oki!!!! o tych badaniach słyszałam już wcześniej ale nie spotkałam się aby ktoś ze znajomych robił je. U nas bardziej robi sie sie te nasze usg genetyczne a z tego co pamiętam Kahaa nie miała chyba. Bardzo gorąco Cie ściskam!!!

reklama
Z mojej wizyty dziś nic nie wyszło - przejazd przez zalany miejscami Kraków okazał się niemożliwy zarówno dla mnie jak i dla lekarza, którego dodatkowo właśnie zalało więc przenieśliśmy wizytę na następny tydzień. No cóż jak nie urok to sr....

Kahaa przykro mi że u dzidziusia coś niepokojącego się pojawiło ale pamiętaj, że nawet dodatnie wyniki takich testów nie przesądzają o niczym. Ja właśnie dlatego zrezygnowałam z tych badań - nie da się ukryć że koszt ich jest duży a gdyby coś zaczęło źle wychodzić to i tak nic by nie zmieniło bo my byśmy dzidziusia nie usunęli. Ja bym za to miała całą masę nerwów a np u osób suplementujących progesteron wyniki mogą wyjść fałszywie dodatnie więc olałam temat. Robię USG i liczę na sprawne oko mojego lek i dobry sprzęt. Mam nadzieję, że u Ciebie okaże się że to właśnie fałszywy alarm i wszystko będzie ok.

Mała_mi i jak po egzaminie?

Dorisday a może maluch fika i raz ma na dole nogi, a raz na górze i dlatego w różnych miejscach czujesz kopniaczki.

Ulisia jak po wizycie?

Penelopa witaj i pisz jak najczęściej.

Kahaaa trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

Dawidowe to teraz musisz o siebie zadbać, żeby wyniki się nie pogorszyły. Co do pieluch to ja stawiam na pampersy, przynajmniej na początek.

dziewczyny, jutro w "wyborczej" dodatek "rodzina na swoim", jakby któraś jeszcze reklamy nie widziała, a jeśli małż będzie kontaktował po powrocie z pracy to go spytam, czy "posiada wiedzę":-p na ten temat

Kahaa Mam nadzieję,że te obawy się nie sprawdzą. W każdym razie będę trzymała kciuki i podpisuję się pod słowami loliszy.

Witam serdecznie nowe mamusie!

Dawidowe proszę mi się teraz zdrowo odżywiać, aby się wyniki poprawiły. ;-)
Ja mam wizytę jutro. Też jestem ciekawa, jak moje wyniki. Wcześniej odebrałam wyniki z toxo(IgM) i cały czas mam wynik ujemny:-D.
Raczej nie b.ędę miała USG, ale posłucham serduszka dzidzi i też będę szczęśliwa.:tak:

Ja już po. Miałam USG, gdzie lekarz wszystko mierzył, serduszko, móżdżek, kości itp, więc to chyba było już to połówkowe?

U mnie jak zwykle wszystko ok. Oby tak było do końca.
No i powiedział że na 100% chłopak. Bez żadnych wątpliwości.

Kahaa trzymaj się cieplutko.

ulisia Gratuluję udanej wizyty;-).

Co do mieszkań i kredytów, to jak na razie nie musimy się martwić. Mamy ładne mieszkanie, które otrzymaliśmy w spadku(dosłownie) po mojej teściowej. Mieszkamy tam już 5 lat. Fakt, marzy nam się własny domek, ale na razie brak nam zdolności kredytowej, a mieszkania nie chcemy sprzedać. Jest spore. Od początku dzidzia będzie miała "swój" pokój. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry