reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry mamusie :-)

Sariska no to teraz bierzesz sie za siebie basenik, masażyki i spa co drugi dzień :-p :-)

Mała mi ehh co za kobita :no: ale przynajmniej choć troche sobie dorobisz :****

Iduś ja obstawiam (i trzymam mocno kciuki! ) że do niedzieli zebol już będzie jak nic :tak: A kto wie, może od razu dwa :-)

Aniawa widze że nieciekawie, a może jeszcze sie plan zmieni? a może jakieś indywidualne?

Dziulka super pomysł z tym konkursem ;-)

Happy kurcze zaintrygowałaś mnie tym Kulfonem :-D musze w końcu małej to puścić, zobaczymy czy też będze szał ciał :-p

emiś mam nadzieje ze Kubuś traz dwa sie przestawi :tak:

kroma super ogłoszenie, jak nic poszukują bibliotekarki ;-)

Iduś worki z piaskiem? aż tak źle było :-( ? współczuje bóli :*****

E-lonka ja tam u Was? jak sie sprawuje opiekunka Laurki?

dawidowe to super że Laurka tak dzielnie zniosła żłobek :-) mam nadzieje że z każdym dniem bedzie coraz lepiej i że Jeison bedzie już tylko ją obcałowywał a nie chłopców, fuj :-p

dorisku a jak tam Mikuś przeżył pierwszy dzień po wakacjach?

ja dziś znowu na popołudnie więc teoretycznie mogłabym sie wyspać, ale w praktyce no cóż..mój dzieć najpóźniej o 6.00 zaczyna dzien lamentem :-p
a odnośnie cioci to Iś super sie sprawuje (ciocia też :-D ) ostatecznie mamy jedną ciocie do Isi (mame jej chrzestnej) cudowna kobieta. Tak dopasowała swój grafik że niemal codziennie może sie nią nam zająć, raptem 3 dni pozostają do załatwienia ale to już M. coś wykombinuje. Ostatecznie zdecydowaliśmy że chcemy jej choć troche zapłacić, bo ona niemal cały swój wolny czas małej poświęci, a przecież to bedzie opieka długoterminowa, już i tak mamy poczucie że ją wykorzystujemy. Wczoraj z nią o tym rozmawiałam, strasznie sie bałam żeby jej nie urazić. Ostatecznie zdecydowała sie przyjąć niewielką sume w porównaniu z tym co zapłacilibyśmy "normalnej" niani. Kamień z serca że sie zgodziła. A Iś oczywiście przeszczęśliwa bo ciocia ma cudowne podejście do niej, ma domek z ogródkiem więc wczoraj przeleżały pół dnia na kocu robiąc taki bałagan wokół że hej :-)

Ostatnia edycja:
Halo

Nocka masakra kolejna z rzędu. No żesz odkąd jesteśmy u mojej mamy dziecko moje nie śpi. Budzi się w nocy z płaczem i muszę ją brać do siebie co wiąże się z wierceniem na łóżku i moim niewsypaniem, i tak sobie rano na nią patrzyłam i patrzyłam i uwielbiam to moje małe dzieciątko
Marrgeritko gratki suwaczkowe dla Ptysia

edit: Alicja no to super, ze Isia ma taki wypas u Cioci i że ją lubi to jest ważne bardzo
Cambria koleżanka tupet ma jak nic. Ja bym tam cieszyła się z takich preznetów, bo po co kolejną grzechotkę, ciuszek itp itd a tak wiadomo, że pieluchy użyć trzeba.
Mała mi a ta żona kuzyna hoho ładnie sobie w kólki leci. I super, że nic nie podpisałaś zuch z Ciebie dziewczynka super.

Ostatnia edycja:
Bry dzień ;-)
A tu już teraz zawsze takie pustki będą z rana :unsure: Dobrze że chociaż elwirka i happy, warte trzymają :tak:

U mnie nocka wróciła do standardu :confused2: A teraz pan maruder odsypia a mamusia już nie, nie mówiąc o tatusiu który siedzi w pracy ... taki lajf :dry:
Za oknem jakoś tak szaro buro i ponuro, jakby jesień, ale ja w sumie lubie :-pSzczególnie wrzesień bo się dużo dzieje, u mnie to miesiąc urodzin np. mojego taty, mojego najcudowniejszego bratanka no i moje of kors :-) rocznic, w tym roku moi rodzice mają 40 lecie :szok::cool2::-D ślubnie, koleżanka już za 2 tyg powie sakramentalne tak :-) a co za tym idzie w tą sobote będę miała przyjemność bawić się na wieczorze panieńskim :rofl2: pierwszy raz, nie licząc własnego :sorry2:

Ale się rozpisałam ... no to teraz tak
wszystkim pracującym mamusiom życze aby czas w pracy szybko zleciał a po południu to już weekend się zaczyna ;-):-):tak:makuc, kania, dla was szczególne fluidki :***
wszystkim rozlazłym i schandrowanym życze szybkiego powrotu dobrego humoru :cool2::rofl:;-)rysia, głównie to do ciebie :-p

najlepsze życzenia suwaczkowe dla naszego imiennika Patryka i jego mamusi margerrity :-)

i dawno do nas nie zaglądałą malutka, ciekawe jak tam jej Bartuś w żłobku :confused: kahaa też zagineła w akcji :sorry2: nie mówiąc juz o magnoli :baffled:
a natolin to mogłaby się chociaż zameldować że wszystko ok jest u niej i Piotrusia :tak:

sarisa, współczuje nocki i możemy sobie podać ręce dzisiaj w tym niewyspaniu ;-)

mam nadzieje, że doris dzisiaj znajdzie dla nas troche czasu :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Roxi - Oxi ja tam też czasem lubię taką pogodę :-). I jesień uwielbiam wiem wiem dziwna jestem, ale uwielbiam, ale żeby nie było tylko tą polską złotą jesień :-). Hoho to wiedzę, że takie rocznice u Ciebie jak u moich teściów.

Alicja,tylko pozazdrościć takiej super cioci:))).A co do "Kulfona",to to już melodia przeszłości- teraz Afric Simon i "Hafanana" na tapecie:/
Sariska- może zmiana otoczenia tak na Zuzka wpływa- nie u siebie nie lubi spać?U nas odwrotnie- u mojej siostry śpi jak aniołek...
A Ty dbaj o siebie,dobrze Ci lekarz przygadał;)****
Super,że z kupkami Zuzka już lepiej.A może to też zmiana zawiniła?Inna woda czy coś...
Roxi- ja już zwątpiłam i miałam strzelić focha i se iść ,ło,bo czekam i czekam i dopiero teraz coś się ruszyło;p

Hej!
Kuba odprowadzony do szkoly,my juz po zakupach odpoczywamy. A tak w ogóle,to wstaliśmy(tzn ja i Kuba) dzisiaj o 5.45:szok:. Franek dospał do 6.30. Kuba wstal sam bez budzenia przejęty niesamowicie. Koniec końców o 7.30 juz byliśmy w szkole i czekaliśmy na pozostałe dzieci:tak:.

marrgerita gratki suwaczkowe dla Patryczka:-)
kroma widziałam to ogłoszenie i ewidentnie było jednoznaczne:no:.
Ida przyjadę! Miej telefon w pobliżu,coby na sms-ka szybko odpowiedzieć;-)

Idę,bo Franek mnie gryzie w nogę ałć!!!!!

reklama
Roxanki, Heppy, Sariska, Elwirka, Alicja, Emila dziękujemy za pamięć :*
medluję się po urlopie, było si, opiszę wieczorkiem, teraz wpadam pochwalić się suwaczkiem, bo w pracy jestem więc tak na szybciutko.
szkoda, że Emila nie pojawiłaś się w Gdańsku i się nie spoktałyśmy, ale mam nadzieję, że się jeszcze w Trójmieście spotkamy,

a po za tym mamy nocny horror, mlody budzi się 6-7 razy w nocy i domaga się cycocha by usnąć/ zjeść, więc walczę by go odłuczyć, możecie sobie wyobrazić jakim wrakiem człowieka z niewyspania jestem,
po za tym kończę powoli z Karmieniem i przechodzimy na MM.
TRZYMAĆ KCIUKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry