ika216
Fanka BB :)
happybetti, aniawa, kruszynka, cass zdrówka dla Waszych dzieciaczków:-)
dobranocka ja od początku obstawiałam chłopaczka
) gratuluje!!!!!:-)
Roxannka ja też co jakiś czas chodze z niunią prywatnie bo wizyta u piediatry na NFZ trwa 3 minuty i jak pytam o różne rzeczy to mam wrażenie, że lekarka udaje, że nie słyszy:/
makuc nie da się cały czas chodzić za dzieciem i mieć go na oku...każda z nas choć na chwilę odwróci wzrok i ta chwila wystarczy by upaść czy uderzyć się, ne jestesmy w stanie upilnować naszych szkrabów i upadki będą zdarzały się często:***!!!!!
Alicja jakbym mojego małża słyszała
) stwierdził, że nie będzie pozwalał jej nigdzie wychodzić, no chyba, że z tatusiem;-)
sheeney super, że pierwsza część wakacji udana:-)
margerrita kciuki zaciśnięte już dziś:-)
A co u nas? W pracy masakra, po pracy nawet nie mam ochoty na kompa wchodzić ale dziś ciekawość co u Was zwyciężyła
) jeszcze dwa dni i wyczekany urlopik!!!!:-)

z tego co mówią w tv to od niedzieli ma być piękna pogoda więc się bardzo ciesze i jeszcze bardziej napaliłam się na ten wyjazd
)
A Wercia zaskakuje mnie coraz bardziej. Odkąd zasypia sama w łózeczku to wybudza się tylko raz w nocy na mlesio i od razu zasypia. A dziś po kąpieli usneła w dwie minuty
oby tak już jej zostało
Miłego wieczorku....może jeszcze dziś zaglądne
)
dobranocka ja od początku obstawiałam chłopaczka
Roxannka ja też co jakiś czas chodze z niunią prywatnie bo wizyta u piediatry na NFZ trwa 3 minuty i jak pytam o różne rzeczy to mam wrażenie, że lekarka udaje, że nie słyszy:/
makuc nie da się cały czas chodzić za dzieciem i mieć go na oku...każda z nas choć na chwilę odwróci wzrok i ta chwila wystarczy by upaść czy uderzyć się, ne jestesmy w stanie upilnować naszych szkrabów i upadki będą zdarzały się często:***!!!!!
Alicja jakbym mojego małża słyszała
sheeney super, że pierwsza część wakacji udana:-)
margerrita kciuki zaciśnięte już dziś:-)
A co u nas? W pracy masakra, po pracy nawet nie mam ochoty na kompa wchodzić ale dziś ciekawość co u Was zwyciężyła

z tego co mówią w tv to od niedzieli ma być piękna pogoda więc się bardzo ciesze i jeszcze bardziej napaliłam się na ten wyjazd
A Wercia zaskakuje mnie coraz bardziej. Odkąd zasypia sama w łózeczku to wybudza się tylko raz w nocy na mlesio i od razu zasypia. A dziś po kąpieli usneła w dwie minuty
oby tak już jej zostałoMiłego wieczorku....może jeszcze dziś zaglądne

Oprócz tego jeszcze musiałam poodkurzać mieszkanko i podłogi umyć bo ostatnio zbieranie okruszków (i wkładanie to buzi) to ulubione zajęcie mojego dziecia
więc ciężko go nakarmić
dzięki za info od doriska i aniołka :* i ja też nie lubie starych imion 
mój małż ogląda mecz reprezentacji i twierdzi że to jest ciekawsze, ale ja tych patałachów oglądać nie moge bo mnie się krew w żyłach burzy 

to chyba uzależnienie