reklama

Październikowe Mamy 2010

ooo jaaa KANIA od 5? :szok: współczuję. co do mojego sprzątania to nie ma czego gratulować, bo jeszcze nie skonczyłam :zawstydzona/y::-p może uda mi się to dzisiaj zrobić, gdyż za oknem szaro,buro i...pewnie niebawem padac zacznie :baffled: a jakie ciastko mam zamiar zrobic? o takie: http://www.oetker.pl/przepisy_wypieki_ciasta_na_zimno/pid/5542dcd6c674b8106ed28635323a0e76
ale co z tego wyjdzie to czort go wie :-D
DORISKU ech Ci faceci :no: dobrze, że chociaż Twoi chlopcy Ci wszystko wynagradzają.
DZIULKA na 2 niestety [albo i na 3 nawet :wściekła/y:] a Ty częśc upałów do PL podeślij. Z chęcią pomarudzę, że mi za gorąco, gdyż na razie w odwrotną strone gderac mogę;-)

wiecie co - nie wiem czy to tylko Alicja tak ma ale ona wkłada do buzi wszystko co na podłodze znajdzie. Masakra jakaś. Teraz np. nie chciała dokończyć sniadania to przyniosłam ją do pokoju i położyłam kawałek bułki kolo niej i co? i zjadła :szok: [podobnie zreszta jak rano kawałek psiej karmy, którą pierun gdzieśtam w kącie zostawił a ja nie zauważyłam że leży :dry:]

Ostatnia edycja:
reklama
MAKUC upaly na PL juz poslane:)))))))))) wlasnei widze jakies ciemniejsze chmurki ....czyzby dzisiaj sie miala pogoda sprawdzic ze bedzie burzato??? ale kurna z tych upalow to burze czarno widze.... zeby sie ochlodzilo i bylo w cieiu 29 stopni a nie 39 to bym sie cieszyla! w nocy 32 caly czas bylo do samej 6h. mozna sie doslownie pochlastac. dziwic sie Leane ze marudzi.....wczoraj nawet na spacer nie poszla z mezem bo chyba by padla na dworze z tej duchoty. dzis do poludnia malz pojdzie z nia coby sie przewietrzyla, bo w razie burz popoludniowych zas by sie kisila bidulka w domu.

wiecie co.... plakac mi sie chce.... nienawidze tej roboty a isc musze...... jak na zlosc znikad odpowiedzi tam co cv wyslane bylo. dali ogloszenia i dupa, wszyscy sie urlopuja. jutro mam wolnewiec zajme sie na calego prawem pracy i konwencja zbiorowa i wypierdziele taki liscik do dyrekcji ze ich posra.
moje lasencje juz doczekac sie nie moga:)

nic uciekam juz i mowie wam papapapa i do wieczora. chociaz na chwilke ale zajrze:)

KANIA 3 pobudki i od 6 na nogach czyli względnie. Alicje zeby zaczynają męczyć niestety, więc w nocy budzi się z placzem i dodatkowo w dzień miauczy tak, ze oszaleć można. Ja sobie wlasnie siostrę D. zaczynam na pomoc do alicjusza "szkolic". Bo nie dam rady z tym wszystkim od wrzesnia inaczej.

DZIULKA :**** oby czas w pracy szybko zleciał i ktoś się w końcu w sprawie Cv idezwał!!!

dobro jutro!!! :-)
dzisiaj dzieć był grzeczny i spał całą noc znów ładnie. a teraz jem śniadanko i zaraz jedziemy na lotnisko po moją siostrę!!!!!!!!!!!!! jeszcze ze 2 godz i zobaczę znów jej córeczkę:-) moje dziecko od rana ma takiego powera, że chyba ktoś jej w nocy kawę zapodał. aaaaa i od dziś lub jutra znów rozpoczynam naukę chorwackiego bo już mi ulatuje z pamięci powoli....

Witam się i ja

Zuzek wstał o 6:00 ;-) nad morzem już byłyśmy. Niedawno wróciłyśmy i mała właśnie uskutecznia pierwszą drzemkę, więc mam czas dla Was. A jak wstanie to idziemy znowu na plaże. ... wiedziałam, że tak będzie, że wyjeżdżać będziemy to pogoda piękna bedzie ehhh
Dorisek przesyłam kopa w d...... J
MaQc trzymam kciukasy za ciasto i współczuję wizytacji. A to wyobraź sobie co ja mam na plaży ;-) wszystko lądowało w buzi, ale szybko ją nauczyliśmy, że to co znalazła jest super i nam oddaje ;-), a jak czasem nie chce i do niej podbiegamy to bierze nogi za pas i spinatala łobuziaca
Nat moja też dziś niespokojna i nawet troszkę przez sen płakała
Roxanko a Ty gdzie?? bo wczoraj Cię nie zarejestrowałam tzn. się wieczorkiem nie??
Dziuluś współczuję i szkoda, że nie lubisz pracy :-( trzymam kciuki, zeby się z innych szybko odezwali a nie wakacjowali ;-))

Ostatnia edycja:
SARISKA ale Wam zazdroszczę tego morza. Co do zjadania wszystkiego co się da to nawet nie che mysleć jakby to było gdybym Młodą na laży posadziła :-p w domu każdy okruszek ląduje w buzi zanim się zorientować zdołam a próby wyciągnięcia go z Alicjowej buzi wielkim lamentem i obrazą stanu się kończą...

próbowałam sprzątać. Nie da się :no: jej wszędobylskośc nie pozwala.

reklama
Witam się z ranka:)
Iduś :-):-):-):-):-)wkońcu się załapałam na zdjęcia:) fajnie, że ich nie usunełaś....MIchalinka przesłodka:)
natolinko:***
makuc
ja też czekam na ten moment kiedy Wera sama mi powie mamo choć przytul mnie albo boli mnie to czy tamto....a nie wrzask i bądź mama mądra i zgaduj o co mi chodzi:// udanych wypieków....mój T też chce żebym jakieś ciacho zrobiła ale mi tak się nie chce, że pewnie nic z tego nie będzie...jeszcze te upały brr toż to samobójstwo jeszcze piekarnik włączać:///
doris już brak mi słów na tych naszych facetów://
mamaagusi udanego spotkanka z siostrzyczką:)
sarisko dzisiaj wracacie? no ten tydzień ma być piękny w całej Polsce

MIłego dnia wszystkim życzę i uciekam spakować rzeczy Werki bo nad jeziorko jedziemy:)) Do wieczorka:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry