reklama

Październikowe Mamy 2010

Doranocka tak jutro roczek. Specjalnie nic nie robie. Jade do rodziców i moj tata ma zrobic trocik taki aby niunia mogła go jeść. Moze przyjedzie moj brat z zoną i córka. Bardziej bym się cieszyła jak by przyjechał ale bez żony bo jakos nie mam chęci tej debilki oglądac. Mnie ten dzien z przed roku bardziej źle się kojarzy. Nawet niuni tego dnia nie widziałam. Poki niunia nie czeka na ten dzień ja też nie

reklama
DOBRANOCKA bardzo Ci dziękuję! :-*
gorączka wczoraj jak przekroczyła wieczorem lekko 38 to dałam mu nurofen i jak na razie ponownie do tego nie doszła.
gratki dla Justysi, przepraszam, że dopiero teraz.

a ja nie dawno wróciłam od kuzyna i jeszcze byliśmy z dzieciakami w lesie w takim dino Park. A tak w ogóle to jadę w sobotę do Wrocławia na galę, nie wiem o której będę, chyba ok 13 a gala zaczyna się o 14.

hej kochane:-)
dzisiaj dzień miała dosyć intensywny (i teraz dopiero siadłam na mej dupencji;-))i chociaż mam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia to musiałam wejśc na bb (bo uzależnienie to uzależnienie)...
Dziulka wszystkiego najlepszego Staruszko...oby zawsze czuła się kochana i akceptowana przez mężulka,by córa była zawsze żródłem Twojego szczęścia i dumy.By dopisywało Ci zdrówko,by spełniły się Twe marzenia (te warte spełnienia)i by każdy kolejny dzień Twojego życia był lepszy od poprzedniego:-)Sto lat,sto lat niech Dziulencja żyje nam!!!!!:-)
Dobranocka gratki dla Justynki:-)a odnośnie Twojego rozwarcia (braku rozwarcia) to super że Wojtuś jak narazie grzecznie postanowił poczekać w brzuszku jeszcze troszkę:-)
Natolinko super że jesteś...a Piotrusiowa gorączka dobrze że zniknęła i mam nadzieje że już się nie pojawi:-)Zdrówka dla niego:*

a teraz uciekam bo niestety muszę zacząć opracowywać pytania na poprawkę:crazy:
może jeszcze wrócę a jak nie to życzę Wam naprawdę dobrej nocy:happy2:

DZIEKUJE WAM ZA ZYCZONKA!!!! kocham was!!!!!!!!!
ALICJA - ty zboczuchu!!!!!!!!! moj chlop teraz mi nie zasnie w nocy!!!!!!!!

melduje z wieczora ze jestem i pije jak gabka i nic mi nei jest:)))))

najpierw gratuluje DOBRANOCCE a raczej mlodej kolejnego miesiaca:)))

DAWIDOWE ja pierdziele jutro jzu roczek!!!!!!!!!!! a dopiero laski pisaly ze poszlas rodzic!:)))

Z GORY PRZEPRASZAM ZA LITEROWKI ALE %%%%%%% ten tego....
no wiec tak: rano pojechalismy na mega zakupy bo w lodowce przeciag. ludzi ze koneic swiata://// wszysyc zjechali z urlopow i podsotawali wyplaty wiec po sklpeach swir. najpierw do Auchan a potem do Lidla.
wczoraj an urodziny dostalam od teciowej kaske, dzisiaj od malza wiec kupilam se za to pierscien srebrny superasny i dluuuugie wiszace dyndajace kolczyki (musialam se dolozyc prawie 20 euro ze swoich bo przeciez ja jak cos ujrze to chora bede jak nei kupie). w miedzyczasie jak konczylismy zakpuy- telefon: moja mama oswiadczyla ze niania do nas przyszla. no ale skonczylismy zakupy i dopeiro wrocilismy.

dostalam od niani bukiet zarypsitych roz:))))))))))))))) od mamy zlota bransoletke (juz trzecia bo se kolekcjonuje):))

zamowilismy pizze-wielkie zarcie i picie:))) winko rozowe,drineczki, piffffko. i tak do 17h. w koncu jak moja mama i niania se poszly to padlam do wyra na godzinke spac. jak wstalam to spacer z Leane. i teraz znowu po kolacyjce drinkujemy:))

szlak mnei zaraz trafi bo mldoa spac nei chce!!!!!!!!!! noz mam dosc!!!!!!!

dzisiaj przed poludniem zjadla pol kanpeczki z szynka i samkowalo.

Ostatnia edycja:
reklama
zaraz mnie porypie bo mloda siedzi obok mnie wlasnie i nie chce spac. zab jakis jej dokucza tylko nei iem co i gdzie bo nawet smoka nie chce glizdus. jutro rano jedziemy do chrzesnego Leane i czarno widze samopoczucie mlodej....

a teraz po czopku, zelu i przeciwbolowym czyms tam siedzi obok mnie i gada..... czarno widze nocke...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry