DZIULKA78
uzalezniona od BB
no jak ktos jest debilem to nei doczyta. okazuje sie ze fotka dopiero przejdzie przez komisje czy sie nadaje i zostanie wylonionych 30 dzieci i wtedy jak mloda sie zakwalifikuje to bedzie opublikowane na stronce ich i bedzie mozna glosowac.
a ja glupia wariacji dostaje ze cos nei tak...
KANIA dziekuje mocno za zyczonka
)
DAWIDOWE musze dziecko moje namowic jutro czy zje chlebek np z szynka.... a wogole to dziwnie bo butli nei chciala a jogurcik zjadla.... i teraz nie wiem czy zmienic jej menu wieczorne na cos inszego i na co??? czy kurna nadal tylko kaszka warzywna....
a ja glupia wariacji dostaje ze cos nei tak...
KANIA dziekuje mocno za zyczonka
DAWIDOWE musze dziecko moje namowic jutro czy zje chlebek np z szynka.... a wogole to dziwnie bo butli nei chciala a jogurcik zjadla.... i teraz nie wiem czy zmienic jej menu wieczorne na cos inszego i na co??? czy kurna nadal tylko kaszka warzywna....
ja ostatnio od bratowej kiecke pożyczałam :-) sprzątanie w szpilkach hmm to raczej szkoda że męża w domu nie było
Jak bym miała założyć to w czym wygodnie się czuje to by była wyciągnięta bluzka i adidasy więc raczej odpada
Napewno założe dżinsy i buty na obcasie ale z bluzką mam ogromny problem :-(

:-);-)!!!
, za co dziewczyny przepraszam i już pijana nie udzielam się więcej na bb. Buziolki