reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Emiliab może gdzie chłodziarka padła i czeka aż naprawią...nie złość się, bo złość piękności szkodzi :-)

Właśnie pogoniłam męża do kuchni by schłodził winko, jeszcze by się przydał jakiś okład z lodu na moje plecki...

posta mi wywaliło :((( no to raz jeszcze:

KANIA zagadka rozwiązana :-) Ty swojego megawypasionego wysłałaś minute przede mną, stąd nie zarejestrowałam nawet jego jestestwa. Ale teraz wszystko ładnie doczytałam i wiem, że kupiłaś portfel i słonko Cię podczas sklepowej wyprawy spiekło :rofl2::laugh2: swoją drogą prezent fajny. Moj D. takowy od rodzicow teraz dostal i był z niniejszego faktu bardzo zadowolony.
EMIŚ JAK TO????????????? :eek: zabłądził biedaczysko czy coo?

Kania chciałabym,ale mieszkam z tatą hehe chyba nie wypada:(
a ja zmykam na chwile bo wykompie mojego szoguna bo oczywiscie nie spi tylko rozwala w pokoju wszytsko co sie da:(łącznie z kawą ze stolika bo małż zostawił przed wyjsciem do pracy

emiś no to nieźle długo Ci to piwo niesie :oo2:

co do upałów to u nas w mieszkaniu masakra :/ u rodziców w domu duuużo chłodniej było a tu mimo ze okna na maksa pootwierane, nawet firanki zsunięte na boki a w domu i tak gorąco, plusy mieszkania na ostatnim pietrze :/ Iś jak spała to sobie pół materaca potrafiła zapocić normalnie tragedia :-(

teraz wreszcie chłodniej sie zrobiło, pewnie dlatego że wciągam właśnie looody bakaliowe :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry