reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
IKA ja na szczęście tylko lodówki i miksera do mojego ciastka potrzebuje ;-) specjalnie takie, którego nie trzeba piec, wybrałam. w przeciwnym wypadku byłabym pewna, ze nie wyjdzie i że Jamochłonom niezjadliwego zakalca zaserwuję :laugh2::cool2: udanego plazowania!

* właśnie Młodą spać położyłam. Za ściany dobiega "ble, ble gu gu daa da baaaa" i ryk. cisza. potem znowu to samo. Zasnie to moje dziewcze w koncu?

Makuc super, że będzie miał Ci kto pomóc, czyli nocka też nie zaciekawa... mnie to miauczenie też dobija, po prostu w głowie jak jakiś świder...
Mamaagusi wow chorwacki szacun, super że zobaczysz się z siostrą i jej córcią :-)
Dziulka wierzę że nie cierpisz tej roboty, trzymam kciuki żeby pismo coś pomogło a przede wszystkim za to, żeby szansa nowej pracy się pojawiła :-)
Sarisa zwykle tak bywa, że jak skądś wyjeżdżasz robi się wówczas super i szkoda...Bezpiecznego powrotu.
Ika o rany ja też chcę nad jeziorkoooooooooooooo, do najbliższego mam jakieś 100 ok :-( udanego wypadu :-)

reklama
joł joł:P
nocka zarypista, pobudka 0:40 na butlę, o 3 alarm "zniewiadomojakiegopowodu", ale jakoś zasnęła. i spała do 7:30 - a do 8 gadała z miśkami w łóżeczku. ja nie wiem o co chodzi z tym budzeniem się w nocy... nawet na zęby zwalić nie mogę, bo musiałabym stwierdzić że od 5 miesięcy ząbkuje:/
M jeszcze odsypia nockę, moja MałaMi już padła, a ja zamulam... chyba pogoda się psioczy bo łeb zaczyna jakoś męczyć dziwnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry