Bry...
Suwaczkowe gratulacje dla Margerrity i jej synka !!!
Super, że urlopik się udał :-) czekamy na fotorelacje, współczuję nocki, trzymam kciuki za szybkie przejście na mm.
Oj Sariska no no no, paluszkiem pokażę jak się nie weźmiesz za siebie, współczuję nocki... a co do kreacji pewnie dopiero jutro zobaczę z rana więc jak już się pochwalę to dopiero po imprezie, oczywiście jak jakieś spoko foty bedą. To jest nas dwie, bo ja też lubię polską, złotą jesień :-) Dobrze, że kupki się u Zuzki uspokoiły.
Roxannka z ogromną chęcią głosuję na Was :-) fajnie, że Patryk Cię wczoraj rozpieszczał a dziś mam nadzieję że też :-) ooo nocka kiepska, współczuję. Widzę że we wrześniu imprezowo u Ciebie, fajnie u mnie w sumie też, taty ur, siostry, rocznica ślubu :-) Ty masz imprę za tydzień a ja jutro i nie mam w czym iść!!!
Happy ja też już drugi dzień jadę na kofeinie w każej postaci, bo nocki kiepskie, dni nie wiele lepsze ale widzę że u Was dziś lepiej, co bardzo mnie cieszy :-) Moją przełożoną zleję ciepłym wieczornym, a następnym razem przez bezpośrednio dyrektora będą załatwiać sowje sprawy.
Elwirka zatem życzę dogadania się w każdej kwestii.
Alicja super, ze ciocia tak się Wam nadała do opieki nad Isią:-) a przede wszystkim ważne że się świetnie dogadują :-) Hmmm myślę o tym chłopcu co napisałaś, to mam wrażenie że On tymi swoimi ucieczkami próbuje zwrócić na siebie uwagę, może własnie dlatego że w domu tego nie ma, tak się zachowuje. Powiem Ci tak, zanm rodzinkę, która ma dziewczynkę 4 letnią, w ogóle mało jej poświęcają czasu rodzice, zachowuje się podobniem gryzie, kopie itd. ucieka jak idą z nią na spacer. Nie jest to autystyczne dziecko ale jak widać, dzieci w ten sposób próbują zwrócić na siebie uwagę bo inne sposoby już nie działają.
E-lona na pewno efekty są dużo lepsze niż opisujesz :-) Fajnie, że w szkole szybko zleciało i teraz masz weekend :-) a co do usuwania ósemek to nie zazdraszczam.
Emiliab to super, że syn się tak rwie do szkoły, inne dzieci to z łóżek siłą trzeba zdzierać.
Kroma nocki współczuję, ładnie Cię mąż mobilizuje do pracy !!! co to za praca??? aaa doczytałam, trzymam kciuki. Gratuluję Arkowi wchodzenia i schodzenia :-)
Dziulka czekam na link do głosowania !!!
Efa gratuluję pierwszych kroków Olusia !!! współczuję nocki !!!
Rysia trzymam kciuki za ten zabieg, straszne że taki maluszke już musi takie coś przechodzić, a co dopiero jego mama, a jak randka Miłosza z koleżanką??? edit. doczytałam hehe starsze mówisz??? a jeszcze miałam zapytać, jak Twoja siostra się czuje??? Jejku współczuję koleżance, to straszne przeżycie !!!
Paolcia i jak słuch??? zdrowaś jak rybaaaaaaaaaaaaa pewnie.
Natolinko o u Ciebie?
Doris, Makuc jak Wam minął dzień w pracy?
U mnie standardowo nocka do baniii...od 4.30 nie śpimy, dzień szybko zleciał, oczywiście w pracy nie obeszło się bez nerwów :-( Mieszkanie posprzątane, Oliwii kreacja na jutro wyszykowana, mężusia też a mojej brak :-( Teraz zapuszczam się łazience by doprowadzić się do ładu i składu :-) Miłego wieczorku Kochane !!!