dobranocka
podwójna październikówka!
Mała Mi - to ja proponuję żeby się teściowa tak zakochała w tych kwiatkach i marchewkach, żeby u brata została na stałe i jemu d... truła, męża zabrała razem z papierochami ze sobą, a Wam zostawiła mieszkanie. Ach, no i oczywiscie żeby szwagier znalazł sobie babę z mieszkaniem i do niej śmignął. A Was niech już nie nękają - 100km to dobra odległość.
Kroma, no to ześ się wypisała! Wracaj zaraz :-)
Happy, ja nie znam Ryśków. Miło słyszeć że są tacy fajowi, a skojarzenia... Cóż. Chyba ważne jest jaki człowiek wyrośnie z tego mojego Ryśka, a nie z kim się kojarzy... A może kiedyś to mój syn sie będzie komuś dobrze kojarzył, bo zostanie papieżem albo prezydentem? ;-)
Nie wiem, mamy jeszcze sporo czasu na decyzję wyboru imienia (a potem pół roku na bezpłatna jego zmianę hehe)
W każdym razie czekam na dalsze Wasze opinie na temat Ryszardów, jeśli macie jakieś zdanie do wypowiedzenia :-) M. się ze mnie śmieje że dla mnie Wasze zdanie jest tak ważne, że: "jeśli Rysiek na forum nie przejdzie to się nie zgodzisz?!"
Aha, jeszcze jedno: Justyna rano wstaje około 8, potem śpi w południe (między 11 a 12) i po południu już jej nie kładę jak kiedyś - za to zasypia mi o 19 (tak jak teraz) i mam spokój. Cudnie jest! :-)
Kroma, no to ześ się wypisała! Wracaj zaraz :-)
Happy, ja nie znam Ryśków. Miło słyszeć że są tacy fajowi, a skojarzenia... Cóż. Chyba ważne jest jaki człowiek wyrośnie z tego mojego Ryśka, a nie z kim się kojarzy... A może kiedyś to mój syn sie będzie komuś dobrze kojarzył, bo zostanie papieżem albo prezydentem? ;-)
Nie wiem, mamy jeszcze sporo czasu na decyzję wyboru imienia (a potem pół roku na bezpłatna jego zmianę hehe)W każdym razie czekam na dalsze Wasze opinie na temat Ryszardów, jeśli macie jakieś zdanie do wypowiedzenia :-) M. się ze mnie śmieje że dla mnie Wasze zdanie jest tak ważne, że: "jeśli Rysiek na forum nie przejdzie to się nie zgodzisz?!"
Aha, jeszcze jedno: Justyna rano wstaje około 8, potem śpi w południe (między 11 a 12) i po południu już jej nie kładę jak kiedyś - za to zasypia mi o 19 (tak jak teraz) i mam spokój. Cudnie jest! :-)
Mała Mi - jak widzisz Agusia to nie jedyny "przypadek" ;-)

Zmobilizowałaś mnie do nadrobienia zaległosci w zdjęciach - stanęłam w połowie 6 miesiaca z albumem Justyny, w naszym chyba na urodzinach Jusi, a niedługo trzeci album dojdzie! 
). Wieczorem,szukam pracy,i padam zmęczona na pysk. Już nawet moje gry "obsługuje"Jakub....Czekam na wrzesień. Wtedy Jakub będzie w przedszkolu i może wówczas będę miała więcej czasu dla Was,kochane...