ELWIRKA 25
Mamuśka
Happy narazie wrócił M do pracy więc cały dzień siedzę sama więc odpoczniemy od siebie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
ale przynajmniej choć troche sobie dorobisz :****
A kto wie, może od razu dwa :-)
musze w końcu małej to puścić, zobaczymy czy też będze szał ciał 

) ostatecznie mamy jedną ciocie do Isi (mame jej chrzestnej) cudowna kobieta. Tak dopasowała swój grafik że niemal codziennie może sie nią nam zająć, raptem 3 dni pozostają do załatwienia ale to już M. coś wykombinuje. Ostatecznie zdecydowaliśmy że chcemy jej choć troche zapłacić, bo ona niemal cały swój wolny czas małej poświęci, a przecież to bedzie opieka długoterminowa, już i tak mamy poczucie że ją wykorzystujemy. Wczoraj z nią o tym rozmawiałam, strasznie sie bałam żeby jej nie urazić. Ostatecznie zdecydowała sie przyjąć niewielką sume w porównaniu z tym co zapłacilibyśmy "normalnej" niani. Kamień z serca że sie zgodziła. A Iś oczywiście przeszczęśliwa bo ciocia ma cudowne podejście do niej, ma domek z ogródkiem więc wczoraj przeleżały pół dnia na kocu robiąc taki bałagan wokół że hej :-)
Dobrze że chociaż elwirka i happy, warte trzymają 
A teraz pan maruder odsypia a mamusia już nie, nie mówiąc o tatusiu który siedzi w pracy ... taki lajf 
Szczególnie wrzesień bo się dużo dzieje, u mnie to miesiąc urodzin np. mojego taty, mojego najcudowniejszego bratanka no i moje of kors :-) rocznic, w tym roku moi rodzice mają 40 lecie 

ślubnie, koleżanka już za 2 tyg powie sakramentalne tak :-) a co za tym idzie w tą sobote będę miała przyjemność bawić się na wieczorze panieńskim
pierwszy raz, nie licząc własnego 
makuc, kania, dla was szczególne fluidki :***
;-)rysia, głównie to do ciebie 
kahaa też zagineła w akcji
nie mówiąc juz o magnoli 

u nas też szaroburo buuu...
. Franek dospał do 6.30. Kuba wstal sam bez budzenia przejęty niesamowicie. Koniec końców o 7.30 juz byliśmy w szkole i czekaliśmy na pozostałe dzieci
.
.