• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka powiem Ci jedno ja nie byłam idealną córką,nie raz przykrość sprawiałam mojej mamie czasami to było silniejsze ode mnie , a teraz pluję sobie w twarz.

reklama
Dziulka mi się non stop spac chciało w pierwszym trymestrze ciąży:-D:-D:-D

Kasis
przytulam

pp1.jpg

Kasis- podejrzewam, że nie jedna z nas dała popalić swoim mamą, szczególnie w okresie dojrzewania. Też tulę i też mi czasem wstyd za mnie i jakbym miała tą wiedzę co teraz,to bym wiele zmieniła w układzie z moją mamą.

Elwirka- ja oddam moje dwa czorty :-)

dawidowe- też mam tak czasem, że jak dzieci śpią, to za długo i jak się budzą to w sumie pora snu ich przychodzi, no i co - szaleją do 22, a żeby pospały dłużej-to nie pobudka 6 rano. A ja się drzemałam i jestem do tyłka.

Helloł, wpadam się przywitać, pogratulować suwaczowym świętującym, uściskać wszystkie Was tęskniąco i powiedzieć że Polsat o 20.00 koncert spod mojego domu :-) dzisiaj oczywiście. Lady Pank, Ania wyszkoni i takie tam, jak macie ochotę to zapraszam
Zmykam, pranie zrobić póki Majut śpi a Zuz ogląda bajkę.

kasis przytulam:***wierzę, że jest Ci ciężko:(( ale nie myśl o tym co źle zrobiłaś, co powiedziałaś.....przypomnij sobie te super chwile, radosne spędzone z mamą i tego się trzymaj:) a czasu przecież nie cofniesz!

cass fajnie muza na żywo:)) szkoda, że u nas w mieścinie nie ma takich koncertów://

A ja zaczynam już łapać doła bo jutro do pracy:((((((((((((((((((((((((( Tak szybko te dwa tygodnie zleciały i z Weruszką całe dnie a teraz znów prawie cały dzień jej widywać nie będe:-(:-(:-(

Heloł!

kroma cmokaski dla Areczka:-)
natolin,makucman oby was nie dopadła depresja jesienno-zimowa:******
kasis :***** często się sprawdza przysłowie,że "mądry Polak po szkodzie". Pamiętaj,że mama i tak wiedziała,że ją kochasz,bo to mama przecież...

Dzisiejszy dzień był słoneczny,ale wietrzny. Zrobiliśmy masę zakupów w biedronie. Teraz piję sobie piwo,które wyciągnęłam wczoraj z lodówki(Elwirka-wczoraj nie zdążyłam wypić:-(). Zrobiłam kilka zdjęć i zaraz wstawię na chwilę na ogólną galerię.

Tak sobie myślę,że fajnie byłoby się spotkać w przyszłym roku. Można nawet niedługo coś na ten temat pomyśleć. Ustalić jakiś przybliżony termin,coby też Dziulka mogła z FR przyjechać. I miniu,i sheeney ... Ale sie rozmarzyłam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry