happybeti
show must go on...
Baśka,dobrze,ze jest lato
.A tetry nie masz?
Ja " w razie W" mam dwie wielorazówki- kieszonki...co prawda chyba jeszcze nie korzystałam z nich z konieczności,no i chyba już nie będę...chciałam po prostu spróbowac,jak to jest z nimi.
A w ogóle ,to chciałam prosić,żeby ktoś mi koooopa w doooopę zapodał,bo musze się ruszyć,a ja siedze....za bardzo chyba Was lubię,jak ten Cygan,co dał się powiesic dla towarzystwa
Ja " w razie W" mam dwie wielorazówki- kieszonki...co prawda chyba jeszcze nie korzystałam z nich z konieczności,no i chyba już nie będę...chciałam po prostu spróbowac,jak to jest z nimi.
A w ogóle ,to chciałam prosić,żeby ktoś mi koooopa w doooopę zapodał,bo musze się ruszyć,a ja siedze....za bardzo chyba Was lubię,jak ten Cygan,co dał się powiesic dla towarzystwa
Ostatnia edycja:
ja już widze jak on sie nad nią trzesie, bo to Jego Córeczka :-) z synkiem byłoby inaczej ale to dziewczynka którą trzeba chronić przed tym całym złym światem. Ale spoko maroko mama trzymać bedzie ręke na pulsie
;-)
wyjde na jakąś nienormalną wejde do gabinetu z dzieckiem i powiem że nie wiem po co przyszłam 

:-)
wiesz, ja byłabym idealna gdyby nie wciąż rosnący brzuch
A u nas w rodzinie to genetyczne i wszystkie babki mają brzuchatki
ale ja nie kcem!!!

a ja mam wątpliwości co do tego imienia...