• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam. właśnie przekupiłam Agę ciastkiem żebym mogła zjeść obiad. byłyśmy chwilkę na spacerku ale taki wiatr był, że za chwilę wróciłyśmy. potem za to wytańczyłam się z małą tak, że nie mam siły na nic. muszę jeszcze dokończyć składać jej ciuszki bo się bałagan zrobił. jejku byle do 18 a potem dzieć pójdzie spać:-D
Elwirka pochwal się krzeselkiem, a dalsza nauka szydełkowania będzie jak Agusia zaśnie:-) no to idem bo się ciastko kończy:-D

reklama
jestem ale nie nadążam za Wami, więc raczej zbyt dużo nie napiszę ;-):laugh2:

SARISKA super, że udało się wyjazd nad morze jednak zalatwić:))) zazdraszczam. serio.
CZARODZIEJKA 3h? bosz Aliczka nawet jak noworodkiem była to tyle nie spała ;-) przyznaj się jakie środki nasenne synkowi zapodałaś :-p
SHEENEY welcome back:) super, że wyjazd udany i czekam na fotorelejszyn :rofl2:
E-LONA dziekuje, że pytasz :* wszystko na odpowiednim wątku opisałam co by tu nie zasmiecać
ROXI dobrze, że wizyta udana:)))
KANIA :******* no i widzę, że Patryś się z Oliwka dzisiejszej nocy namawiał chyba, bo we 2 rodzicom przespane nocki zafundowali. Super!

i tyle zapamiętałam :zawstydzona/y: ide do sklepu po prowiant dla Młodej...

E-lona teściowa teraz spędza czas u swojego brata 100 km od Krakowa, na wsi sobie siedzi w rodzinnych stronach, ma tam swoje warzywa, kwiatki i się tym zajmuje. Teść niestety jest,ale on rano wychodzi a wraca wieczorem, zresztą on i tak siedzi zawsze zamknięty w pokoju że ja go i tak nie widuję , jedynie czuję te wstrętne papierochy jak kopci.
czarodziejka heh, przyznaj się co mu dałaś dziś że tak długo śpi? Łukaszenko właśnie wstał- spał 2h równe ;) Teraz już molestuje babcie obok w pokoju, bo dawno jej nie widział.
mamaagusi a Wy zawsze Agusie kładziecie już spać po 18? Nie budzi się Wam ona w nocy? To chyba jedyny październikowy dzieciaczek który chodzi tak wcześnie spać :)
alicja owocnej kłótni a jeszcze cieplejszego godzenia :D
kroma a Ty znowu przeciąg robisz, nie dość że za oknem wieje jak cholera to jeszcze Ty tu wprowadzasz powietrze w cyrkulację :)

sarisa, super, że znaleźliście kwatery i jednak jedziecie nad morze :-) zabierzcie mnie po drodze :sorry:
no u mnie to zawsze siostra cioteczna, a nie tam jakas kuzynka ;-)

mała_mi, paluchy domyte :-p a z pytaniami to ja też zawsze zapisuje na karteczce :tak: tylko ostatnio zapomniałam i dzisiaj na szybko pisałam :zawstydzona/y:

Oczywiście w domu mi się przypomniało jedno pytanie, waszym dzieciaczkom też się tak paznokietki łamią tzn takie zadziory się robią hmm bo nie wiem czy to normalne czy mu może czegoś w organiźmie brak :eek:

alicja, tylko tak się pokłóccie coby do jutra się pogodzić ;-)

czarodziejka, ja tez tak chce! Patryka rekord to ok 2 h, a jakby spał 3 to bym chyba na zawał padła :shocked2::rofl2: a potem z nim do lekarza poszła czy aby napewno zdrowy jest :-p:-D;-)

reklama
Sheeney:-)- tęskniło mi się "trochę "za tobą,ale jesteś .Super,że Tomek taki podróżnik:).no,to teraz czekamy na Ciebie tu,w Pl:).
Dobranocka- co do "Ryśka" to ja mam mieszane uczucia...bo " w realu" znam dwóch- obaj super chłopaki- mili,inteligentni,zaj...cie przystojni i ładni,baaaardzo ich lubiłam,a i tak Rysiek mi się z Ryśkiem z Klanu kojarzy...hm...

Amelka marudzi,zrobiła juz chyba 3 kupy- chyba ta połowka zęba przepoczwarza się w cały...na spacer nie ma jak iść,bo jak ona nie spi albo nie je,to na dworze leje...ale może spróbuje jeszcze na chwilkę przed spaniem ją wziąć-bo juz nie wiem,co wymysleć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry