reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry :-)

kroma gratulejszyny suwaczkowe dla Artiego :-)

Elwirka ja Cie lubie czytać :tak: czasem ciężko mi było przez te literówki itp ale to nie zmienia faktu że czytać lubie. I ciesze sie że chcesz sie "poprawić" a nie foch i zabieram zabawki, uciekam z piaskownicy. od razu widac że masz normalne podeście i jesteś w porządku ;-)

Nat a ja mam nadzieje ze ta jesień będzie tak piekna i słoneczna ze żadne depresyjne smutki sie nie dopadną :* i małża makucia też :tak:

uciekam sie powoli szykować, miłego dnia mamusie :****

reklama
Roxi a jak kot przysnął to mysz musi sobie jakoś radzić

happybeti oj łatwo nie było aż do dziś. Zresztą mama chyba dalej na wychowawczym hahahaha

Dziulka no właśnie, kiedy nie mam czasu to piszecie jak oszalałe a jak mam chwile to dwa posty na krzyż.

ja też życze miłego spotkania i zazdroszcze. Pamiętam jak byłam na spotkaniu z Roxi i Nice-girl. Nie mowiąc że z Roxi to było juz kilka ładnych spotkań. Ale cztery z dzieciami to juz jest tłum

Z tego,co widziałam tv,to w Kraku dziś chłodek- więc będziecie miały fajną pogode- taka,jak chciałyście:)- czekam na fotki z niecierpliwością:).Ech,jak sobie przypomnę,jak fajnie było z Idą i Miniu w realu...łezka się kręci w oku,że tak krótko.Mam nadzieję,że w przyszłym roku uda nam się prawdziwy "zlot" zrobić:).
Dawidowe,a wiesz,że moja chyba też;)))).Choc ona pracowała,ale i tak nadzór był,oj,był...
Elwirka ,ja widzę ,że Twoje posty już są inne:).:***

Tak,czasem sie "złapiemy" na gmailu:tak:.Ale to tez przelotem- Casperek czadu daje,że hoho;-):-D.Miniu zawsze sie "zbiera",żeby na forum wreszcie napisać,ale zawsze coś:sorry2:.U nich wszystko ok.,chyba sie będą przeprowadzać na jesień.Znaczy,do innego domu.Heh,muszę ją "pogonić",żeby wreszcie sama coś napisała,a nie ja tylko jako ten posłaniec;))).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry