Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
).Teraz Miłosz poszedł na spacer z tatusiem a ja powoli doprowadzam się do stanu używalności (kąpiel mojej osoby wskazana w trybie natychmiastowym)później muszę wziąć się za jakieś porządki bo coraz więcej rzeczy znika mi w tym syfie

teeeeee wyluzuj bo ci natrzaskam po nochalu!!MONIMONI a to że robię literówki,czy pisze nie stylistycznie to nie dlatego jak ty to napisałaś że niby z braku szacunku tylko z pośpiechu ale jak kogoś urażiłam to przepraszam.A co do IDY to tak jak KROMA napisała chodziło mi tylko że mogła wprost powiedzieć skoro chciała być szczera, ale już nieważne.Jak ktoś nie chce nie musi czytać moich postów i mi odpisywać i ja już kończe temat.ale musiałam skomentować.
Z tego,co widziałam tv,to w Kraku dziś chłodek- więc będziecie miały fajną pogode- taka,jak chciałyście- czekam na fotki z niecierpliwością
.Ech,jak sobie przypomnę,jak fajnie było z Idą i Miniu w realu...łezka się kręci w oku,że tak krótko.Mam nadzieję,że w przyszłym roku uda nam się prawdziwy "zlot" zrobić
.
Dawidowe,a wiesz,że moja chyba też))).Choc ona pracowała,ale i tak nadzór był,oj,był...
Elwirka ,ja widzę ,że Twoje posty już są inne.:***