reklama

Październikowe Mamy 2010

kroma zdrówka dla Arusia:))

natolin a może właśnie zeszłoroczne jesień była przełomowa i już koniec będzie tych depresji jesienno-zimowych:))) Piotruś zacznie biegać to nie będzie czasu na zmartwienia;)):*****

reklama
moje dziecko obudziło się o 23 i godz. czasu usypiałam ja,i 5.30 nie spała ale mój M nakarmił,zmienił pampersa ale juz tylko dosypiałam na lekkim śnie do 7.A teraz robi drzemkę pierwszą,wiec mogę spokojnie popisać z wami.

kroma wspołczuje mycia połogi tak rano.Suwaczkowe gratki.
roxannka wspołczuje nocki
natolin poprawy nastroju

NATOLIN wez no ty sie pozbieraj w garsc i przestan sie dolowac. pomysl ze masz cudnego dzidziusia, meza ktory cie kocha - cos co niejedna dalaby se rece poucinac przy lokciach zeby to miec. albo zrob po prostu cos z soba zeby to cholerstwo odgonic.wygadaj sie u jakiegos psychologa-uwierz ze podobno to pomaga...

MONIMONI a to że robię literówki,czy pisze nie stylistycznie to nie dlatego jak ty to napisałaś że niby z braku szacunku tylko z pośpiechu ale jak kogoś urażiłam to przepraszam.A co do IDY to tak jak KROMA napisała chodziło mi tylko że mogła wprost powiedzieć skoro chciała być szczera, ale już nieważne.Jak ktoś nie chce nie musi czytać moich postów i mi odpisywać i ja już kończe temat.ale musiałam skomentować.

Muszę to napisać- sorry za kontynuowanie tego tematu.Ale Ida jasno wytłumaczyła,dlaczego nie chciała "pokazywac palcem".
Jesteśmy bardzo różne.Jedne wolą "prawdę między oczy",inne bardziej zawoalowany sposób.Chyba akurat o to nie ma co kruszyć kopii :).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry