reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka powiem Ci jedno ja nie byłam idealną córką,nie raz przykrość sprawiałam mojej mamie czasami to było silniejsze ode mnie , a teraz pluję sobie w twarz.

reklama
Dziulka mi się non stop spac chciało w pierwszym trymestrze ciąży:-D:-D:-D

Kasis
przytulam

pp1.jpg

Kasis- podejrzewam, że nie jedna z nas dała popalić swoim mamą, szczególnie w okresie dojrzewania. Też tulę i też mi czasem wstyd za mnie i jakbym miała tą wiedzę co teraz,to bym wiele zmieniła w układzie z moją mamą.

Elwirka- ja oddam moje dwa czorty :-)

dawidowe- też mam tak czasem, że jak dzieci śpią, to za długo i jak się budzą to w sumie pora snu ich przychodzi, no i co - szaleją do 22, a żeby pospały dłużej-to nie pobudka 6 rano. A ja się drzemałam i jestem do tyłka.

Helloł, wpadam się przywitać, pogratulować suwaczowym świętującym, uściskać wszystkie Was tęskniąco i powiedzieć że Polsat o 20.00 koncert spod mojego domu :-) dzisiaj oczywiście. Lady Pank, Ania wyszkoni i takie tam, jak macie ochotę to zapraszam
Zmykam, pranie zrobić póki Majut śpi a Zuz ogląda bajkę.

kasis przytulam:***wierzę, że jest Ci ciężko:(( ale nie myśl o tym co źle zrobiłaś, co powiedziałaś.....przypomnij sobie te super chwile, radosne spędzone z mamą i tego się trzymaj:) a czasu przecież nie cofniesz!

cass fajnie muza na żywo:)) szkoda, że u nas w mieścinie nie ma takich koncertów://

A ja zaczynam już łapać doła bo jutro do pracy:((((((((((((((((((((((((( Tak szybko te dwa tygodnie zleciały i z Weruszką całe dnie a teraz znów prawie cały dzień jej widywać nie będe:-(:-(:-(

Heloł!

kroma cmokaski dla Areczka:-)
natolin,makucman oby was nie dopadła depresja jesienno-zimowa:******
kasis :***** często się sprawdza przysłowie,że "mądry Polak po szkodzie". Pamiętaj,że mama i tak wiedziała,że ją kochasz,bo to mama przecież...

Dzisiejszy dzień był słoneczny,ale wietrzny. Zrobiliśmy masę zakupów w biedronie. Teraz piję sobie piwo,które wyciągnęłam wczoraj z lodówki(Elwirka-wczoraj nie zdążyłam wypić:-(). Zrobiłam kilka zdjęć i zaraz wstawię na chwilę na ogólną galerię.

Tak sobie myślę,że fajnie byłoby się spotkać w przyszłym roku. Można nawet niedługo coś na ten temat pomyśleć. Ustalić jakiś przybliżony termin,coby też Dziulka mogła z FR przyjechać. I miniu,i sheeney ... Ale sie rozmarzyłam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry