reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida czy sexi to się okaże ;-)
Rysia super, że z siosrą dobrze, najważniejsze by teraz wszystko mieć pod kontrolą :-) trzymam kciukasy za maciupkiego Adasia !!! Ooo widzę, że nie tylko ja dziś sprzątałam mieszkanko, zatem owocnej nauki jutro życzę !!!
Kasis temp??? hmm może od ząbków?
Makuc ja już siwa jestem, wyobraźcie sobie taką starowinkę babuleńkę siwą od zmartwień - to ja...
Kroma błękit jaśniutki :-) ooo myślałam ze tylko ja takie pyszne zupki gotuję ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczornie. wlasnei ogladam mecz FR i Albani i wygrywamy 2-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro z rana na zakupy.... i glupia wygadalam sie niani naszej bo pytala co robie jutor popoludniu to powiedzialam ze mam urodziny to powiedziala ze mi cos kupi....szalona...nudzi jej sie wiec pewnie sie wkreci na impreze do nas....

moje dziecko dzisiaj jak sie bawilam z nia dopoludnia to powiedzialo "burza" na BUZIE a pozniej KRKA na krowke i mowi GAGA na pilke swoja ulubiona.

ogolnie dzisiaj zas 120 z 210 zostawila z kaszki wieczornej wiec wpadlam na pomysl i dalam jej serek naturalny danonkowaty nieslodki i wciela... czyzby dziecko nie chcialo butli tylko jakies konkrety???????????????

DAWIDOWE jak czytam co twoje dziecie wsuwa to mam wrazenie ze moja tego by nie zmiescila albo wogole nie chciala zjesc..... a co do chipsow: tak na odchudzanie najlepsze przepita duza iloscia piwa:)) a co do mojej roboty -bez wzgledu czy jest sie kasjerka, szefowa czy kimkolwiek innym- wszyscy wszystko robia.
u nas ogolnie masakra dzisiaj w robocie bo popoludniu bylysmy tylko we dwie na caly sklep!!!! gonilysmy jak chore!!! ale jak wroci ta co nam grafik zrobila to ja obedrzemy ze skory bo trzeba byc debilem zeby w piatek popoludniu dac tylko dwie osoby -ja i kasjerka! a tu poczatek miesiaca ludzie kase pdosotawali wozki tak zawalone ze masakra. cale popoludnie latalam jak wariat. na koneic spierdzielila sie nam maszyna myjaca do podlogi i caly sklep zapindalalysmy mopami!!!!!!!!!!!! plecy mi wysiadaja a o dloniach nei wspomne.

musze sprawdzic czy mi aktywowali kandydature Mlodej.

Kania no też mi sie tak wydaje bo ślini sie strasznie,ale nic nie widać co by tam rosło.
Dawidowe dobrej nocy
Ja też gotuję dobre zupki hehh
Kroma trzeba próbować im więcej rozmów tym bardziej będziesz cwańsza:)
Dziulka podziwiam za ciężką pracę

Ostatnia edycja:
Kasis z tego co czytałam to dzieci najbardziej odczuwają moment kiedy ząb od kości wychodzi, to kiedy przez dziąsło się przebija to jest pikuś w porównaniu ze wcześniejszym stanem.
Dziulka współczuję takiego zapierniczu w robocie :-( mnie pewnie jutro tu nie będzie, więc korzystam z okazji i składam Najlepsze Życzenia Urodzinowe, dużo zdrowia, radości, szczęścia, miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń !!!
Dawidowe dobrej nocki.
Kroma tylko mała szklaneczka pifka??? Dobrej nocki.

Kania dobrze,że się tego później nie pamięta:)a dziś w miarę spokój tylko strasznie szybko padł, mam nadzieje,że nie będzie pobudki o 5 30 .
Ja też zmykam lulu bo nie wiem co mnie czeka w nocy.
Dobranoc kochane

reklama
makuc, cieszy mnie niezmiernie, że już z papierologią się uporałaś i do jutra na bb częściej bedziesz gościć :-) ale jak dzisiaj za naszą nocke sibaty nie wypijesz to obawiam się że bede miała powtórke z rozrywki :baffled: kreacji na jutro nadal brak :-( ale mąż już mi zapowiedział że jutro coś wybierzemy ... tylko jak on mi pomoże się ubrać to ja tak na ulice nie wyjde bo gusta mamy zdecydowanie odmienne :-p a ty jutro nie bawisz się na weslichu ? i jak u ciebie ze strojem, bo nic się nie chwalisz :rolleyes2:

rysia,
kochanieńka cały czas kciuki zaciskam za twoją bratową i jej maleństwo! Ciesze, się że z siostrą chociaż troszke lepiej i wierze, że będzie jeszcze dużo dużo lepiej :tak: Twojej koleżance w takim momencie faktycznie świat się musiał zawalić, straszne :-(wyśpij się dzisiaj to może jutro bez tej chandry się obudzisz ;-)

paolcia, jak tam wizyta u lekarza, zdrowaś ty czy nie zdrowaś :-p

efa, Olek to już od dawna mała torpeda a teraz to już wogóle go nie zatrzymasz :-D

kroma,
w poniedziałek kciuki będę tak mocno trzymać że aż zsinieją ;-) będzie dobrze :tak:

kania
, widze, że u ciebie wrzesień też bogaty w uroczystości ;-) a co z kreacją na jutro ? kupujesz jutro coś czy szafe będziesz przekopywać :sorry2:współczuje nocki, oby dzisiaj nasze dzieciaczki dały się rodzicom wyspać :tak:

alicja,
ciesze się razem z Tobą, że dzięki cioci możesz w pracy mieć spokojną głowe :tak: a co do tego chłopca to nie pomoge bo mimo że ja po pedagogice to podejścia pedagogicznego u mnie zero :sorry2:

monimoni, super, że u was ok i Lenka taka zadowolona :-)

mała_mi, myśle że to normalne że dzieci na siebie tak reagują jak któreś się rozpłacze albo krzyknie :tak: Patryk ostatnio się popłakał nawet jak mój mąż krzyknął głośno GOOOL oglądając mecz :-D a bojaźliwy specjalnie nie jest ;-) ty się dzisiaj relaksuj ile wlezie, mam nadzieje, że weekend chociaż masz wolny ?

dawidowe, podoba mi się twój opis dnia Laurki w żłobku ;-) widać że sobie poradzi :-) a miałam zapytać, ile dzieciaczków jest w grupie ?
co do finansów to i ja czasem mam ochote usiąść i płakać :-(

Patryk dzisiaj nie spał od 14:30 a mimo to o 20 wogóle śpiący nie był :no: ciekawe jak nocka bedzie wyglądała, już się boje :baffled: wogóle to mnie dzisiaj w ciągu dnia tak zmorzyło że zdrzemnełam się razem z nim, co mi się nie zdarza w ciągu dnia więc naprawde musiałam być zmęczona ... tylko że Ptysiek po godzinie obudził się wypoczęty a ja byłam tylko bardziej wymemłana i brakowało mi przekręcenia się na drugi bok :sorry2: teraz też już ledwo na oczka patrze, więc nie wiem co to będzie jutro ... żebym tylko nie zasneła w trakcie imprezki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry