mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ta przygoda z kupą nas tak rozbawiła że mieliśmy z G. wyśmienity humor. W sumie dzisiaj całkiem miłe do południe mieliśmy, co by nie zapeszać. Mam nadzieję że jak wróci wieczorem z pracy to też tak będzie.
sarisa to Twój mąż ma te spotkania rozliczeniowe po całej Polsce
A to jako kto on pracuje jeśli mogę spytać?
O super wieści od Aniołka, właśnie ostatnio o niej myślałam,że tak ucichła a pamiętam że miała dość sporo problemów.
roxannka to dobrze że jesteś z wizyty zadowolona, ja to zawsze mam tak że nie o wszystko zapytam a jak wracam do domu to mi się jeszcze pytania nasuwają, ale wycwaniłam się już tak że po prostu spisuję kilka dni przed wizytą nurtujące mnie pytania na kartce i potem mam ściągawkę małą
Trafnie to ujęłaś- wdepnęłam

sarisa to Twój mąż ma te spotkania rozliczeniowe po całej Polsce
O super wieści od Aniołka, właśnie ostatnio o niej myślałam,że tak ucichła a pamiętam że miała dość sporo problemów.
roxannka to dobrze że jesteś z wizyty zadowolona, ja to zawsze mam tak że nie o wszystko zapytam a jak wracam do domu to mi się jeszcze pytania nasuwają, ale wycwaniłam się już tak że po prostu spisuję kilka dni przed wizytą nurtujące mnie pytania na kartce i potem mam ściągawkę małą
Trafnie to ujęłaś- wdepnęłam
Więc możemy się dogadać,że ja założę sobie maila takiego jak ty masz i wtedy mi wyślesz,żeby nie było problemu dla Ciebie.
JUż drugi raz w ciągu tygodnia tak śpi,tylko wtedy to bylo cos około 2,5 godziny.A mamusia co?Zamiast coś robić to przy kompie siedzi.:-)