Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelw powodzenia na wizycie. Jak Ci nie będzie proponował zwolnienia to sama się upomnij skoro potrzebujesz.
Ktoś ostatnio pisał, że na ból głowy pomaga mocna herbata. Czy to ma być wersja gorzka czy może być słodzona? Gorąca czy chłodna tez może być?
. Niestety nie wiem czy mi pomogła, bo zanim ją wypiłam to głowa już przestała mnie boleć. Następnym razem wypróbuję wcześniej jak tylko o tym nie zapomnę.Wiecie co? Zabawne są te nasze zachcianki i to, że tak szybko je zaspokajamy. Muszę coś zjeść i zaraz po to idę lub kogoś wysyłam, bo nie wytrzymam :-)
Emiliab cieszę się, że z maleństwem ok. Ja też mam w moczu szczawiany tylko pojedyńcze komórki. Bądź dobrej myśli. Ja te szczawiany to cały czas mam.
Monimoni dobrze, że udało Ci się wcisnąć na szkołę rodzenia. Ja chodziłam w poprzedniej ciąży tak na 1.5 miesiąca przed terminem (bo miałam L4 i mogłam sobie pozwolić na wyjazdy), a jak było ostatnie spotkanie to ja na porodówce byłam. :-)
Dawidowe dzięki za przepis na herbatkę przeciwbólową. Niestety nie wiem czy mi pomogła, bo zanim ją wypiłam to głowa już przestała mnie boleć. Następnym razem wypróbuję wcześniej jak tylko o tym nie zapomnę.