Jesteśmy już po wizycie :-) Jestem zadowolona bo pani doktor konkretna babeczka, zapytałam o wszystko co chciałam

przynajmniej tak mi się wydaje

dopóki nie przypomni mi się coś istotnego ;-) Powiedziała że Patryk to super facet i pięknie rośnie, a zdrowy jak ryba :-)
alicja, jakbym się nie przejmowała swoim "idealnym" ciałem to bym pewnie juz z 200 kg ważyła

ale tak to jest jak ktoś ma tendencje do tycia :-( a ty to szczupak więc nie dziwie się że się nie przejmujesz

co do pytań do lekarza to raczej nie pomoge bo my pytaliśmy poprostu o to co nas w ostatnim czasie martwi, a lekarz po swojemu jeszcze obejrzał i tyle :-)
paolcia, już na samą myśl o robieniu brzuszków robi mi się słabo

ale może razem bedzie raźniej

a obiadek faktycznie masz smakowity mniam
dobranocka, no mi osobiście Rysiek kojarzy się tylko z jednym serialowym panem

no i jeszcze z raperem Peją, czyli generalnie średnio ale wiadomo wszystko rzecz gustu ;-)
kasis, uuu to żeś się napracowała, dobrze że dzisiaj na krótko idziesz
mila, oj tak, smoczki lubią w nocy znikac z pola widzenia, kiedyś nawet zakupiliśmy takie świecące w ciemnościach

a teraz mamy poprostu zapas pod reką ;-)
mała_mi, ale posta wyprodukowałaś

szacun

trzymam kciuki za sprawe z listem

a co do twojej przygody

to żeś wdepneła
kania, no właśnie na takiego twojego posta czekałam :-) i znowu nasze dzieciaczki się zgrały, jak dobrze że chociaż raz w pozytywnej kwestii

super, że i u was nocka przespana, tylko ten alarm wieczorny był niepotrzebny ;-) co do naklejek to trafiłam na nie zupełnie przypadkowo jak poszłam zakupić zabezpieczenia w Lidlu, no i nie mogłam się powstrzymać

a mąż jak je zobaczył to najpierw nie był zachwycony moim pomysłem, a dzisiaj sam sie cieszył jak dzieciak jak je naklejał
e-lona, kciukasy za wasze plany budowlano-mieszkaniowe
sheeney, super że wszystko się tak rewelacyjnie udało, ale przecież nie mogło być inaczej ;-):-) ja tylko napisze po raz kolejny że zazdroszcze, bo mnie siedzenie na d... w jednym miejscu już zaczyna dobijać, a perspektyw na jakikolwiek wyjazd brak :-

-

-(
czarodziejka, ty się nie włócz po pobocznych tylko szybko nam tu pisz jakiegoś megasuperhiperwypasionego posta o!
A ja póki co uciekam bo zaraz przyjeżdza do nas w odwiedziny siostra cioteczna mojego męża, no i wypadałoby jakoś chałupke ogarnąć ;-)