reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie po robocie 9h. mam dosc.

u nas nocka dziwaczna. nei wiem co Leane sie dzieje ale przeciez juz nei budzila sie na zarcie w nocy a tu juz pare dni kolo 4h daje czadu. czy to jakis skok?? potem dospala prawie do 9h, wciela 150 kleiku, i ja pojechalam do pracy a malz mowi ze o 10h nie szloz nia wyrobic bo tarla oczka i polozyl ja drzemke. wstala o 12h!!!!!!!!!! po obiedzie poszla na sieste i dospala prawie do 16h. szok!!!! fakt ze u nas taka pogoda duszno i wo gole cisnienie niskie ze ja sama jechalam na tabletkach rpzeciwbolowych bo mi czache rozrywalo. ogolnie grzeczna byla w miare z opowiadan malza no i teraz wieczorem z 210 zostawila niecale 90. ciekawe czy zrobi larmo w nocy czy nie. malz profilaktycznie wsadzil czopka mlodej bo cosik mi sie zdaje ze trojke widze pod dziaselkiem.... dupka lekko czerwona...

jak wrocilam z pracy to kuniec swiata, mloda ojca juz nie widziala tylko mnie. kleknelam przy niej to od razu dawala mi zabaweczki do rak:)) kochana myszka:)))

a plecy tak mnie napierdzielaja ze mam dosc...

IDA no wlasnie usnac jakos usnelam ale jakby nie alarm mlodej to by bylo git. bo malz jak wstal do niej to chcial ja oszukac woda i po 10 minutach musial do niej wrocic z zarciem bo mloda sie zrobic nie da w balona.

ALICJA a widzisz ze wszystko ok???

DAWIDOWE jak piszesz o malej to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. mam wrazenie jakbys pisala o dziecku 5 letnim....

EFA gratulki dla OLUSIA

DOBRANOCKA zadalas mi stresa i martwie sie o ciebie kotek, dbaj o siebie i uwazaj. jeju dopiero pisalas ze w ciazy jestes a tu juz niedlugo rodzisz....

a u nas wlasnie idzie burza://////////////////////

reklama
dobranocka, ty urodź, a przyjadę i takiego kopasawdupasa dostaniesz że gwiazdki zobaczysz:rofl2::-D:laugh2:3mam kciuki za jutro!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Elwirka, o co znowu kłótnia? o to samo?
kasis, a jak u ciebie nastroje małżeńskie?o porównywaniu ilości ciuchów moich i córci nawet nie myślę, bo jakąś deprechę jeszcze złapię:-p:-D:rofl2:no, ale u mnie to w końcu mała pannica, a matka zakupoholiczka:rofl2:
roxi, @ i do mnie NA DOBRE zawitała:cool:w nocy byłam gotowa worki z piaskiem kombinować:angry:na ból okrrrropny pomogły 2 no-spy, stoperan(standardowo przy @ rozwala mi trawienie), i zrzucenie do stodoły prawie 5metrów drzewa:rofl2::-D;-)jak jeszcze w Choszcznie mieszkaliśmy to pamietam, że znakiem że mam @ były wypucowane podłogi - jak sie ruszam to nie myslę o bólu i przechodzi:-p
Joli, fajnie że po drodze masz wszystko, zawsze to mniej stresów:-)
rysiek, jak tam twoja rozlazłość sie czuje? słabnie mam nadzieję:-D
dawidowe, a ty w zęby dostaniesz!!! ani tamto (wiadomoco) nie było do ciebie, ani żaden strajk się ciebie nie tyczy! oj, wymyslasz kobieto, nudzi ci się?:-pstrajk jak najbardziej ogólny, bo zazwyczaj moje posty echem się odbijały do tej pory - wyjatkiem jest kilka osób, które przeważnie jednak coś miłego napiszą, lub odpowiedzą na pytanie. ale ja nie wymagam, żeby wszyscy mnie tu miłowali. co nie znaczy że będę tolerować bycie ignorowaną - i stąd ten strajk, o!:rofl2: ps. fajnie, że Laurka "pierwsze koty za płoty pogoniła" z uśmiechem na buźce:-D:-D:-D
mała mi, a jak rozwiązałaś tą kwestię "nieporozumienia finansowego" z kuzynką? a co do biologii - fakt, były jakieś cosie do zrozumienia, ale z tego co pamiętam jakos to szło:rofl2:gorzej z fizyką było, boszzzzzzzzz, kto wymyślił, ze dzieci tym katować się powinno:angry::angry::angry:o, i widzę, że niekapek górą:-)
Ala, a my wiedziałyśmy, że dasz radę:-)z twoim charakterem dzieciaczki cię na pewno będą ubóstwiać:tak:
aniawa, hip hip hura szkolnictwo polskie, co?:crazy:
emiś, ja ci nawet mapkę mogę kurierem wysłać z drogą do mnie, tylko PRZYJEDŹCIE:tak::tak::tak:A na @ czekasz ze spokojem czy, hmmmm, z utęsknieniem?
kroma, patrz pytanie wyżej;-)
dziula, moja ma ostatnio "budzik butlowy" ustawiony na PUNKT 3 w nocy:baffled:znowu burzę macie?!?!?! zazdroszczę...

IDULCU tak mamy burze i leje wlasnie coraz mocniej.... jest duszno bo 26 stopni. a w robocie klima i sie zalatwilam i mam wrazenie ze cos mnie lapie, jakis katar cy cus.

a dzis gadalam z gosciem z syndykatu odnosnie tych dniowek po 10h to na zebraniu z dyrekcja regionalna wielka pani dyrektor (wielka bo zarzadza sklepami w calym naszym regionie i ma bardzo duzo do powiedzenia) stwierdzila ze trzeba byc debilem zeby kazac nam tyle pracowac i ma interweniowac na dniach. w kazdym razie pan nasz dyrus dostanie list milosny ktory juz napisalam ze albo ruszy dupsko we wlasciwe kierunki i sie zajmie nami albo ....sad pracy !!! paragrafow znalazlam dosc sporo na niego i ogolnie na to co sie dzieje u nas nielegalnie. ja zaprzysieglam ze teraz bedzie wojna jak stad do wiednia!

Dziulka dlaczego???

Ida heh chcesz mi ząbki powybijać i co mam się upodobnić do własnego dziecka??:-D. Nudzi mi się tylko nie ma kto posprzątać:eek:

Chyba ide spać bo budzik nastawiony na 6,25.

Bry wieczór...

Efa gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i Olusia z okazji 11 m-ca.

Kroma jak kręgosłup??? Ty się sypiesz??? haha, lepiej męża poproś, co by Cię porządnie wymasował :-) fakt ta oferta jest zbyt oczywista...

Makuc jak minął pierwszy dzień w starej-nowej pracy? Jak to Alutka zniosła?

Doris sprawy pozałatwiane? a jak Mikołaj? Zadowolony po pierwszym dniu w szkole?

Emiliab a u Ciebie Jakub pewnie szczęśliwy :-) ooo doczytałam, nie do końca hmmm beznadziejnie postąpili przenosząc bez och wiedzy do innych klas. Nie mogą się teraz jakoś przenieść, pozamieniać?

Mała_mi co do korków to zawsze możesz spróbować, przecież Twoja wiedza i komuś się może przydać a dzięki temu możesz jakieś pieniążki zarobić :-) A odnośnie żony kuzynka, której dzieckiem się opiekujesz to faktycznie przegięła i dobrze, że nie podpisywałaś żadnego dokumentu !!! Super, że Łukasz umie pić z tego kubka, a z tym trzymaniem się za główkę i kiwaniem to właśnie Oliwka robi jak jej mówię "Ola boga, rany, rany" :-)

Elwirka coś za często się kłócicie :-( znów coś nabroił?

Happy współczuję nocki, współczuję jęków itp. (szczerze mówiąc dosłownie wiem co czujesz), a wyspałaś się później???

Ida podrzuć tę ogórkową bo za daleko mam do Ciebie :-) super że Michalinka tak ładnie zasnęła wczoraj i współczuję przebojów z @.

Baśka gratuluję Kamilkowi samodzielnego kroczenia :-)

Kasis współczuję nocki, wiesz mężczyźni też lubią się stroić :-) Oliwka dziś też dostała reklamówę ciuchów, głównie na jesień i zimę :-)

Roxannka gratuluję kolejnej przespanej nocki, współczuję @ ale widzę że humorek był mimo wszystko i dobrze. O moim wolę się nie wypowiadać.

Dawidowe super, że pierwszy dzień za Wami, że Laura ma już towarzyszy do zabaw, a przede wszystkim super, że na początku tak jest, że nie są same tylko z rodzicami.

E-lona jak pierwsze chwile w pracy???

Aniawa uuu to nie dobrze :-( że tak mało godzin dostałaś, że zmiany wprowadzone nie przypadły do gustu. Ale może z czasem będzie lepiej? Trzymam za to kciuki. Gratuluję samozielnego kroczenia a co do zachowania Wojtusia, to powiem Ci że też mam z tym problem, jak tylko uwiesi się mojej nogi to tak wisi i jęczy, płacze jak ją odłoże, wyjść nie mogę z pokoju bo płacz :-(

Joli77 super że udało się wszystko ogarnąć, dzielna kobieta jesteś !!!

Dobranocka dobrze, że teściowa na telefon biegnie :-) Hmmm jak będzie trzeba to idź do szpitala, tam przynajmniej masz całodobową opiekę, i będą pilnować byś leżała. A co do neta, to myślę że braciszkowie dadzą radę załatwić lapka z łączem, czegoż się nie robi dla ciężarnej a zwłaszcza siostry, Zawsze możesz im powiedzieć że ciężarnej się nie odmawia i nie będą mieli wyjścia :-)

Rysia ja się zastanawiam co Ty temu dziecku dajesz że Ono Ci tak pięknie śpi? Trzymam kciuki za szybkie ogarnięcie się.

Alicja super, że przetrwałaś pierwszy dzień w pracy, i nie jest tak źle :-) Z każdym dniem będzie lepiej.

Dziulka współczuję zarwanej nocki, ważne że w dzień nie było marudzenia :-) ooo i żeby ząbek szybko wylazł !!!

A u mnie bez zmian...
Oliwia daje popalić w ciągu ostatnich dni i nocy.
W pracy awarii dziś nie było, ale musiałam odrabiać wczorajszy stracony czas.
Jestem kłębkiem nerwów.
Mąż twierdzi, że mnie rozumie, choć wcale tego nie czuję...

DAWIDOWE tocze wojne bo nasza dyrekcja nas wykorzystywala do tej pory az ja otworzylam bardzo mocno moj niewyparzony pysk a ze jestem kuta na 4 lapy i grzebie w paragrafach i tym samym uswiadomilam kolezanki z pracy w jakim gownie siedzimy i co z nami robia ci z gory. teraz laski solidarnie ida za mna i nie pozwolimy se wiecej na jazdy po 9-10h. przeciez mnie plery tak naparzaja ze jakbym dzis poszla do lekarza to od razu chorobowe by mi wrypali. a nie chce mimo wszystko.

Dawidowe, ostatnio chyba w glamourze był artykuł o sławnych mamusiach, które ubierają dzieciaki pod swój strój i dlatego niby tak dobrze prezentuja się na zdjęciach:rofl2:o podobnym uzębieniu nie wspominali ale podejrzewam że nową modę byś zapoczątkowała:laugh2:do sprzątania to ja sie nie piszę, o nie! co wiecej sama chętnie bym jelenia znalazła:-p

a co do zębolów: juz kiedys pisałam i znowu potwierdzam - jak karmie młodą zwykłą łyzeczką tak mi trze o dolne dziąsło że szok!!!! jakbym łyżeczką o łyzeczkę tarła! a nic a nic nie widać, nie czuć palcem, nawet nie stuka za bardzo... O CO KAMAN!?!?!?!?! tak ma być zanim wylezie? (i ile jeszcze ma zamiar wyłazić:eek:)

pusto tu!!!!!!!!!!!! nawet maqc za roxi sibaty nie pije, nieładnie! to ja spadam do łózia bo tam przynajmniej ciepło:rofl2:

IDA jak karmie Leane to ta glizdusia mi lapie lyzeczke zebami i sie smieje i nie puszcza!! bawi sie ze mna nieraz ze szok:)))

i niech ktos mi powie czy moje dziecko w koncu spowrotem zacznie przesypiac noce bez budzenia nad ranem??? toc przeciez moj chlop oglupieje a ja razem z nim.... czy to ten skok czy co??????????? tak ladnie juz przeciez spala.........

reklama
helloł dziewczynki:-)
moja rozlazłość ma się dobrze-powoli się z nią zaprzyjaźniam (a co!!!czy wszystko co trza zrobić musi być natentychmiast);-)Ogólnie chandy cd...nie ma to jak wku.rw na wszystko dookoła (szczególnie na chłopa,a uprzedzając pewnie wasze pytanie czym se przeskrobał...odpowiadam odrazu żenicniezrobiłaitakmizaszkodził;-)tak mnie wkurza poprostu dla zasady:rofl2:).Co jeszcze mojemu Milutkowi idą górne 3 i cierpi mój bidulek (ciągle jedziemy na syropach przeciwbólowych:-()+ciągle marudzi (ale mu się nie dziwie jak go boli)...ale suma sumarum jest taka że na nic (kompletnie nic)nie mam czasu:eek:jeśli chodzi o edukację poprawkową to jeszcze nic a nic nie ruszyłam w tym temacie (jeszcze trochę i pewnie zacznę pluć se w brodę,że jestem taka tepa:no:)....
Kaniu tulam:*:*
Emilka super że Kubie w szkole się spodobało (i by się to z biegiem lat nie zmieniło;-))
Kroma ogłoszenie aż kipi seksem...hihi ciekawe ile kandydatek wysłało swoje cv??!!:baffled:
Iduś co do zębów to ja Ci niestety nie pomogę...bo ja pierwsze zęby Miłosza dojrzałam dopiero jak wyszły (a wcześniej żadnych objawów nie zauważyłam):-p
Roxi głos na Was oddałam...trza wspierać najlepszych:tak:
Dziulencjo ostatnio miałaś tak dobre nocki że teraz pora by Leane się trochę wyszalała...a co!!przecież nie może być cały czas tak różowo:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry