Bry....
Monimoni super, że opiekunka sie sprawdza, zdrówka życzę i wierzę że nie ma kiedy odpocząć przy dziecku a jak się jest jeszcze chorym to jest jeszcze ciężej.
E-lona trzymam kciuki za spotkanie (szkoda że Cię wcześniej nie powiadomiła) a wypad mimo wszystko chyba się udał? Szkoda że Laura coś spać nie chciała, pewnie dlatego że nowe miejsce, zbyt dużo wrażeń.
Kroma oby szybko się udało załatwić usg :-) wracaj do Nas aaa jak córcia? zdrowa już?
Elwirka tak to z naszymi dziećmi jest, jeden dzień aniołek, drugi diabełek :-)
Ida waga super w porównaniu do tego ile zjada :-) pewnie dużo spala w międzyczasie :-) Czyżby u Twojej bunt na wózek też się uwidaczniał??? trzymam kciuki za wizytę u ginki. Ooo szalejesz z zakupami, pochwalisz się nowymi zdobyczami? a co do stosunków z rodzicielką to wiem co czujesz... tulam mocno :***A jak nocka??? mam nadzieję, że bez pobudek.
Ika awarie wynikają z tego, ze serwery są przeciążone, programy przestają działać, ja też nie cierpię różu i mówiłam sobie że Oliwce nic kupować różowego nie będę, większość rzeczy ma rózowych ale te rzeczy dostała albo są pożyczone od kogoś.
Efa, Dobranocka jak po wizytach u wiadomo kogo?
Mila spraw sobie jakiś zabezpieczenia na szuflady, tyko te na rzep nie polecam.
Rysia jak nauka Ci idzie? współczuję uczulenia na te pyszne owoce.
Sarisa szacun za nadrobienie :-) dziękujemy również Zuzi, że dała Ci ten czas !!! nie smutaj się :-)
Makuc a gdzie folia przeciwdeszczowa i parasol??? szacun za posprzątane mieszkanko :-) a co do D. to zrób mu nikonkretny OPR może oprzytomnieje chłopina...a ciasteczko jakie zamierzasz robić? piec? ja mojemu na ur. rafałka zrobię a co, piec nie umiem to przynajmniej to uczynię.
Mamaagusi super waga córci, też mi się czasem wydaje że Oliwka chłopcem miała się urodzić, szczerze gratuluję wytrwałości w diecie :-)
Dziulka jeszcze nikt nie znalazł takiego środka...a poza tym cieszę się że potrafisz jakiś pozytyw ze swojej pracy wynieść :-) a co do wagi to około 10 bym jej wywróżyła heh, moja już 10 kg ma...
Nat współczuję nocki, na pocieszenie moja taka sama tyle że my obie nie śpimy od 5 :-(
Alicja i Happy gdzie wy się zawieruszyłyście???