reklama

Październikowe Mamy 2010

alicja, super, że Isia ma taką ciocie :-) na pewno tobie lżej na serduszku w tym czasie jak jej nie masz koło siebie :tak:

sarisa, dokładnie złota polska jesień potrafi być piękna, ale też troszke przytłaczająca ;-) ale i tak lubie :-D

emiś, wcale się Kubie nie dziwie że spać nie mógł ;-) sama pamiętam te nerwy :tak:
a swoją droga to nieźle sie w tym roku ułozyło dzieciaczkom, rozpoczęcie roku, jeden dzień do szkoły i weekend :-D

margerrita, oczywiście kciuki trzymam mocno zaciśnięte i przykro mi z powodu nie wyspania, ale dacie rade! a tak mi się przypomniało że jakiś czas temu miałyśmy za coś trzymac kciuki i nie powiedziałaś za co, to słuchamy teraz :-p

A ja się jeszcze nieskromnie przypomne o naszym konkursie :rolleyes2::sorry2: i z góry dziękuje za wszystkie głosy :-)
http://www.bebiko.pl/home/konkurs/12...rolina/10/6999

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie laski, ja tylko kliknę sarisa, Elwirka i Roxana my tez mieliśmy ciężką noc, młody obudził się o 2,30 i padł o 4,10, ryczał, ale to tylko dlatego, że po którymś razie nie wstałam do niego i nie poszłam, a jak już M wstał i ten się rozryczał to ja zaczęłam gadać na moje dziecię, że jak zwykle wymusza mały pasożyt i chyba się domyślił, że mama zła i już był krzyk, wzięłam go do wyra, nakarmiłam, poskakał mi nad głową i padł, ale i tak wstał o 6,00.

rysia- ja sobie tak myślę, ty taka uśmiechnięta, nie wyglądasz na zdjęciach na przygnębioną, taka ładna, nie jedna by chciała być na twoim miejscu, a ty biedna się chandryczysz.

Alicja- no to opieka jest, w sumie tylko pracować i się realizować. Zazdroszczę pracy :)

emilia- czego się nie znajdzie w necie, a swoją drogą to ciekawa jestem ile płacą? Oczywiście, że nie wysłałam :-) CV, ale widziałam jeszcze gorsze, do filmów dla dorosłych, dniówka do 5000 zł, a M mi mówi, przemęczyłabyś się i w 3 mce 300 tys zarobiła i nie trzeba by było kredytów. :-):wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Roxi nie musisz się przypominać kliknięte jak co rano w pajacyka :-)

Rysia tak sobie myślę i myślę o Tobie i myślę, że Ty po prostu nie masz dobrego towarzystwa do despe;-) stąd ta chandra hahahahah i myślę, że muszę niedługo Cię odwiedzić a co

edit
Kroma , Marrgeritko, Elwirka, Roxi współczuję nocki
Happy właśnie kupki w kraku się zaczęły, a do tej pory to ona wszędzie spała jak Aniołek jej to różnicy nie robiło gdzie, ale teraz widzę, że więcej małych Misiów płacze w nocy to może nam zeby zbiorowo idą??

Ostatnia edycja:
kroma, padłam hahaha fajnego masz męża :laugh2: jakiś to pomysł jest na dorobienie ;-):rofl: a co do nocki to współczuje i widze, że scenariusz miałyśmy podobny tylko u nas godzinowo troche wcześniej i nie wzieliśmy synka do nas tylko mąż go na kanapie ululał, ale pobudka po 6 musowo :dry:

alicja, pewnie będzie sie działo :-D
ale powiem wam że jakoś stresa mam bo odkąd urodziłam to jeszcze na żadnej imprezce nie byłam, w sensie że tak sama i do późna, raz z koleżankami wyszłam ale to Ptysiek był mały i tylko do 20 hmm z jednej strony się ciesze a z drugiej :sorry2: no i oczywiście jak każda prawdziwa kobieta NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ :no: tylko że tak naprawde, pustki w szafie, same jakies powyciągane bluzy, bluzki nie nadające sie do niczego :-(buuu

sarisa
:*

Ostatnia edycja:
roxi to teraz masz pretekst żeby sie na zakupowe szaleństwo wybrać :-D

jeju pamiętam nasz pierwsze wyjście bez Isi - na Sylwestra zawieźliśmy ją do moich rodziców a my bawiliśmy sie ze znajomymi. Najpierw przez dwa tygodnie szukałam kiecki bo żadna "nie leżała odpowiednio", później pół imprezy sie zamartwiałam i wyrzucałam sobie że jestem głupią matką, jak mogłam dziecko zostawić i iść "w tango". Ale nie żałuje bo przez druga połowe tak sie wybawiłam że szok :-p i wreszcie poczułam sie jak kobieta :-)

kroma mi ta praca spadła jak grom z jasnego nieba ;-) dlatego wierze że nigdy nic nie wiadomo, mam nadzieje że i Tobie wkrótce sie trafi coś fajnego :tak: :***

Roxi a może zarzuć tekstem, że może by tak panieński tematyczny zrobić?? żebyś nie musiała sie narażać na zaczepki ze strony facetów narażać jak będziesz taka sexi ;-) ( bo taki ciuszek obowiązkowo mamusia z BB musi mieć ;-))

reklama
alicja, pretekst do zakupów to ja zawsze mam ;-) tylko środków na koncie brak :-(
A mi chodziło o to, że nie byłam jeszcze sama na imprezce, bo razem z mężem byliśmy na weselu i bawiliśmy się do 2 w nocy:tak: a Ptyśka z chrzestną zostawiliśmy :-)

sarisa,
no właśnie nie mam nic, zupełnie nic imprezowego :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry