happybeti
show must go on...
Maqcku,jakie szczepienie????Jakieś przełożone mieliście czy cóś???bo nie kojarze,wydawało mi się,że Wy już po ?Ojojoj...tulam mocno...wiem,co to dla Ciebie znaczy....:***
A co do nocki,to czytając Twojego posta,jakbym o sobie czytała...eeech,ja też pytam,co z tymi naszymi dziecmi????ADHD ?Już???
Za to Roxi pogratulować
)))- widzisz,Kochana,i Ty się doczekałaś,pewnie własnemu szczęściu nie wierzyłaś
?
Mamaagusi,widze,że na Twoim suwaczku jeszcze w dół
))- ale Ci zazdroszczę...Coś musze ze sobą zrobić,bo też nie mam rymu do "stópek";///
Amelka przesyła wszystkim buziole i trzyipółzębny uśmiech
)))
aaa,jeszcze o siniakach i guziołach miałam napisać- ja już podchodzę z filozoficznym spokojem- jak nic jej nie jest,to...no,mówi się trudno...A właśnie najczęściej coś się dzieje na moich oczach- chce złapać,zareagowac i...nie zdążę
.No i co poradzę?Przecież nie wsadzę na cały dzień do łóżeczka.
A co do nocki,to czytając Twojego posta,jakbym o sobie czytała...eeech,ja też pytam,co z tymi naszymi dziecmi????ADHD ?Już???
Za to Roxi pogratulować
Mamaagusi,widze,że na Twoim suwaczku jeszcze w dół
Amelka przesyła wszystkim buziole i trzyipółzębny uśmiech
aaa,jeszcze o siniakach i guziołach miałam napisać- ja już podchodzę z filozoficznym spokojem- jak nic jej nie jest,to...no,mówi się trudno...A właśnie najczęściej coś się dzieje na moich oczach- chce złapać,zareagowac i...nie zdążę
Ostatnia edycja:
a zdjęcia Zuzinki mi też poprawiają humorek-śliczna śmieszka:-)
)
] najpierw termin szczepienia świadomie przeciągalam a późnie już zupelnie przypadkowo, gdyż ciągle coś nam na drodze stawało. Nawet sam fakt wypisania recepty na engerix był prpblemem, bo wg. pediatry "po co, skoro jest inna - darmowa"
thx wielkie za to co napisałaś :*****

ja to myślałam że to może jacyś młodzi studenci, jakies ciacha
tym bardziej, że po tym jak Ptysiek przesypiał pięknie nocki od skończeni pierwszego miesiąca życia do jakiś 3-4 miesięcy, to potem już tylko sporadycznie takie przyjemności nam fundował, a ostatnio praktycznie wcale, więc dzisiaj mam uśmiech od ucha do ucha :-)
no i on też chyba wyspany bo humorek dopisuje :-)