reklama

Październikowe Mamy 2010

happybetti, aniawa, kruszynka, cass zdrówka dla Waszych dzieciaczków:-)
dobranocka ja od początku obstawiałam chłopaczka:)) gratuluje!!!!!:-)
Roxannka ja też co jakiś czas chodze z niunią prywatnie bo wizyta u piediatry na NFZ trwa 3 minuty i jak pytam o różne rzeczy to mam wrażenie, że lekarka udaje, że nie słyszy:/
makuc nie da się cały czas chodzić za dzieciem i mieć go na oku...każda z nas choć na chwilę odwróci wzrok i ta chwila wystarczy by upaść czy uderzyć się, ne jestesmy w stanie upilnować naszych szkrabów i upadki będą zdarzały się często:***!!!!!
Alicja jakbym mojego małża słyszała:)) stwierdził, że nie będzie pozwalał jej nigdzie wychodzić, no chyba, że z tatusiem;-)
sheeney super, że pierwsza część wakacji udana:-)
margerrita kciuki zaciśnięte już dziś:-)

A co u nas? W pracy masakra, po pracy nawet nie mam ochoty na kompa wchodzić ale dziś ciekawość co u Was zwyciężyła:)) jeszcze dwa dni i wyczekany urlopik!!!!:-):-D:-D
z tego co mówią w tv to od niedzieli ma być piękna pogoda więc się bardzo ciesze i jeszcze bardziej napaliłam się na ten wyjazd:))
A Wercia zaskakuje mnie coraz bardziej. Odkąd zasypia sama w łózeczku to wybudza się tylko raz w nocy na mlesio i od razu zasypia. A dziś po kąpieli usneła w dwie minuty:szok: oby tak już jej zostało:)
Miłego wieczorku....może jeszcze dziś zaglądne:))

reklama
Patryk już śpi :-) Ale dał dziś czadu jak go usypiałam po południu. Tak rozhisteryzowanego go jeszcze nie widziałam :baffled: :szok: A śpiący był i już prawie mi zasypiał ale zmienił zdanie i odwidziało mu sie spanie. Tak się darł, kopał nogami, machał rękami że nie mogłam go utrzymać :szok: Normalnie w szoku byłam, mój małż też jak to zobaczył... Ale w końcu padł i obudził się znów radosny jak skowronek :tak:
Dziś w końcu się wzięłam za umycie okien w kuchni bo były tak brudne że aż wstyd :zawstydzona/y: Oprócz tego jeszcze musiałam poodkurzać mieszkanko i podłogi umyć bo ostatnio zbieranie okruszków (i wkładanie to buzi) to ulubione zajęcie mojego dziecia :tak::-)
roxannka fajnie że wizyta ok.
elwirka mój też miał radoche jak kupiliśmy to krzesełko a teraz zamiast w nim siedzieć to się obraca i wstaje trzymając się oparcia :eek: więc ciężko go nakarmić :eek:
mamaagusi to fajnie że Aga tak ładnie śpi. Ja mojego też wcześnie kładę bo tak mniej więcej o 19ej ale pobudek nocnych na smoka u nas dużo.

halo i ja się witam. ja dziś samotna i chciałam na BB pobyć, ale chyba nikogo nie ma to kto mi dziś potowarzyszy??? noż to szok - fszystkioe Mamusie się obijają ;-), albo robią coś ciekawszego niż BB( tylko co jest ciekawszego niż BB ;-)??)

Margeritko my będziemy :-). I zaciągniete kciuki :-)
maKUC jak Alutek?
Ika jeszcze 2 dni
Dobranocka,Mamagusi ale macie fajnie z ta 18-19. U nas jest zawsze 20- 20:30 jakby ją o Waszej godzinie obudziła to by wstała 3-4 rano a tego bym nie zniosła ;-). A Dobranocka hmm imię Ryszard jest hmmm Rysio ok(ale to już ten z klanu), Rysiek to taki z podwzorcóffki z piffem w ręku(bez obrazy).Ja osobiście nie lubię starych imion takich jak Wiesław, Włodzimierz,Kazimierz, Józef, Jurek itp. Ważne, żeby Wam się podobało i jemu w przyszłości.
Mamagusi jak tam szydelkowanie?? Bo to jest prościutkie tylko trzeba to widzieć ;-) i wystarczy tylko oczka liczyć i jest git.

Ostatnia edycja:
happy i jak tam Amelka? Dotrwała do godziny spania?
dobranocka cholernie podoba mi się Twój pomysł co do moich teściów!:-)
mamaagusi u nas to wygląda inaczej, bo Łukasz zasypia coś koło 20. No i ostatnio przyuważyłam że jak idzie spać po 20 parę minut to nie budzi się w nocy w przeciwieństwie do tego jak idzie spać o 19:30. No i my nocnego karmienia już nie mam od dawna.
rysia kolejna wpada i robi przeciąg, no ale za to twórczo się spełnia przy robieniu albumu, a ja nadal się w tej kwestii obijam.
emilab no dobra niech Ci będzie, zadowolimy się tymi buziakami, no przynajmniej ja:-) I mam nadzieję że czas i wena powrócą szybko.
margerrita to ja już zaciskam kciukasy! a co takiego jutro będzie?
sarisa jak to nikogo nie ma ? a ja ? ja to nikt ? i Ty znowu nie zauważyłaś mojego jednego pytania,ale wybaczam i przyzwyczajam się :-D.

No Łukasz też śpi, ja właśnie prysznic wzięłam i myślę co by tu porobić do powrotu męża z pracy.

Chyba mamy 3 zęba :szok::-):-):-) Lewa górna jedynka, ale jeszcze jutro musze się upewnić, bo teraz przed spaniem nie chciałam go już męczyć ;-)

sarisa, toć jam jest :cool2: dzięki za info od doriska i aniołka :* i ja też nie lubie starych imion :-p
a ciekawszego niż bb to nic nie ma :no2: mój małż ogląda mecz reprezentacji i twierdzi że to jest ciekawsze, ale ja tych patałachów oglądać nie moge bo mnie się krew w żyłach burzy :confused2:

emiliab, mam nadzieje, że czas na bb jednak szybciej znajdziesz bo my tu tęsknimy :tak:

margerrita, dzięki za odp o tych paznokietkach :* A kciuki oczywiście trzymam, tylko nie wiem za co :rolleyes2:

ika, ja na nfz nie narzekam przynajmniej czasowo jest ok, ale mamy takiego lekarza który moim zdaniem wszystko bagatelizuje, ma to swoje plusy bo dzięki nie mu nie panikuje, zawsze mnie uspokaja itd A prywatnie mam pakiet więc moge chodzić kiedy chce i lubie skonsultować się z innym lekarzem, żeby wiedzieć że zrobiłam wszystko co mogłam :-)
super, że urlop już tuż tuż, a przypomnij gdzie jedziecie ?

Co do zasypiania to u nas kiedyś było później bo ok 21.30, potem przeszliśmy na 21, a teraz jest ok. 20.30, docelowo bym chciała 20 ale różnie to wychodzi narazie, zobaczymy jak bedzie spał jak do żłobka pojdzie :huh:

A mój mąż w ramach mojego powiekszającego się brzuszka, zakupił lody śmietankowe i chipsy solone, no nie ma to jak wsparcie w diecie :rofl2:

ja chociaż miałam być tylko przeciągiem to jezdem jezdem z Wami....tworzę album i co jakiś czas (częściej niż rzadziej) patrzę co Wy tu tworzyta;-)

Roxannka gratki zębulkowe dla Patryka...hihi a jeśli jutro sprawdzisz a tam jednak nic nie będzie to przecież gratki nie uciekną (najwyżej będą na zaż):cool:

co do imion to ja też nie lubię starych (czy jak to się mówi starodawnych)...tylko tak se myślę (mą łepetyną) że w sumie imię Miłosz to też starodawne....:eek::sorry::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sariska i ja i ja też jestem:-)
Roxannka jedziemy w okolice Mielna:-) a co do chipsów to ja chipsy uwielbiam i właśnie wtranżoliłam czosnkowe:wściekła/y: to chyba uzależnienie:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry