reklama

Październikowe Mamy 2010

Baśka,dobrze,ze jest lato:).A tetry nie masz?

Ja " w razie W" mam dwie wielorazówki- kieszonki...co prawda chyba jeszcze nie korzystałam z nich z konieczności,no i chyba już nie będę...chciałam po prostu spróbowac,jak to jest z nimi.

A w ogóle ,to chciałam prosić,żeby ktoś mi koooopa w doooopę zapodał,bo musze się ruszyć,a ja siedze....za bardzo chyba Was lubię,jak ten Cygan,co dał się powiesic dla towarzystwa;)

Ostatnia edycja:
reklama
Happy mój M. powiedział że małej nie puści na żadną dyskoteke dopóki nie skończy 35 lat :-D ja już widze jak on sie nad nią trzesie, bo to Jego Córeczka :-) z synkiem byłoby inaczej ale to dziewczynka którą trzeba chronić przed tym całym złym światem. Ale spoko maroko mama trzymać bedzie ręke na pulsie :-p ;-)

Basia
ja wczoraj leciałam :-p

alicja, dobrze, że mi przypomniałaś bo od kilku dni zbieram się żeby liste pytań zrobić ;-) Ja też zawsze na miejscu nagle pustke w głowie mam i zapominam wszystko o co miałam zapytać ... nawet teraz już połowe zapomniałam :baffled:
Napewno zapytam o ulewanie bo u nas nadal z tym problem, o kupki bo nie wiem czy to przez mm czy przez coś innego czasem są zaparcia, hmmm ... no wiedziałam, że tak bedzie, nie wiem co jeszcze chciałam spytać :eek: wyjde na jakąś nienormalną wejde do gabinetu z dzieckiem i powiem że nie wiem po co przyszłam :-D:rofl2::sorry:

dobra musze się zacząć szykować bo mąż niedługo bedzie a ja oczywiście jeszcze w stroju niewyjściowym :-p jak mi się cos przypomni to napisze.

happy
, to co napisałaś o wieku dojrzewania u twoich synów, to wypisz wymaluj tak jak u mnie w domu było :tak::-)

Baśka, ale numer! To może przy okazji poceluj z nocniczkiem - będzie pożytek z tego raku pampków ;-) A o której przychodzi Ci wypłata na konto? Powodzenia ;-)

W ogóle ja Wam mówie: Jesteśmy IDEALNE! kobieta ma być okrągła! i nie dać sobie wmówić że jest inaczej :tak: :-p

No ja akurat skrupulatnie dążę idealnego kształtu (kuli)... :-P

Happybeti, Cass, Kruszynko, Aniawa - cmokaski tulaski rocznicowe dla Waszych Maluszków!

Happy, zbieraj się bo jak wpadnę i pogonię to żadne zlituj sie nie pomoże!

Alicja sorki, widzisz ja jakaś taka nieogarnięta jestem dziś i nawet nie wiem co czytam :zawstydzona/y: wiesz, ja byłabym idealna gdyby nie wciąż rosnący brzuch :-D chyba do gina się przejdę czy cosik tam nie rośnie :-D W sumie to szybko zgubiłam brzuszek ciążowy, po 3 miesiącach wyglądałam już ok! Ale od jakiegoś czasu wciąż się obżeram i niestety ale tkanki tłuszczowej przybywa!!!:szok: A u nas w rodzinie to genetyczne i wszystkie babki mają brzuchatki :wściekła/y: ale ja nie kcem!!!:no::szok: chyba nadszedł czas przestać tyle jeść :-(

paolcia, no to witaj w klubie, ja po ciąży chudzielec się zrobiłam (no może bez przesady :-p ) ale brzuch mi teraz tak rośnie że wyglądam jak w ciąży :baffled: żeby to moje objadanie się jeszcze jakoś równomiernie się rozkładało to bym pretensji nie miała, ale tak to coś nie halo jest :eek:

zapomniała zupełnie a chciałam złożyć zażalenie na dzisiejszy poranny post kani! kochana praca nie zając nie ucieknie a my tu z utesknieniem czekamy na twojego megasuperhiperwypasionego posta wiec migusiem migusiem :-p:tak::cool2:

O 14tej mam zawsze.pierwszy raz mi się tak zdarzyło mam tetrę ale w majtkach niech posiedzi przynajmniej tyłek mu odpocznie od pieluch:-pno niestety nie zakupiłam jeszcze nocniczka:-)

paolcia mnie też jest więcej tu i ówdzie ;-) po ciąży długo wracałam "do normalności" przez cc ale w końcu samo wszystko zeszło i wreszcie mieszcze sie w ubrania sprzed ciąży, choć wiadomo że idealnie nie jest i zawsze można by coś poprawić ;-) ale wychodze z założenia że jest dobrze, że powinnam sie cieszyć tym co jest. A skąd takie podejście? bo porównuje siebie sprzed ciąży z tym co jest teraz i widze że naprawde nie doceniałam tego jak wspaniałe ciało miałam :-) :tak: teraz dopiero jestem tego świadoma. Brzuch piersi, wszystko och ach jędrne :-D Pewnie po kolejnej ciąży znowu sie zmienie i bede mówić "jak ja wcześniej wspaniale wyglądałam, nie to co teraz" więc teraz sie doceniam i jestem z siebie zadowolona :tak: bo później będzie (oby nie :-p ) pewnie gorzej. nie można całego życia sie umartwiać niedoskonałym ciałem ;-) ono właśnie teraz jest idealne ;-)

Alicja jakbym słyszała mojego M!!! On to powiedział, że na randkę nie wcześniej niż po 30-tce :-D i o całowaniu ma zamomnieć :-D Taki teraz z niego mądrala, a mnie całował, jak miałam 16 latek :tak:
dobranocka zapomniałam pogratulować Ci jajeczek :tak: super!!! Imię już macie wybrane?
Roxi to dobrze, że nie jestem z tym sama :-D może razem zabierzemy się za brzuszki? :oo2::surprised::hmm::rofl:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry